Fata dornica de distractie
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » Fata dornica de distractie » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Decembrie 2009 la 22:06

Am nevoie de o fata frumoasa,sociabila si careia sa-i placa viata pentru a iesii intr-un club sambata seara..Care este interesata sa lase un mesaj privat..
Mysterious_N Avatarul lui Mysterious_N
Citeaza Raspunde

Postat de Mysterious_N pe 11 Decembrie 2009 la 16:48

Esti sigur ca nu exista posibilitatea sa fi confundat forumul?
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 11 Decembrie 2009 la 17:01

De la: Mysterious_N, la data 2009-12-11 16:48:52Esti sigur ca nu exista posibilitatea sa fi confundat forumul?

E...patetic! mai exista si specimene deastea?
Citeaza Raspunde

Postat de Mysterious_N pe 11 Decembrie 2009 la 17:02

Xavy dragule...se apropie Craciunul, fara acte de violenta...fii bun....fii bland...
Fac cinste cu o cana de vin fiert..te bagi?
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 11 Decembrie 2009 la 17:12

De la: Mysterious_N, la data 2009-12-11 17:02:53Xavy dragule...se apropie Craciunul, fara acte de violenta...fii bun....fii bland...
Fac cinste cu o cana de vin fiert..te bagi?

Ai zis...cuvantul magic!Da...cum as putea sa te refuz?!
p.s. - cuvantul era.. "vin"?!
Citeaza Raspunde

Postat de Mysterious_N pe 11 Decembrie 2009 la 17:18

S-a facut atunci! eu vin cu bautura....tu da-mi adresa! ...un foc mi-ar placea tare mult....sa ne infasuram intr-o blana ( de preferat in cea a lui areku )...un pic de muzica....si cred eu ca va fi o seara perfecta
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 11 Decembrie 2009 la 17:22

cred ca deja ai si mesaje cu cereri in casatorie...
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 11 Decembrie 2009 la 17:25

De la: Mysterious_N, la data 2009-12-11 17:18:13S-a facut atunci! eu vin cu bautura....tu da-mi adresa! ...un foc mi-ar placea tare mult....sa ne infasuram intr-o blana ( de preferat in cea a lui areku )...un pic de muzica....si cred eu ca va fi o seara perfecta

Nu vreau sa fiu rautacios...dar blana lu` areku a...chelit! Nici acum nu i-am inteles decizia dar...cat despre adresa...hmm...in cat timp crezi ca ajungi?
Citeaza Raspunde

Postat de Mysterious_N pe 11 Decembrie 2009 la 17:26

De la: Haps, la data 2009-12-11 17:22:40cred ca deja ai si mesaje cu cereri in casatorie...

Nu am verificat haps...dar....nu vrei sa spargi tu gheata? chiar nu te-am vazut intr-un cadru romantic pana acum! ...hai ca poti....
Citeaza Raspunde

Postat de Mysterious_N pe 11 Decembrie 2009 la 17:29

Nu vreau sa fiu rautacios...dar blana lu` areku a...chelit! Nici acum nu i-am inteles decizia dar...cat despre adresa...hmm...in cat timp crezi ca ajungi?

Spune-mi locatia....si-ti spun timpul in care ma voi aseza langa tine....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Decembrie 2009 la 17:33

In general, cand o persoana nu este de fata si stiti precis ca nici nu va raspunde, e de preferat sa nu se vorbeasca despre ea.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 11 Decembrie 2009 la 17:33

De la: Mysterious_N, la data 2009-12-11 17:26:39
De la: Haps, la data 2009-12-11 17:22:40cred ca deja ai si mesaje cu cereri in casatorie...

Nu am verificat haps...dar....nu vrei sa spargi tu gheata? chiar nu te-am vazut intr-un cadru romantic pana acum! ...hai ca poti....

era pentru initiatorul topicului.
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 11 Decembrie 2009 la 17:34

De la: daria_ta, la data 2009-12-11 17:33:08In general, cand o persoana nu este de fata si stiti precis ca nici nu va raspunde, e de preferat sa nu se vorbeasca despre ea.

Tot respectul pentru el...da?Chiar azi am vorbit...O seara buna si weekend placut!
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 11 Decembrie 2009 la 17:36

De la: Mysterious_N, la data 2009-12-11 17:29:31Nu vreau sa fiu rautacios...dar blana lu` areku a...chelit! Nici acum nu i-am inteles decizia dar...cat despre adresa...hmm...in cat timp crezi ca ajungi?

Spune-mi locatia....si-ti spun timpul in care ma voi aseza langa tine....

Ia-te dupa indicii...sunt sigur ca ma vei gasi...uimeste-ma! O seara placuta...imi pare rau ca plec si te las...asa!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Decembrie 2009 la 17:45

De la: XavY, la data 2009-12-11 17:25:18
Nu vreau sa fiu rautacios...dar blana lu` areku a...chelit!

Nici un "chelit".Verbul este "a naparlit" ..dar ii va creste alta. Si cu putin minoxidil ..woow !

Citeaza Raspunde

Postat de Mysterious_N pe 11 Decembrie 2009 la 17:50

Ia-te dupa indicii...sunt sigur ca ma vei gasi...uimeste-ma! O seara placuta...imi pare rau ca plec si te las...asa!

xavy....ma faci sa ma simt ca in povestea cu Hensel si Gretel! ce sunt eu mai? caine de urma?
xavy...o seara frumoasa sa ai! ne "jucam" cu alta ocazie!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Decembrie 2009 la 14:19

De la: tHe_uNiQue_geNtLemaN, la data 2009-12-10 22:06:47Am nevoie de o fata frumoasa,sociabila si careia sa-i placa viata pentru a iesii intr-un club sambata seara..Care este interesata sa lase un mesaj privat..

oare eu de ce nu m-am gandit la asta? genial dom'le!
arsinel Avatarul lui arsinel
Citeaza Raspunde

Postat de arsinel pe 3 Ianuarie 2010 la 08:28

De la: tHe_uNiQue_geNtLemaN, la data 2009-12-10 22:06:47Am nevoie de o fata frumoasa,sociabila si careia sa-i placa viata pentru a iesii intr-un club sambata seara..Care este interesata sa lase un mesaj privat..

esti defect omule...te-ai lovit si ti-ai bulit softul
alex_driga Avatarul lui alex_driga
Citeaza Raspunde

Postat de alex_driga pe 3 Ianuarie 2010 la 09:17

Mori!
mariandog Avatarul lui mariandog
Citeaza Raspunde

Postat de mariandog pe 3 Ianuarie 2010 la 12:48

cauta la matrimoniale k gasesti sigur :))
apocalypse_yo Avatarul lui apocalypse_yo
Citeaza Raspunde

Postat de apocalypse_yo pe 3 Ianuarie 2010 la 12:49

De la: alex_driga, la data 2010-01-03 09:17:25Mori!
... si da-mi coliva!!!
user999 Avatarul lui user999
Citeaza Raspunde

Postat de user999 pe 3 Ianuarie 2010 la 13:03

acum imi dau seama cat de idioti sunteti dragi oameni, "adica omu e bolnav ca are curaj sa zica ce of are ? " si voi ca niste hiene sariti pe el si il jigniti in toate felurile. Oricum majoritatea sunteti niste labari care stati la agatat pe forum prefacandu-va in niste baieti seriosi care nu ar visa la visele baiatului patetic care spune ce doreste.
Apropo am prietena deci fetelor nu sariti pe mine.

"respect pt curaj" si nu lasa dobitoci sa te descurajeze.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Ianuarie 2010 la 13:17

user999
ungadrian Avatarul lui ungadrian
Citeaza Raspunde

Postat de ungadrian pe 3 Ianuarie 2010 la 13:37

ce usor este sa jignesti,dar o fapta buna.....tipic romanesc bv user 999
kostyx84 Avatarul lui kostyx84
Citeaza Raspunde

Postat de kostyx84 pe 3 Ianuarie 2010 la 15:23

Incearca pe cupluri.ro sau pe sentimente,gasesti disperate fara numar,se stie!
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 3 Ianuarie 2010 la 17:13

se stie, se stie, dar pana una alta avem dovada AICI ca exista disperati :D
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Ianuarie 2010 la 18:23

De la: googoodoll, la data 2010-01-03 17:13:31se stie, se stie, dar pana una alta avem dovada AICI ca exista disperati :D

eu sunt unul dintre ei...deci fetelor astept toate numerele voastre..de telefon,CNP-uri,de copii,de la picior,etc...
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 3 Ianuarie 2010 la 18:48

http://www.youtube.com/watch?v=Npfunpfrb9k

puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 3 Ianuarie 2010 la 19:38

da..si pe mine ma eneveaza astia care nu au vrut sa se legalizeze prostitutia

baiete...de ce nu-ti poti gasii pe acolo pe loc o fata?
aaa, da! e secolul vitezei si nu mai ai vreme nici macar sa dai anunt la matiomaniale, dealtminteri sa agheti una pe cont propriu!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Ianuarie 2010 la 19:46

http://www.anuntul.ro/anunt/ADINA_tanara_25_ani_sexy_senzuala_ofer_companie_intima_servicii_de_sex_total_..._2454356

Cred ca poti sa-i spui sa sara peste partea de sex pentru ca sa te bucuri de cerintele tale. Probabil este destul de sociabila tinand cont ca are experienta in "P.R." si probabil va fi de acord sa iasa cu tine sambata seara daca utilizezi un astfel de mod de abordare.

Enjoy.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info