Bla bla ...al 6567575 lea topic cu acest subiect ....
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Femei » bla bla ...al 6567575 lea topic cu acest subiect .... » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Ianuarie 2010 la 00:16

ce e domne iubirea?? ce e ?? de ce cand iubim nu suntem iubiti, si cand suntem iubiti nu iubim?? si de ce asta este o regula , iar iubirea reciproca e o exceptie?? de ce nu e invers??si de ce atunci cand cineva nu ne iubeste, chiar nu putem sa facem nimic pt a'i ajunge la inimioara??... si cum vine asta, unii cand zic ca iubesc plang cu lacrimi fierbinti ,iar altii stau in fata pc-ului si zic ca iubesc ...la iubire virtuala ma refer ...pai....de cate feluri e domne iubirea asta?? ... e adevarat, cineva imi spunea in legatura cu iubirea asta virtuala ca este asemanatoare cu iubirea orbilor..nu vad dar simt...se indragostesc de suflet.....pai si daca tot iubire e , de ce atunci cand "se despart" suferinta nu este atat de grea ca atunci cand iubim face to face daca pot sa zic ceva ....nu e tot iubire?? imi scapa mie ceva??
si...cum gasim iubirea aia mare?? dupa ce criterii?? si cand?? ....
......sau e doar o "fitza " asta sa il astepti pe Fat Frumos?? .... ca pana la urma toti avem defecte ...si...daca nu 'l gasim ne resemnam si ramanem cu cineva la intamplare??....
...iubirea are varsta?? .....si totusi...ce e iubirea?? din ce se compune??
...exista iubire fara sarut si fara atingeri??.... si invers...
..si ce iubire e aia , care la unii tine doar cativa ani iar al altii toata viata?? nu e tot iubire?? ...
pana la urma are o definitie iubirea??
si...am mai auzit cazuri...ne iubim dar nu ne intelegem...ne'am racit etc ...aia e tot iubire?? iubirea reinvie ?? .....
inca ceva...cand ne dam seama ca iubim?? de unde stim ca iubim sau ca nu e decat o atractie fizica ??

uofffff......mai am intrebari...revin...dar nu cred ca are cine sa raspunda la asa ceva :(( ...

astenia de iarna :D:D:D :))))
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Ianuarie 2010 la 00:27

cica "iubirea" invinge totul deci daca nu ati invins inseamna ca nu a fost "iubire", no?
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Ianuarie 2010 la 00:29

m'ai terminat...
eu chiar vorbesc serios...nu stiu ce am la ora asta dar chiar m'as bucura sa primesc niste raspunsuri mai clare pana maine cand sigur o sa regret ca am deschis un asa topic...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Ianuarie 2010 la 00:37

De la: iubarici, la data 2010-01-17 00:29:53 m'ai terminat...
eu chiar vorbesc serios...nu stiu ce am la ora asta dar chiar m'as bucura sa primesc niste raspunsuri mai clare pana maine cand sigur o sa regret ca am deschis un asa topic...

si eu vorbesc, de asemenea, foarte serios...
regret? lasa regretele, mergem inainte!
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Ianuarie 2010 la 00:42

nu......asta nu e un topic plangacios....e doar pura curiozitate a cuiva care nu a iubit niciodata probabil, de nu poate sa defineasca iubirea pana la ora asta....atat.....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Ianuarie 2010 la 00:43

De la: iubarici, la data 2010-01-17 00:16:10ce e domne iubirea?? ce e ?? de ce cand iubim nu suntem iubiti, si cand suntem iubiti nu iubim?? si de ce asta este o regula , iar iubirea reciproca e o exceptie?? de ce nu e invers??si de ce atunci cand cineva nu ne iubeste, chiar nu putem sa facem nimic pt a'i ajunge la inimioara??... si cum vine asta, unii cand zic ca iubesc plang cu lacrimi fierbinti ,iar altii stau in fata pc-ului si zic ca iubesc ...la iubire virtuala ma refer ...pai....de cate feluri e domne iubirea asta?? ... e adevarat, cineva imi spunea in legatura cu iubirea asta virtuala ca este asemanatoare cu iubirea orbilor..nu vad dar simt...se indragostesc de suflet.....pai si daca tot iubire e , de ce atunci cand "se despart" suferinta nu este atat de grea ca atunci cand iubim face to face daca pot sa zic ceva ....nu e tot iubire?? imi scapa mie ceva??
si...cum gasim iubirea aia mare?? dupa ce criterii?? si cand?? ....
......sau e doar o "fitza " asta sa il astepti pe Fat Frumos?? .... ca pana la urma toti avem defecte ...si...daca nu 'l gasim ne resemnam si ramanem cu cineva la intamplare??....
...iubirea are varsta?? .....si totusi...ce e iubirea?? din ce se compune??
...exista iubire fara sarut si fara atingeri??.... si invers...
..si ce iubire e aia , care la unii tine doar cativa ani iar al altii toata viata?? nu e tot iubire?? ...
pana la urma are o definitie iubirea??
si...am mai auzit cazuri...ne iubim dar nu ne intelegem...ne'am racit etc ...aia e tot iubire?? iubirea reinvie ?? .....
inca ceva...cand ne dam seama ca iubim?? de unde stim ca iubim sau ca nu e decat o atractie fizica ??

uofffff......mai am intrebari...revin...dar nu cred ca are cine sa raspunda la asa ceva :(( ...

astenia de iarna :D:D:D :))))

„Dragostea romantică”constă în idealizarea frumuseții, grației și șarmului la femeie și a curajului, sacrificiului la un bărbat; cuplul cuprins de această stare afectivă arătând o tendință clară a dorinței de a fi singuri , dorință care este considerată generatoare de acest tip de dragoste bazată pe patru mari componente : grijă, resposabilitate, respect și recunoaștere .

Persoana care se simte îndrăgostită se simte mai atractivă, mai încrezătoare, capabilă , optimistă în privința propriului viitor,energică, și are nevoie de mai puține resurse pentru a își satisface nevoia de somn și hrană. . Dragostea romantică poate fi privită nu doar ca o emoție dar ca și fiind o atitudine, un proces conștient, o stare sau o dispoziție.

surse: Stephen Jorgensen apud Voinea, Maria.”Familia contemporană”.București: Editura Focus.2006. p. 92
Liebowitz, 1983 apud Berscheid & Walster, 1974; Walster, 1971 apud Russell Madden.”ROMANTIC LOVE: YOUTHFUL PASSION OR MATURE REALITY? THE MAINTENANCE OF PASSION”

:)

o seara placuta.

L.R.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Ianuarie 2010 la 00:48

De la: iubarici, la data 2010-01-17 00:42:30nu......asta nu e un topic plangacios....e doar pura curiozitate a cuiva care nu a iubit niciodata probabil, de nu poate sa defineasca iubirea pana la ora asta....atat.....

rabdare!
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Ianuarie 2010 la 00:48

si cu copy paste-ul asta mi'ai raspuns la toate intrebarile oricum ms
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Ianuarie 2010 la 00:49

De la: selwe, la data 2010-01-17 00:48:09
De la: iubarici, la data 2010-01-17 00:42:30nu......asta nu e un topic plangacios....e doar pura curiozitate a cuiva care nu a iubit niciodata probabil, de nu poate sa defineasca iubirea pana la ora asta....atat.....

rabdare!

corect !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Ianuarie 2010 la 00:51

De la: iubarici, la data 2010-01-17 00:48:12si cu copy paste-ul asta mi'ai raspuns la toate intrebarile oricum ms

ar trebui sa ii multumesti*, ti-a dat teoria de-a gata.

*multumire : cuvantul "oricum" ii anuleaza complet efectul

Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Ianuarie 2010 la 00:54

De la: selwe, la data 2010-01-17 00:51:27
De la: iubarici, la data 2010-01-17 00:48:12si cu copy paste-ul asta mi'ai raspuns la toate intrebarile oricum ms

ar trebui sa ii "multumesti", ti-a dat teoria de-a gata.

dar mi'a raspuns doar la o singura intrebare din toate cele puse de mine ....si oricum i'am multumit
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Ianuarie 2010 la 00:55

a 2 a oara
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Ianuarie 2010 la 00:59

bineinteles ca ii multumesc pt ca mi'a acordat putin din timpul sau pt a ma lamurii...si iti multumesc si tie...si celor care o sa'si mai dea cu parerea...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Ianuarie 2010 la 00:59

nu e copy paste :) e o sinteza la sinteza sintezei:) uita-te la cele 3 carti mentionate :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Ianuarie 2010 la 01:01

De la: iubarici, la data 2010-01-17 00:54:40

dar mi'a raspuns doar la o singura intrebare din toate cele puse de mine ....si oricum i'am multumit

mai departe e simplu, ca la mate, memorezi o formula si din ea le deuci pe toate celelalte...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Ianuarie 2010 la 01:01

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-01-17 00:59:41nu e copy paste :) e o sinteza la sinteza sintezei:) uita-te la cele 3 carti mentionate :)

:)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Ianuarie 2010 la 01:02

De la: iubarici, la data 2010-01-17 00:59:15bineinteles ca ii multumesc pt ca mi'a acordat putin din timpul sau pt a ma lamurii...si iti multumesc si tie...si celor care o sa'si mai dea cu parerea...

suna mai bine asa...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Ianuarie 2010 la 01:19

aici se regaseste raspunsul si la a doua intrebare:

http://www.dump.ro/fisiere/dragoste-romantica-pdf/175207/4Jbr1yPlhZI4B4cV

noapte buna.

L.R.
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Ianuarie 2010 la 01:22

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-01-17 01:19:47

aici se regaseste raspunsul si la a doua intrebare:

http://www.dump.ro/fisiere/dragoste-romantica-pdf/175207/4Jbr1yPlhZI4B4cV

noapte buna.

L.R.

hmm...noapte buna ...si mersii..
cristi1407 Avatarul lui cristi1407
Citeaza Raspunde

Postat de cristi1407 pe 17 Ianuarie 2010 la 01:26

iubarici... how do you do? hau hau
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Ianuarie 2010 la 01:28

ete ma documentez.....
tu??... nu ai nimic on topic de spus?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Ianuarie 2010 la 01:31

De la: iubarici, la data 2010-01-17 01:28:24ete ma documentez.....

permite-mi te rog, sursele cunoasterii nu le gasesti pe forum
Citeaza Raspunde

Postat de cristi1407 pe 17 Ianuarie 2010 la 01:31

eee... am o gramada de spus... dar mai bine invata tu din experienta

poate niste raspunsuri gasesti la alice...
sau... mai bine la haps
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Ianuarie 2010 la 01:42

De la: selwe, la data 2010-01-17 01:31:52

permite-mi te rog, sursele cunoasterii nu le gasesti pe forum

nu trebuie sa'ti promit .... stiu si eu ca raspunsul nu o sa'l gasesc aici .... am si specificat mai sus ca maine o sa regret ca am deschis un asa topic .....
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Ianuarie 2010 la 01:43

De la: cristi1407, la data 2010-01-17 01:31:55

sau... mai bine la haps

la Alice da , draga de ea ....dar Haps...cum poti sa bagi cuv " iubire " in aceeasi propozitie cu Haps ? nu ti'e frica ca se supara ??
Alice_in_Orasul_Minunilor Avatarul lui Alice_in_Orasul_Minunilor
Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 17 Ianuarie 2010 la 01:46

la Alice da , draga de ea ....dar Haps...cum poti sa bagi cuv " iubire " in aceeasi propozitie cu Haps ? nu ti'e frica ca se supara ??

Ei, nu-i chiar asa... Haps, iubeste si el....doar se preface ca nu... daca nu ar bantui prin oras cred ca ti-ar raspunde ca are iubire de oferit tuturor femeilor... si ti-ar spune sa te duci la el... sa aflii ce-i iubire

Citeaza Raspunde

Postat de cristi1407 pe 17 Ianuarie 2010 la 01:47

De la: iubarici, la data 2010-01-17 01:43:47

sau... mai bine la haps

la haps iubirea e materiala ... daca intelegi ce vreau sa spun.
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Ianuarie 2010 la 01:53

sa trag o concluzie din ce ati spus voi 2??
cu iubirea...materiala......toate femeile la Haps etc...
si asta e tot o forma de iubire nu??
chiar daca e prima data cand se vad cei 2.......
uofffffff
Alice_in_Orasul_Minunilor Avatarul lui Alice_in_Orasul_Minunilor
Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 17 Ianuarie 2010 la 01:56

De la: iubarici, la data 2010-01-17 01:53:10sa trag o concluzie din ce ati spus voi 2??
cu iubirea...materiala......toate femeile la Haps etc...
si asta e tot o forma de iubire nu??
chiar daca e prima data cand se vad cei 2.......
uofffffff

adica lu Haps ii place materialul... latex...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 17 Ianuarie 2010 la 02:05

De la: iubarici, la data 2010-01-17 01:43:47

sau... mai bine la haps

nu eu ma supar ci iubirea.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info