Vreti sa omorti pentru bani ?
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Skizo » Idei nebune » Vreti sa omorti pentru bani ? » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
niroslsd Avatarul lui niroslsd
Citeaza Raspunde

Postat de niroslsd pe 8 Decembrie 2009 la 13:15

Va credeti in stare sa omorati pentru bani ?
socrate Avatarul lui socrate
Citeaza Raspunde

Postat de socrate pe 8 Decembrie 2009 la 13:25

de unde scoateti bre idei de astea fenomenale de topicuri?
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 8 Decembrie 2009 la 13:40

eu cand gasesc un gandacel il iau cu un servetel si il arunc afara =)))))))))))=))))))))))) deci sigur as putea

dar de ce sa omoram pt bani si sa nu muncim pt ei ? ha??
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Decembrie 2009 la 13:42

Eu, in locul adminilor, nu permiteam publicarea acestui topic, pt ca seamana chiar cu o incitare!
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 8 Decembrie 2009 la 13:44

Zi un pret..
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 8 Decembrie 2009 la 13:50

De la: iubarici, la data 2009-12-08 13:40:32eu cand gasesc un gandacel il iau cu un servetel si il arunc afara =)))))))))))=))))))))))) deci sigur as putea

dar de ce sa omoram pt bani si sa nu muncim pt ei ? ha??

Hm...si daca gindacelul nu e zburator si-si face creierii pizza Quattro stagioni de asfalt nu tot crima e?
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 8 Decembrie 2009 la 13:55

gandacii nu mor cand ii arunci de la fereastra :D:D:D
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 8 Decembrie 2009 la 14:14

De la: iubarici, la data 2009-12-08 13:55:05

gandacii nu mor cand ii arunci de la fereastra :D:D:D

cita intelepciune...sigur ca nu mor cind ii arunci de la fereastra...mor cind dau de asfalt criminalo!
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 8 Decembrie 2009 la 14:17

dar eu ii arunc cu tot cu servetel ar putea sa'si improvizeze o parasuta ceva
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Decembrie 2009 la 14:20

De la: niroslsd, la data 2009-12-08 13:15:23Va credeti in stare sa omorati pentru bani ?

eu iti propun sa nu mai gandesti... mai bine stai acolo si fa frumos, esti mai bun de bibelou
blackpanther Avatarul lui blackpanther
Citeaza Raspunde

Postat de blackpanther pe 8 Decembrie 2009 la 20:41

De la: niroslsd, la data 2009-12-08 13:15:23Va credeti in stare sa omorati pentru bani ?

nu.....dar pe initiatorii topicurilor de genul asta...... gratis
MAX79 Avatarul lui MAX79
Citeaza Raspunde

Postat de MAX79 pe 8 Decembrie 2009 la 20:44

pe base l-as omora gratis!! jos mafia pdl-ista!!
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 10 Decembrie 2009 la 09:43

De la: MAX79, la data 2009-12-08 20:44:21 pe base l-as omora gratis!! jos mafia pdl-ista!! [/quote
Stai la rind frate ca e coada mare...eu am pus sacosile la rind de vreo 5 ani si tot n-am ajuns in fata...dar la coada asta sint numai rai si suparati pe fraierii care au votat pentru o galeata din plastic sau un fular...te risti sa te bagi in fata?
MAX79 Avatarul lui MAX79
Citeaza Raspunde

Postat de MAX79 pe 10 Decembrie 2009 la 17:33

nu stau eu la rand.... imi iau un L115A3 si pac pac...

scapam rapid de hahaici!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Decembrie 2009 la 18:00

respectati va rog dreptul la libera exprimare!

daca el vrea sa omoare pt bani, e dorinta lui
..
eu omor in fiecare zi neuroni la munca,bineinteles contra remuneratie..clar!?
yuppy007226 Avatarul lui yuppy007226
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy007226 pe 12 Ianuarie 2010 la 19:19

Pe cine ? ce s omoram ?Daca e vorba de oameni motive sunt destule , uita-te in jur , deja mor
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Ianuarie 2010 la 19:29

Da. Categoric!
De mic copil mi-am dorit sa lucrez la deratizare :)))
VlabiouzzZzZ Avatarul lui VlabiouzzZzZ
Citeaza Raspunde

Postat de VlabiouzzZzZ pe 13 Ianuarie 2010 la 17:33

Sunt total impotriva crimei sau sinuciderii, nu rezolvi nimic prin nici una dintre ele, nu te razbuni, nu inveti pe nimeni minte ca e mort si gata...nu ai bucuria aia ca si-a invatat lectia...ca i-ai aratat tu....dar la nivel de tortura..ooh da, si pe bani...cred ca da, dar trebuie sa asiste si cel care plateste, doar asa poti sa te razbuni adevaart(daca prin razbunare te gandesti la crima), sa iti faci victima sa sangereze si sa intre in soc de fiecare data cand te vede, that's when you know you own that mo fo...dar fara taieri de membre..lasa omu intrag, poti in schimb sa faci sa nu isi mai foloseasca membrele..spre exemplu...ii tai tendoanele, dar nu amputezi nimic, lasi totul acolo...:D
loryk987 Avatarul lui loryk987
Citeaza Raspunde

Postat de loryk987 pe 20 Ianuarie 2010 la 17:40

Cu totii avem un pret,fiecare persoana cred ca este capapila sa ucida intr-o anumita situatie (pt bani sau pt alte chestii)eu nu as puteaucide o persoana pt bani dar in alta situatie cred ca da.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Ianuarie 2010 la 18:10

sa omori pentru bani inseamna sa nu ai putin orgoliu, sa fii mai prejos de un animal. Nici macar un animal nu ucide de placere , de vreun interes in afara de cel al supravietuirii, doar omul are acest sistem total infect al banului. al economiei, total depasita, si care de fapt nu are nici o valoare, fiind constrans de legile ieftine ale societatii, e dispus sa treaca peste constiinta, demnitate, onoare pentru ca sa si cumpere nimicuri, si sa lucreze 8 ore pe zi, pentru aceleasi nimicuri, care in ultima instanta nici macar nu conteaza sau nu ofera o satisfactie pe termen lung.

si nu, nu pentru simplul motiv al banului nu. Din alte motive, da, as fi in stare sa ucid daca mi s ar parea justificat, si chiar nu cred ca as avea mustrari de constiinta stupide.

oricum mi se pare interesant ca in zeci de mii de ani de "evolutie" omul de fapt n a evoluat deloc, aceleasi razboaie pentru aceleasi resurse, aceleasi sentimente de doi bani, aceeasi lacomie infinita, aceeasi invidie (maialeslanoiinromania), pe scurt sentimente mici, de care omul nu a scapat niciodata.

suntem mai degraba un virus care consuma si se reproduce, aceste doua calitati fiind singurele intr-adevar reale, pe care fiecare individ le urmareste intr o finalitate, sub o forma sau alta, si care ne e indoctrinat de mici (familie, etc).
Citeaza Raspunde

Postat de loryk987 pe 20 Ianuarie 2010 la 18:38

De la: Rockk, la data 2010-01-20 18:10:59sa omori pentru bani inseamna sa nu ai putin orgoliu, sa fii mai prejos de un animal. Nici macar un animal nu ucide de placere , de vreun interes in afara de cel al supravietuirii, doar omul are acest sistem total infect al banului. al economiei, total depasita, si care de fapt nu are nici o valoare, fiind constrans de legile ieftine ale societatii, e dispus sa treaca peste constiinta, demnitate, onoare pentru ca sa si cumpere nimicuri, si sa lucreze 8 ore pe zi, pentru aceleasi nimicuri, care in ultima instanta nici macar nu conteaza sau nu ofera o satisfactie pe termen lung.

si nu, nu pentru simplul motiv al banului nu. Din alte motive, da, as fi in stare sa ucid daca mi s ar parea justificat, si chiar nu cred ca as avea mustrari de constiinta stupide.

oricum mi se pare interesant ca in zeci de mii de ani de "evolutie" omul de fapt n a evoluat deloc, aceleasi razboaie pentru aceleasi resurse, aceleasi sentimente de doi bani, aceeasi lacomie infinita, aceeasi invidie (maialeslanoiinromania), pe scurt sentimente mici, de care omul nu a scapat niciodata.

suntem mai degraba un virus care consuma si se reproduce, aceste doua calitati fiind singurele intr-adevar reale, pe care fiecare individ le urmareste intr o finalitate, sub o forma sau alta, si care ne e indoctrinat de mici (familie, etc).
b (maialeslanoiinromania), te inseli crezand ca doar in romania, aceste defecte sunt caracteristice persoanelor de pe tot globul.
Citeaza Raspunde

Postat de loryk987 pe 20 Ianuarie 2010 la 18:48

in principiu cu totii suntem criminali, voit sau ne-voit.cu totii ajutam la ucidere prin diferite ipostaze de ex un acident ..........etc etc.Ca o persoana o face pt bani intervine doar moralitatea personalitatea si sufletul acelei persoane,deoarece cu totii facem lucruri anormale pt o stare financiara mai buna.
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 22 Ianuarie 2010 la 23:31

De la: VlabiouzzZzZ, la data 2010-01-13 17:33:56Sunt total impotriva crimei sau sinuciderii, nu rezolvi nimic prin nici una dintre ele, nu te razbuni, nu inveti pe nimeni minte ca e mort si gata...nu ai bucuria aia ca si-a invatat lectia...ca i-ai aratat tu....dar la nivel de tortura..ooh da, si pe bani...cred ca da, dar trebuie sa asiste si cel care plateste, doar asa poti sa te razbuni adevaart(daca prin razbunare te gandesti la crima), sa iti faci victima sa sangereze si sa intre in soc de fiecare data cand te vede, that's when you know you own that mo fo...dar fara taieri de membre..lasa omu intrag, poti in schimb sa faci sa nu isi mai foloseasca membrele..spre exemplu...ii tai tendoanele, dar nu amputezi nimic, lasi totul acolo...:D

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Ianuarie 2010 la 01:34

Cesare Lombroso sustinea ideea potrivit careia criminalul se naste criminal, iar aceasta se transmite ereditar.
V-ati completat arborele genealogic recent?

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Ianuarie 2010 la 01:42

De la: Greenie, la data 2010-01-23 01:34:18Cesare Lombroso sustinea ideea potrivit careia criminalul se naste criminal, iar aceasta se transmite ereditar.

teza lui a fost de mult depasita.
de fapt nici macar nu e teorie. Atavismul nu este demostrat. El a studiat pe ceva detinuti africani si cam atat.

Teza lui nu e teza. Ci doar a deschis drumuri noi pentru patologie.

Orice om e capabil de crima daca viata il regaseste intr-o anumita situatie.

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Ianuarie 2010 la 01:47

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-01-23 01:42:29
De la: Greenie, la data 2010-01-23 01:34:18Cesare Lombroso sustinea ideea potrivit careia criminalul se naste criminal, iar aceasta se transmite ereditar.

de fapt nici macar nu e teorie. Atavismul nu este demostrat. El a studiat pe ceva detinuti africani si cam atat.

era pur ipotetic mesajul meu.
vrei sa facem analiza pe Cesare Lombroso?
in cazul asta, hai sa il dezgropam pt Dl Ramarica.
Dar totusi...

ps: ma bucur sa te gasesc treaz.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 23 Ianuarie 2010 la 01:47

ai postat serios si nu te-ai semnat.

TE-AM PRINS !

H. Extraordinarul
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Ianuarie 2010 la 01:50

De la: Haps, la data 2010-01-23 01:47:45

ai postat serios si nu te-ai semnat.

TE-AM PRINS !

H. Extraordinarul

Nu a fost serios. pentru ca a fost contra-argumentativ si nu am fost obiectiv. Nu am fost de acord cu prezentarea ideei lui Lobroso astfel :) adica daca tot spui ceva, o spui pana la capat si nu mici franturi din ceva. Lombroso spunea multe...:)

somn usor.

L.R.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Ianuarie 2010 la 01:57

De la: Greenie, la data 2010-01-23 01:47:18

era pur ipotetic mesajul meu.
vrei sa facem analiza pe Cesare Lombroso?
in cazul asta, hai sa il dezgropam pt Dl Ramarica.
Dar totusi...

ps: ma bucur sa te gasesc treaz.

Rimaru a avut ghinion :) somn usor.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Ianuarie 2010 la 02:04

Ooh Stimabile,
Dar nu am dorit nici o clipa sa deschid un subiect ref. la tezele Dl-ului Cesare Lombroso si discipolilor sai, fie ref. la celelalte "masuratori" asupra teoriilor sustinute in cadrul Scolilor cartografice, sociologice, etc..
I was just bla bla-ing. :)
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info