Ce parere aveti despre avatar?
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Entertainment » Cinema » Ce parere aveti despre Avatar? » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
genius Avatarul lui genius
Citeaza Raspunde

Postat de genius pe 6 Ianuarie 2010 la 11:14

O multime de romani au mers sa vada Avatar (eu din pacate inca nu). E de 3 saptamani in box-office, are sanse reale sa rupa la Oscaruri...

So, cine a fost si l-a vazut, cum ati iesit din sala de cinema?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Ianuarie 2010 la 11:25

de iesit am iesit pe usa de evacuare...
mie, personal mi-a placut enorm, nu atat subiectul cat efectele speciale.
cel mai greu mi-a fost sa ma obisnuiesc cu ochelarii.
romeo61 Avatarul lui romeo61
Citeaza Raspunde

Postat de romeo61 pe 7 Ianuarie 2010 la 07:22

Film pentru copiii de maxim 14 ani!
rhadooliano Avatarul lui rhadooliano
Citeaza Raspunde

Postat de rhadooliano pe 7 Ianuarie 2010 la 08:01

Filmul e bestial din toate punctele de vedere. Mergeti si vedeti-l la Cinema, preferabil 3D, preferabil IMAX insa oricum nu-l dat jos de pe torente si alte astea fiindca nu merita, e un film ce trebuie vazut la calitate maxima.
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 7 Ianuarie 2010 la 08:03

Un film extraordinar !!! Nota 10/10 din partea mea... e cel mai frumos film pe care l-am vazut vreodata sincer. Am mers de 2 ori la Cinema City ca sa-l privesc 3d. Indiferent de ce ar spune gurile rele... adevarata valoare se va vedea la premii. Abia astept sa vad cate ia.
liviutzzz87 Avatarul lui liviutzzz87
Citeaza Raspunde

Postat de liviutzzz87 pe 7 Ianuarie 2010 la 08:10

genius decat sa pui intrebari de genul mai bine iesi frumos din casa si vezi cu ochii tai.. nu te chinui 3 sapt sa vezi un film.
bogdancucu Avatarul lui bogdancucu
Citeaza Raspunde

Postat de bogdancucu pe 7 Ianuarie 2010 la 08:39

Am fost aseara la 3D Imax si mi-a placut mai mult decat ma asteptam. Povestea pe alocuri emotionanta, scenariu interesant iar regia lui Cameron extraordinara. Efecte speciale mai bune decat orice am vazut pana acum (si am mai vazut 3D). Are deja incasari fabuloase si sper ca si premiile sa fie pe masura. Merita vazut. Eu chiar am sa-l revad cat de curand. Sigourney Weaver a facut iar un rol bun ca si in Alien. Daca nu l-ati vazut inca mergeti la cinema 3D, nu incercati variante piratate - e prea bine facut filmul ca sa merite tratament sh. Critici de genul "e pentru prunci" sau "clisee fumate..." sunt probabil venite de la cei care au vazut trailerul si au citit ceva comentarii sau nu-i mai multumeste nimic...frustrati ca-n trafic sunt peste tot. Nu va multumiti cu parerile altora. Mergeti sa-l vedeti. Vizionare placuta!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2010 la 08:56

Da!!! Totally agree! Un mega-film...cred si eu ca e cel mai misto film pe care l-am vazut vreodata! Saw it 2ice already! Hai....va pup!
bogdanciobea Avatarul lui bogdanciobea
Citeaza Raspunde

Postat de bogdanciobea pe 7 Ianuarie 2010 la 09:03

eu vreau sa spun doar ca la un moment dat o racheta zboara spre sala si prima impresie e ca iti intra in stomac , pe la ficat ....eu oricum eram suit pe scaunul vecim sa ma feresc ....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2010 la 09:04

mi-a placut foarte mult filmul. nu-mi plac filmele sf, dar "avatar" este foarte reusit.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2010 la 09:10

Un film reusit, multe efecte speciale super ( a se vedea neaparat 3D) dar povestea putin simplista, clasica (erou neadaptat, care invata totul si devine liderul, se indragosteste de cea mai cea de acolo, il invinge pe cel rau etc). Oricum, merita vazut.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2010 la 09:18

am auzit ca e ceva, il vad diseara pe dvd
snakesensation Avatarul lui snakesensation
Citeaza Raspunde

Postat de snakesensation pe 7 Ianuarie 2010 la 09:30

o prostie

dincolo de grafica si efecte speciale, nu-i cu nimic deosebit de orice film de actiune de duzina.
e plin de clisee americanesti si nu vine cu nimic nou. de exemplu, fauna planetei e plina de animale terestre a caror functii fiziologice sunt schimbate. ca sa nu mai zic ca invadatorii sunt puscasi marini , armele sunt redesenate dupa cele existente si scenariul este destul de comun.... bani aruncati
bogdan_bmf Avatarul lui bogdan_bmf
Citeaza Raspunde

Postat de bogdan_bmf pe 7 Ianuarie 2010 la 09:32

Mda cum a spus Romeo film de copii de 14 ani... iei un film cu indieni si il transpui pe o planeta, le distrugi casa si ei se razbuna cu arcuri si sageti + iei efecte speciale din Warcraft (iarba care si aprinde cand calci pe ea; plante ce se misca etc...) si iaca a facut un film original...
Intradevar toate efectele speciale sunt fara cusur dar (cel putin pe mine) nu ma satisface un film doar cu efecte speciale si fara o poveste mai elaborata.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2010 la 09:32

vazut si...atat.(PUNCT)
liviuungur Avatarul lui liviuungur
Citeaza Raspunde

Postat de liviuungur pe 7 Ianuarie 2010 la 09:40

1. De gustibus non disputandum.
2. Expresia "e cel mai frumos film" denota o slaba cultura (generala si cinematografica). Sunt o multime de lucruri si fiinte frumoase (de ex. femeile, nu-i asa ?), un film nu poate fi frumos !!!!
3. Daca ati vazut filmul si daca vreti sa va exprimati, spuneti simplu ce va placut si ce nu. NU faceti aprecieri fiindca NU sunteti in masura sa le faceti ! Oricum parerea neavizatilor nu prea conteaza....In plus, vezi punctul 1.
4. E foarte clar ca majoritatea a vizionat filmul doar pentru efectele speciale (vezi si tipul care recunoaste ca nu-i plac SF- urile !!!), asa ca...
coostel Avatarul lui coostel
Citeaza Raspunde

Postat de coostel pe 7 Ianuarie 2010 la 09:45

un film reusit mai mult facut pe calculator,la un moment dat ai impresia ca te uiti la desene animate,finalul este mai interesant,putin tragic pe final,pentru efecte speciale cred ca sar clasa pe un loc bun,oricum merita vazut 3d!!!
meka Avatarul lui meka
Citeaza Raspunde

Postat de meka pe 7 Ianuarie 2010 la 09:56

E un film bun ce merita vazut. Se pune accentul pe detalii si nu pe scenariu/film in sine. In lipsa detaliilor scenice(de altfel foarte reusite) e doar un film banal, o poveste clasica intre bine si rau, cu un erou principal care isi depaseste conditia normala si lupta pentru o cauza nobila. Ca in orice basm exista si o printesa, cu care traieste o poveste de dragoste. Spre final iarasi deznodamantul bine cunoscut, eroul nostru se dovedeste "nemuritor", binele invinge raul si finalul e fericit.
Personal nu mi-a parut rau ca am fost sa-l vizionez insa ma asteptam la mai mult. Strategia de marketing probabil va avea efectul scontat iar filmul va avea incasari record, desi nu merita nici de departe.
Nota 8.5 la decoruri, 8.5 efecte vizuale, un 8 la coloana sonora, 7.5 costume, 8 montaj, 7 regie, 5.5 scenariu; actori - nu merita a fi mentionati pentru ca in filmul asta actorii sunt doar prezenti nu "joaca".
Per total pentru film nota 7.
sergiuflorea Avatarul lui sergiuflorea
Citeaza Raspunde

Postat de sergiuflorea pe 7 Ianuarie 2010 la 10:38

Mie chiar mi-a placut povestea! nu e multa filosofie la mijloc, dar daca vezi un pic mai departe de lupta dintre bastinasi si cotropitori, mesajele ecologice, povestea de dragoste si alegerea finala, fac dintr-un film S.F. plin de efecte, un film reushit ca story si feeling. FRUMOS! Recomand si celor mai pretentiosi...
a_sfinx Avatarul lui a_sfinx
Citeaza Raspunde

Postat de a_sfinx pe 7 Ianuarie 2010 la 10:40

ca efecte f bun ca poveste mai trebuia lucrat,destul de mult .
valentinaelenastratulat Avatarul lui valentinaelenastratulat
Citeaza Raspunde

Postat de valentinaelenastratulat pe 7 Ianuarie 2010 la 10:41

De la: bogdancucu, la data 2010-01-07 08:39:25Am fost aseara la 3D Imax si mi-a placut mai mult decat ma asteptam. Povestea pe alocuri emotionanta, scenariu interesant iar regia lui Cameron extraordinara. Efecte speciale mai bune decat orice am vazut pana acum (si am mai vazut 3D). Are deja incasari fabuloase si sper ca si premiile sa fie pe masura. Merita vazut. Eu chiar am sa-l revad cat de curand. Sigourney Weaver a facut iar un rol bun ca si in Alien. Daca nu l-ati vazut inca mergeti la cinema 3D, nu incercati variante piratate - e prea bine facut filmul ca sa merite tratament sh. Critici de genul "e pentru prunci" sau "clisee fumate..." sunt probabil venite de la cei care au vazut trailerul si au citit ceva comentarii sau nu-i mai multumeste nimic...frustrati ca-n trafic sunt peste tot. Nu va multumiti cu parerile altora. Mergeti sa-l vedeti. Vizionare placuta!

mai, baiatule...daca nu iti place un film,pe care il tot lauda unii si altii doar pt ca l-au vazut 3d,si au ramas placut impresionati de efecte...inseamna ca sunt frustrati?!de ce ?ca nu se supun spiritului de turma,si au o alta opinie?1...
yuppy002120 Avatarul lui yuppy002120
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy002120 pe 7 Ianuarie 2010 la 10:43

soooper filmu am fost la cluj shi sala era plina.....merita cel putin 7 oscare...
film de nota 10*
yuppy002120 Avatarul lui yuppy002120
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy002120 pe 7 Ianuarie 2010 la 10:46

am fost la 3D shi parca eraim u pe planeta Pandora...merita vazut
catalinsfetu Avatarul lui catalinsfetu
Citeaza Raspunde

Postat de catalinsfetu pe 7 Ianuarie 2010 la 10:59

UN SINGUR CUVANT A DE SPUS CU PRIVIRE LA LA FILMUL AVATAR: "OOAAAUUU"
justM3 Avatarul lui justM3
Citeaza Raspunde

Postat de justM3 pe 7 Ianuarie 2010 la 11:10

Filmul a fost super...mai ales ca am stat in primul rand ma simteam parca acolo...efectele senzationale...si povestea originala...e altceva...chiar ar trebui sa-l vezi...dar la cinema nu acasa...
recital Avatarul lui recital
Citeaza Raspunde

Postat de recital pe 7 Ianuarie 2010 la 11:28

nu merita vazut acasa, efectele speciale fac toti banii, iar 3 d este....ok.eu cred ca scenariul nu este nemaipomenit dar efectele si regia dau valoare filmului.o plimbare pina la cinema si cred ca nu plangi dupa banii dati pe bilet.dar mai usor cu cel mai...cea mai...
paulrosca Avatarul lui paulrosca
Citeaza Raspunde

Postat de paulrosca pe 7 Ianuarie 2010 la 11:33

Este un film bun care merita vizionat pana acum pot spune ca este cel mai bun dintre cei mai buni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cocis_ioan Avatarul lui cocis_ioan
Citeaza Raspunde

Postat de cocis_ioan pe 7 Ianuarie 2010 la 11:34

....Nu zic ca nu merita vazut ...chiar merita vazut...ma intreb ce veti spune cand va aparea filmul Warcraft ,cu siguranta ala va rupe tot chiar daca va fii animatie !
raduontop Avatarul lui raduontop
Citeaza Raspunde

Postat de raduontop pe 7 Ianuarie 2010 la 11:44

un film grozav, despre ce am avut probabil si noi pamantenii, inaite sa devenim asa de "dezvoltati" si minumati.
poate ca am avut si noi o alta legatura cu natura, o respectam, o iubeam si mai ales nu ne bateam joc de ea considerand-o doar un "bun sau proprietate".
si din pacate nu cred ca vom mai ajunge niciodata sa revenim la o astfel de relatie cu ea.
pacat.
filmul merita vazut. la cinema, la 3D
nyk_usor Avatarul lui nyk_usor
Citeaza Raspunde

Postat de nyk_usor pe 7 Ianuarie 2010 la 11:54

Deosebit, efecte speciale pe masura , abordeaza o tema actuala pentru omenire .Totusi scenariul tipic american are bubele lui. Chiar nu o sa scapam vreodata de imaginea civilizatorului cu pusca in brate?
Sau de triburile superevoluate mental si emotionalaflate la nivelul unor salbatici arcasi lipsiti de inventivitate dependenti de creativitatea eroului american ?
Oare cand omenirea se va uita in urma amintind-usi de arme si razboaie ca de un vis urat?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info