Care este echipa ta favorita, dintre cele straine?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sport » Fotbal extern » Care este echipa ta favorita, dintre cele straine? » Pagina 1 din 1

duras200 Avatarul lui duras200
Citeaza Raspunde

Postat de duras200 pe 13 Decembrie 2009 la 12:57

Incep eu.. echipa mea favorita de fotbal club din afara Romaniei este Internazionale Milano.. sunt fan Inter de vreo 14 ani, si voi ramane fanul lor pe viata :)
claudiudoca Avatarul lui claudiudoca
Citeaza Raspunde

Postat de claudiudoca pe 13 Decembrie 2009 la 17:40

Vrei sa muncesti din confortul domiciliului tau ?

Acum, o companie americana iti ofera aceasta sansa de a lucra in confortul casei tale ! nu devii milionar peste noapte, dar muncind in fata calculatorului 1-2 ore/zi in cateva luni vei scapa de grijile financiare.Mai multe detalii la tel:0754621395

sau pe website-ul http://www.makemoney.teamworkrevolution.com
dra Avatarul lui dra
Citeaza Raspunde

Postat de dra pe 11 Februarie 2010 la 02:25

Chelsea Fc
dragosteptfifa Avatarul lui dragosteptfifa
Citeaza Raspunde

Postat de dragosteptfifa pe 10 Martie 2010 la 13:54

real M

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2010 la 20:05

F.C. Zimbru Chisinau si Barcelona
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 07:42

Iar mie de vreo 40 de ani imi plac "piratii sarzi" de la CAGLIARI ! Albertosi,Niccolai,RIVA,Domenghini,Brugnera,Cera, Nene etc...sunt artizanii celui mai spectaculos "il scudetto" din istoria Italiei !!!
costacurta_796 Avatarul lui costacurta_796
Citeaza Raspunde

Postat de costacurta_796 pe 5 Noiembrie 2010 la 00:45

De la: duras200, la data 2009-12-13 12:57:46Incep eu.. echipa mea favorita de fotbal club din afara Romaniei este Internazionale Milano.. sunt fan Inter de vreo 14 ani, si voi ramane fanul lor pe viata :)
REAL MADRID.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2010 la 16:31

De la: duras200, la data 2009-12-13 12:57:46Incep eu.. echipa mea favorita de fotbal club din afara Romaniei este Internazionale Milano.. sunt fan Inter de vreo 14 ani, si voi ramane fanul lor pe viata :)
Aveam cativa anisori cand citeam "programul LOTO-PRONO" si-ncare faceam cunostinta cu fotbalul italian ! Erau anii 70' cand campioana ITALIEI erau sarzii de la CAGLIARI cu Luiggi RIVA in frunte,Albertosi,Domenghini,GIGI CERA,CAPPIOLI,NICCOLAI sau Didi ,locotenenti !...De atunci PIRATII SARZI sunt favoritii mei indiferent prin ce liga inferioara au ajuns in toti acesti ani !
irrumatio30 Avatarul lui irrumatio30
Citeaza Raspunde

Postat de irrumatio30 pe 16 Noiembrie 2011 la 14:42

Spania - Real Madrid;
Anglia - Manchester City;
Olanda - Ajax Amsterdam;
Germania - VfB Stuttgart;
Italia - AC Milan
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info