Oare ce e in sufletul lui?
Pagina 1 din 9

Toate forumurile » Relatii » Altele » Oare ce e in sufletul lui? » Pagina 1 din 9

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>
Sari la pagina:
theo_22 Avatarul lui theo_22
Citeaza Raspunde

Postat de theo_22 pe 17 Decembrie 2009 la 12:11

M-am despartit de prietenul meu dupa 3 ani minunati petrecuti impreuna... Aseara m-am mutat de la el... mi s-a rupt sufletul..stau la o prietena si m-a adus pana aici cu masina...am discutat la plecare si a plecat plangand,spunandu-mi intr-una ca ma iubeste dar ca nu mai poate continua... nu stiu ce sa mai inteleg... de vineri mi-a spus ca are pe altcineva,si ca asa incearca sa treaca peste despartirea asta,dar imi repeta ca ma iubeste... de ce?
Ajuta-ti-ma sa trec peste asta,va rog...Orice sfat e binevenit....
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Decembrie 2009 la 12:16

chiar acum in preajma Sarbatorilor v'ati despartit?

puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 17 Decembrie 2009 la 12:23

...asteapta putin pana se mai linistesc apele, si dupa aia discutati...
deocamdata, inceara sa faci ceva, orice , sa-ti distraga gandul de la el.

daca e adevarat ca are pe altcineva...cel mai bine e sa il uiti.....

timpul vindeca totul...
intalneste-te cu colegii sau prieteni vechi, vine Craciunul ,mergeti la colindat..cine stie..poate te vei alege cu un alt suflet langa tine...nu fii trista
Citeaza Raspunde

Postat de theo_22 pe 17 Decembrie 2009 la 12:24

DA... Iti dai seamacum ma simt? Eu nu sunt din Bucuresti si stateam la el... Acum, l-am pierdut si pe el... Am ramas si pe drumuri.... Mi-e ingrozitor de greu,si nu mai am putere sa o iau de la capat... simt ca nu mai pot /...
Citeaza Raspunde

Postat de theo_22 pe 17 Decembrie 2009 la 12:25

De la: puzzle, la data 2009-12-17 12:23:17...asteapta putin pana se mai linistesc apele, si dupa aia discutati...
deocamdata, inceara sa faci ceva, orice , sa-ti distraga gandul de la el.

daca e adevarat ca are pe altcineva...cel mai bine e sa il uiti.....

timpul vindeca totul...
intalneste-te cu colegii sau prieteni vechi, vine Craciunul ,mergeti la colindat..cine stie..poate te vei alege cu un alt suflet langa tine...nu fii trista

Si daca chiar e adevarat ca ma iubeste...am fost la psiholog si acelasi lucru mi-a zis...sa am rabdare,ca poate e confuz... dar odata cu trecerea timoului, poate se indragosteste de cealalta....
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 17 Decembrie 2009 la 12:27

De la: theo_22, la data 2009-12-17 12:24:15DA... Iti dai seamacum ma simt? Eu nu sunt din Bucuresti si stateam la el... Acum, l-am pierdut si pe el... Am ramas si pe drumuri.... Mi-e ingrozitor de greu,si nu mai am putere sa o iau de la capat... simt ca nu mai pot /...

pai..nu ai posibilitatea sa mergi la parinti sau neamuri..cel putin provizoriu pana iti gasesti alta locuinta?

Citeaza Raspunde

Postat de theo_22 pe 17 Decembrie 2009 la 12:29

problema e ca am serviciul aici si nu pot pleca... am muncit mult ca sa ajung sa obtin postul asta si nu imi permit sa plec... Si cel mai greu o sa imi fie de sarbatori...
ma ravaseste si faptul ca ma tot suna,sa vada ce fac, sa vada daca sunt ok... psihologul mi-a zis sa ii rasp, sa vb cu el, sa ii fiu aproape...
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 17 Decembrie 2009 la 12:34

De la: theo_22, la data 2009-12-17 12:29:53problema e ca am serviciul aici si nu pot pleca... am muncit mult ca sa ajung sa obtin postul asta si nu imi permit sa plec... Si cel mai greu o sa imi fie de sarbatori...
ma ravaseste si faptul ca ma tot suna,sa vada ce fac, sa vada daca sunt ok... psihologul mi-a zis sa ii rasp, sa vb cu el, sa ii fiu aproape...

ce ti-e si cu psihologii astia

tu constientizezi ca daca tot vb cu el nu o sa reusesti sa ti-l scoti din cap niciodata , nu?!

pai..acum unde stai?...roaga-l pe cei care te gazduiesc sa-ti mai accepte prezenta pana gasesti ceva chirie ...
trebuie sa fii puternica si sa te aduni, acum esti pe picioarele tale si trebuie sa te obisnuiesti cu idee asta....daca el are pe altcineva...tu acolo nu te mai poti intoarce!

uita-te inainte, capul sus! orice sut in fund e un pas inainte! si ce nu te omoara te face mai puternic!

Citeaza Raspunde

Postat de theo_22 pe 17 Decembrie 2009 la 12:43

Da... stiu ca nu o sa mi-l scot din cap... nici daca vb cu el,nici daca nu vb .... Mi-e ingrozitor de greu... nu am cum sa il uit ... mi-e ingrozitor de greu...
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 17 Decembrie 2009 la 12:50

De la: theo_22, la data 2009-12-17 12:43:20Da... stiu ca nu o sa mi-l scot din cap... nici daca vb cu el,nici daca nu vb .... Mi-e ingrozitor de greu... nu am cum sa il uit ... mi-e ingrozitor de greu...

ok...du-te la baie, plange una buna stand ghemuita in colt..si dupa ce te descarci bine, spala-te pe fata....si da-ti doua palme!

dupa care respiri adanc si spui....
"de azi sunt o femeie libera! si independenta..si nu am nevoie de masculi infideli sa fiu fericita!"

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Decembrie 2009 la 12:51

De la: theo_22, la data 2009-12-17 12:43:20Da... stiu ca nu o sa mi-l scot din cap... nici daca vb cu el,nici daca nu vb .... Mi-e ingrozitor de greu... nu am cum sa il uit ... mi-e ingrozitor de greu...

imi pare rau sa aud asta...de fiecare data cand aud asa ceva imi pare rau.
din pacate adevarul este ca-ti va trebui intre sase luni si un an sa treci peste asta...insa si atunci va fi greu...asta este adevarul si trebuie sa-l stii.
doi...trebuie sa vb.cu el si sa-ti explice de ce si cum.
eu nu cred ca deodata ati ajuns la despartire, semenele se pot vedea de mult si daca intradevar nu le-ai vazut...ori le-a ascuns bine, ori tu le-ai ignorat.
trebuie cumva sa te aduni si sa mergi mai departe taras, grapish...cum poti, trebuie sa-ti aduni bucatile imprastiate, sa le pui la un loc, bine, rau...dar asta este.
cat despre stat undeva...o luna, poate doua nu moare prietena daca e prietena si te poate ajuta sa stai la ea pana gasesti ceva in alta parte...acum nu stiu situatia, tot ce spun sunt numai presupuneri, dar intelegi ce vreau sa spun, da?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Decembrie 2009 la 12:51

Teo, e prea recent totul, iar povestea cu psihologul nici nu o inteleg. Daca ieri v-ati despartit, cum ai vorbit deja cu un psiholog? Cand si de ce? E firesc sa suferi, si va dura mult, probabil, o sa simti ca mori, pur si simplu, dar nu va fi asa...Stiu ca e greu, si imi amintesc de un moment in care eu si cel care mai tarziu avea sa imi devina sot, ne-am despartit. Asta e un amanunt pe care pana acum nu l-am spus...dar am trecut si prin asta...Nu a durat mult, insa in prima saptamana m-am imbolnavit, am zacut la propriu...Si totusi, m-am ridicat, chiar daca la inceput doar in genunchi...timpul le-a rezolvat pe toate, si uite-ne acum, casatoriti de 30 de ani. Iti trebuie doar rabdare, oricat de greu ti se va parea totul!
Citeaza Raspunde

Postat de theo_22 pe 17 Decembrie 2009 la 12:52

Am facut si asta... plang de 5zile intr-una si imi repet aceleasi lucruri... nu pot sa trec peste...
Citeaza Raspunde

Postat de theo_22 pe 17 Decembrie 2009 la 12:53

Certurile au inceput de vineri.... ieri m-am mutat...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Decembrie 2009 la 12:54

De la: theo_22, la data 2009-12-17 12:52:27Am facut si asta... plang de 5zile intr-una si imi repet aceleasi lucruri... nu pot sa trec peste...

O sa mai plangi...dar tot o sa treci peste!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Decembrie 2009 la 12:55

ok...du-te la baie, plange una buna stand ghemuita in colt..si dupa ce te descarci bine, spala-te pe fata....si da-ti doua palme!

dupa care respiri adanc si spui....
"de azi sunt o femeie libera! si independenta..si nu am nevoie de masculi infideli sa fiu fericita!"

hmm...io am o alta vorba...
pieptul inainte, privirea ferma in fata...si spui cu mare convingere....de data asta chiar am pus-o
INSOL_V_ENTUL Avatarul lui INSOL_V_ENTUL
Citeaza Raspunde

Postat de INSOL_V_ENTUL pe 17 Decembrie 2009 la 13:04

De la: daria_ta, la data 2009-12-17 12:51:56

Teo, e prea recent totul, iar povestea cu psihologul nici nu o inteleg. Daca ieri v-ati despartit, cum ai vorbit deja cu un psiholog? Cand si de ce? E firesc sa suferi, si va dura mult, probabil, o sa simti ca mori, pur si simplu, dar nu va fi asa...Stiu ca e greu, si imi amintesc de un moment in care eu si cel care mai tarziu avea sa imi devina sot, ne-am despartit. Asta e un amanunt pe care pana acum nu l-am spus...dar am trecut si prin asta...Nu a durat mult, insa in prima saptamana m-am imbolnavit, am zacut la propriu...Si totusi, m-am ridicat, chiar daca la inceput doar in genunchi...timpul le-a rezolvat pe toate, si uite-ne acum, casatoriti de 30 de ani. Iti trebuie doar rabdare, oricat de greu ti se va parea totul!

subscriu..
si-mi permit sa adaug...
in sufletul lui e el...
cu indoielile si problemele sale...
poate e doar un mod egoist si dureros pentru tine prin care incearca sa rezolve ceva ce considera important..
cel mai important
poate ca rezolvandu-l se va rasfrange si asupra-ti!
cel putin asa sper...
Citeaza Raspunde

Postat de theo_22 pe 17 Decembrie 2009 la 13:11

De la: yuppy006805, la data 2009-12-17 13:04:59
De la: daria_ta, la data 2009-12-17 12:51:56

subscriu..
si-mi permit sa adaug...
in sufletul lui e el...
cu indoielile si problemele sale...
poate e doar un mod egoist si dureros pentru tine prin care incearca sa rezolve ceva ce considera important..
cel mai important
poate ca rezolvandu-l se va rasfrange si asupra-ti!
cel putin asa sper...

Si eu sper... as avea puterea sa o iau de la capat chiar daca in astea 5zile mi-a distrus si nervii si sufletul... IL ADOR si as face orice pentru el.. Nu stiu dca ma intelege cineva,dar e groaznic....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Decembrie 2009 la 13:15

De la: theo_22, la data 2009-12-17 13:11:24[quote

Si eu sper... as avea puterea sa o iau de la capat chiar daca in astea 5zile mi-a distrus si nervii si sufletul... IL ADOR si as face orice pentru el.. Nu stiu dca ma intelege cineva,dar e groaznic....

Cei care ti-au raspuns aici cu siguranta te inteleg, altfel nu reactionau asa.
cineva Avatarul lui cineva
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 17 Decembrie 2009 la 13:23

De obicei pana nu pierzi ceva nu realizezi ce ai avut. Probabil ca daca vorbesti cu el in continuare frumos o sa traiasca cu impresia ca orice ar fi `ii apartii` in continuare. Atata timp cat nu te stii prea vinovata eu cred ca ar fi bine sa l ignori putin. Sa i dai de inteles ca te pierde. Poate asa o sa reactioneze. Daca nici asa nu reactioneaza, atunci nu are de ce sa ti para rau. lnseamna ca nu merita. Parerea mea..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Decembrie 2009 la 13:29

De la: cineva, la data 2009-12-17 13:23:07De obicei pana nu pierzi ceva nu realizezi ce ai avut. Probabil ca daca vorbesti cu el in continuare frumos o sa traiasca cu impresia ca orice ar fi `ii apartii` in continuare. Atata timp cat nu te stii prea vinovata eu cred ca ar fi bine sa l ignori putin. Sa i dai de inteles ca te pierde. Poate asa o sa reactioneze. Daca nici asa nu reactioneaza, atunci nu are de ce sa ti para rau. lnseamna ca nu merita. Parerea mea..

Problema nu e chiar asa de simpla, desi ai dreptate, pt ca inimii nu ii poti comanda. Din pacate, cand e vorba de iubire, indiferent ce iti spui, ca esti vinovat tu sau ca e vinovat celalalt, ca stii ca trebuie sa te comporti intr-un anumit fel si nu in altul, ca stii, teoretic, tot, tu, ca om, vei reactiona asa cum simti, nu cum gandesti. Pana cand durerea nu va trece, pana cand lacrimile nu vor fi suficient de multe incat sa simti ca nu mai ai, nimic nu se vindeca...
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 17 Decembrie 2009 la 13:39

http://www.youtube.com/watch?v=Jg8l8AIuhQA

poate te va face sa te simti mai bine
Citeaza Raspunde

Postat de theo_22 pe 17 Decembrie 2009 la 13:41

De la: daria_ta, la data 2009-12-17 13:29:48
De la: cineva, la data 2009-12-17 13:23:07De obicei pana nu pierzi ceva nu realizezi ce ai avut. Probabil ca daca vorbesti cu el in continuare frumos o sa traiasca cu impresia ca orice ar fi `ii apartii` in continuare. Atata timp cat nu te stii prea vinovata eu cred ca ar fi bine sa l ignori putin. Sa i dai de inteles ca te pierde. Poate asa o sa reactioneze. Daca nici asa nu reactioneaza, atunci nu are de ce sa ti para rau. lnseamna ca nu merita. Parerea mea..

Problema nu e chiar asa de simpla, desi ai dreptate, pt ca inimii nu ii poti comanda. Din pacate, cand e vorba de iubire, indiferent ce iti spui, ca esti vinovat tu sau ca e vinovat celalalt, ca stii ca trebuie sa te comporti intr-un anumit fel si nu in altul, ca stii, teoretic, tot, tu, ca om, vei reactiona asa cum simti, nu cum gandesti. Pana cand durerea nu va trece, pana cand lacrimile nu vor fi suficient de multe incat sa simti ca nu mai ai, nimic nu se vindeca...

Asa e Daria... nu ma simt vinovata, dar nu vreau sa il scot nici pe el vinovat... ideea e ca in timp,amandoi am gresit,dar in acele momente, am avut puterea sa trecem peste... acum nu stiu ce sa fac... simt nevoia sa ii aud vocea in fiecare clipa.... sa vada ca eu il iubesc cu adevarat,si,poate asa se intoarce... nu stiu daca e bine sau nu,dar asta simt....
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 17 Decembrie 2009 la 13:45

De la: theo_22, la data 2009-12-17 13:11:24 IL ADOR si as face orice pentru el.. Nu stiu dca ma intelege cineva,dar e groaznic....

stiu ca esti intr-o stare nasoala...dar eu in locul tau...sa ma fi inselat si sa ma dea afara din casa....imi faceam permis de port arma

hai nah..mai glumesc si eu ...pe bune..cum poti sa spui asa ceva dupe ce ti-a facut?

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Decembrie 2009 la 13:46

De la: theo_22, la data 2009-12-17 13:41:38[quote

Asa e Daria... nu ma simt vinovata, dar nu vreau sa il scot nici pe el vinovat... ideea e ca in timp,amandoi am gresit,dar in acele momente, am avut puterea sa trecem peste... acum nu stiu ce sa fac... simt nevoia sa ii aud vocea in fiecare clipa.... sa vada ca eu il iubesc cu adevarat,si,poate asa se intoarce... nu stiu daca e bine sau nu,dar asta simt....

O relatie, Teo, are nevoie de doi oameni, si fiecare are rolul lui in ea, cu greseli cu tot. In alta ordine de idei, ii poti spune ca il iubesti, fara insa a forta nota, in sensul sufocarii, pt ca vei pierde, si te vei umili, si nu stiu daca merita...nici macar iubirea nu merita umilinta, chiar daca uneori o facem fara sa ne dam seama...Daca ii spui si nu reactioneaza, va fi cumplit, daca nu ii spui, va fi la fel de rau, pt ca te vei intreba de ce n-ai facut-o...fa ce simti, dar ai grija cum...E greu de dat sfaturi in situatii de genul asta, si necunoscand persoanele, dar sa speram ca va fi bine, eu asta iti doresc!
Citeaza Raspunde

Postat de theo_22 pe 17 Decembrie 2009 la 13:48

De la: puzzle, la data 2009-12-17 13:45:11
De la: theo_22, la data 2009-12-17 13:11:24 IL ADOR si as face orice pentru el.. Nu stiu dca ma intelege cineva,dar e groaznic....

stiu ca esti intr-o stare nasoala...dar eu in locul tau...sa ma fi inselat si sa ma dea afara din casa....imi faceam permis de port arma

hai nah..mai glumesc si eu ...pe bune..cum poti sa spui asa ceva dupe ce ti-a facut?

Nu stiu cum pot,dar asta simt....
Nu sunt sigura ca m-a inselat...poate a crezut ca asa il pot uita mai usor,daca imii zice ca are pe altcineva....
Nu prea avea cand sa isi gaseasca... tot timpul eram impreuna.... plecam la servici,si ne intorceam acasa.... nu stiu....
Citeaza Raspunde

Postat de theo_22 pe 17 Decembrie 2009 la 13:50

De la: daria_ta, la data 2009-12-17 13:46:55
De la: theo_22, la data 2009-12-17 13:41:38[quote

O relatie, Teo, are nevoie de doi oameni, si fiecare are rolul lui in ea, cu greseli cu tot. In alta ordine de idei, ii poti spune ca il iubesti, fara insa a forta nota, in sensul sufocarii, pt ca vei pierde, si te vei umili, si nu stiu daca merita...nici macar iubirea nu merita umilinta, chiar daca uneori o facem fara sa ne dam seama...Daca ii spui si nu reactioneaza, va fi cumplit, daca nu ii spui, va fi la fel de rau, pt ca te vei intreba de ce n-ai facut-o...fa ce simti, dar ai grija cum...E greu de dat sfaturi in situatii de genul asta, si necunoscand persoanele, dar sa speram ca va fi bine, eu asta iti doresc!

Iti multumesc,draga mea....
Daca ii spun k il iubesc,imi spune ca si el ma iubeste,dar ca nu mai poate continua.... si aseara,plangae de cate ori ii spuneam k il iubesc.... si imi spunea si el acelasi lucru...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Decembrie 2009 la 13:51

De la: theo_22, la data 2009-12-17 13:48:10[quote

Nu stiu cum pot,dar asta simt....
Nu sunt sigura ca m-a inselat...poate a crezut ca asa il pot uita mai usor,daca imii zice ca are pe altcineva....
Nu prea avea cand sa isi gaseasca... tot timpul eram impreuna.... plecam la servici,si ne intorceam acasa.... nu stiu....

Iti voi spune un lucru nu tocmai "fericit": cine vrea sa insele, o face cu partenerul de mana, nu asta e problema. Cine nu o face, nu o face din convingere, nu pt ca nu are cum!
cineva Avatarul lui cineva
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 17 Decembrie 2009 la 13:51

De la: daria_ta, la data 2009-12-17 13:29:48

Ai perfecta dreptate daria_ta! Dar cu putin mai mult autocontrol se poate. Nu mi as fi dat cu parerea daca nu as fi trecut prin ceva de genul. Doar ca eu am fost cea care a pus capat si nu dupa 3 ci dupa 6 ani jumatate. Si am facut asta tocmai pentru ca iubeam prea mult dar nu ducea nicaieri. El credea ca daca azi se termina peste 3 zile doar pt ca mi spune ca ma iubeste si pt ca stia ca si eu il iubesc si as da orice sa ne fie bine o sa fie la fel. A realizat ce a pierdut abia dupa ce am pus piciorul in prag si am zis gata. lnitial a crezut ca e ca de obicei, apoi, a venit greul pentru el. Sunt sigura ca ar fi facut orice sa fie bine dar era prea tarziu deja. Tocmai asta e motivul pentru care i am dat sfatul acesta. Eu am aplicat asta si in relatia actuala. Moment in care m am mutat la parinti si i am dat de inteles ca asa nu se poate.Ori la bal, ori la spital. ln doua saptamani, dupa ce a realizat ce a avut si ce avea, a venit dupa mine si nu a acceptat un refuz. Acum suntem casatoriti, fericiti si constientizeaza ca poate sa ma piarda daca mai face vre o gafa.
Poate gresesc...poate nu...nush` . E doar un sfat..
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 17 Decembrie 2009 la 13:52

De la: Spyder, la data 2009-12-17 12:55:06

hmm...io am o alta vorba...
pieptul inainte, privirea ferma in fata...si spui cu mare convingere....de data asta chiar am pus-o

perfect!..dupa care ia o sticla de whiskey si-si bea mintile pana trece. nu?!

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info