Sa ma despart?ajutor...
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » sa ma despart?ajutor... » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
andrei_24k Avatarul lui andrei_24k
Citeaza Raspunde

Postat de andrei_24k pe 23 Ianuarie 2010 la 23:37

am o relatie de trei cu o fata care nu place nimanui din familia si prietenii mei.la inceput am iubito foarte mult.pe langa asta am facut eforturi foarte mari si m-am certat si cu familia mea pentru dansa,pentru a-i face sa o accepte.am realizat multe impreuna si au fost momente frumoase.ea ma iubeste enorm de mult.si eu am iubit-o la fel.problema e ca acum nu mai simt nimic.dar nu stiu de ce,in ciuda eforturilor care leam facut pt eaa.totul se termina brusc pt mine,am senzata ca a devenit mai mult obisnuinta decat iubire.si cel mai nasol e ca ea va suferi f mult daca ne vom desparti.stiu asta.si tin la ea.si parca nu as vrea sa sufere.ce-i de facut?eu chiar m-am blocat aici.e mai poate remedia situatia daca eu nu mai simt nimic??si nu inteleg de ce s-a intamplat asa pt ca eu atat m-am zbatut ca sa nu distruga nimeni relatia asta si acum eu snt cel care cedeaza asa din proprie initiativa.astept un sfat urgent de la voi daca ma puteti ajuta
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Ianuarie 2010 la 00:13

De la: andrei_24k, la data 2010-01-23 23:37:47am o relatie de trei cu o fata care nu place nimanui din familia si prietenii mei.la inceput am iubito foarte mult.pe langa asta am facut eforturi foarte mari si m-am certat si cu familia mea pentru dansa,pentru a-i face sa o accepte.am realizat multe impreuna si au fost momente frumoase.ea ma iubeste enorm de mult.si eu am iubit-o la fel.problema e ca acum nu mai simt nimic.dar nu stiu de ce,in ciuda eforturilor care leam facut pt eaa.totul se termina brusc pt mine,am senzata ca a devenit mai mult obisnuinta decat iubire.si cel mai nasol e ca ea va suferi f mult daca ne vom desparti.stiu asta.si tin la ea.si parca nu as vrea sa sufere.ce-i de facut?eu chiar m-am blocat aici.e mai poate remedia situatia daca eu nu mai simt nimic??si nu inteleg de ce s-a intamplat asa pt ca eu atat m-am zbatut ca sa nu distruga nimeni relatia asta si acum eu snt cel care cedeaza asa din proprie initiativa.astept un sfat urgent de la voi daca ma puteti ajuta

draga andrei,

e doar un blocaj de moment. Inteleg ca ai facut ceva eforturi pentru relatie, dar cred ca si ea a facut.
chiar daca e important acceptul parintilor si a prieteniilor pentru buna desfasurare a unei relatii ei nu reprezinta ultimul cuvant intr-o relatie chiar daca 1 din 2 casnicii de pe glob sunt aranjate de parinti.

cred ca ar trebui sa va departati putin de mediul familial si cel de prieteni si sa va construiti un mediu nou.

iesiti undeva impreuna. este o tensiune in aer mai peste tot din diverse motive, e criza economica, e vremea urata, filme proaste la tv, ziua este mai scurta...etc...mii de chestii care ne pot face sa ne simtim mai presati decat ar fi cazul in astfel de situatii.

personal cred ca esti inca foarte indragostit de ea, doar ca treci printr-o perioada de neincredere in tine si nu in relatie. si pentru ca tu te vezi altfel pe tine insuti atunci vezi altfel si relatia.

stii...aminteste-ti de functia sinus de pe la matematica si de reprezentarea ei grafica. Orice relatie se aseamana cu ea. de fiecare data alaturi de o persoana trecem de la un plus 1 la un minus 1 ca stari, afectiuni etc. conteaza media lor si nu momente de ratacire.

asadar fii barbat, te bucuri de o relatie stabila, bazata pe incredere si atasament.

Nu uita ca nu iti imparti patul cu familia ta sau cu cercul de prieteni. Vine un moment dat cand un baiat nu mai trebuie sa stea la fusta mamei si sa se indeparteze de familie, astfel va fi in stare sa aiba una proprie. cat despre prieteni, ei vin si pleaca in decursul unei vieti. unul adevarat nu iti va spune ce sa faci ci iti va arata probabilitati si posibilitati din perspectiva sa dar ca prieten nu are voie sa fie categoric cu tine decat pe un domeniu pe care el il stapaneste.

Astept invitatie pentru nunta voastra.

Toate cele bune.

L.R.

monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 26 Ianuarie 2010 la 11:11

Te-ai zbatut prea mult si asta te-a epuizat...!
Probabil ca fiind un baiat bun, educat etc..nu vrei sa superi oamenii dragi si inconstientul ti-a dictat "racirea" de "elementul" care ii facea sa sufere pe multi oameni dragi tie, ca sa-ti linisteasca framantarea interioara...
Sfat: Poarta-te degajat si nu incerca sa o inpui cu forta celorlalti pe iubita ta; daca e o.k. cei ce te iubesc vor accepta relatia...si persoana.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Ianuarie 2010 la 18:47

De la: monaco, la data 2010-01-26 11:11:10Te-ai zbatut prea mult si asta te-a epuizat...!
Probabil ca fiind un baiat bun, educat etc..nu vrei sa superi oamenii dragi si inconstientul ti-a dictat "racirea" de "elementul" care ii facea sa sufere pe multi oameni dragi tie, ca sa-ti linisteasca framantarea interioara...
Sfat: Poarta-te degajat si nu incerca sa o inpui cu forta celorlalti pe iubita ta; daca e o.k. cei ce te iubesc vor accepta relatia...si persoana.

hehe, vorba aia! zi ca ei si fa ca tine! dar...e cale lunga!
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 26 Ianuarie 2010 la 19:07

De la: andrei_24k, la data 2010-01-23 23:37:47am o relatie de trei cu o fata care nu place nimanui din familia si prietenii mei.la inceput am iubito foarte mult.pe langa asta am facut eforturi foarte mari si m-am certat si cu familia mea pentru dansa,pentru a-i face sa o accepte.am realizat multe impreuna si au fost momente frumoase.ea ma iubeste enorm de mult.si eu am iubit-o la fel.problema e ca acum nu mai simt nimic.dar nu stiu de ce,in ciuda eforturilor care leam facut pt eaa.totul se termina brusc pt mine,am senzata ca a devenit mai mult obisnuinta decat iubire.si cel mai nasol e ca ea va suferi f mult daca ne vom desparti.stiu asta.si tin la ea.si parca nu as vrea sa sufere.ce-i de facut?eu chiar m-am blocat aici.e mai poate remedia situatia daca eu nu mai simt nimic??si nu inteleg de ce s-a intamplat asa pt ca eu atat m-am zbatut ca sa nu distruga nimeni relatia asta si acum eu snt cel care cedeaza asa din proprie initiativa.astept un sfat urgent de la voi daca ma puteti ajuta

eu cred ca nu ai iubit-o, ci ai ramas cu ea din spirit de fronda...

daca nu iti spuneau toti ca nu e de tine, nu mai luptai, petreceai un moment sau mai multe, si apoi, faceai ce zici acum...

eu cred ca mai ai pana sa te maturizezi...

mai ales ca genul de legaturi familiale si prietenesti despre care vorbesti imi inspira ceva care nu miroase bine...
(prea seamana cu comportamentul anumitor etnii)

Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 28 Ianuarie 2010 la 13:35

"ceva care nu miroase bine...
(prea seamana cu comportamentul anumitor etnii)"

LEON ....!!! Esti rasist ???
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 28 Ianuarie 2010 la 13:56

De la: monaco, la data 2010-01-28 13:35:42"ceva care nu miroase bine...
(prea seamana cu comportamentul anumitor etnii)"

LEON ....!!! Esti rasist ???

nu, nu sunt rasist

numai ca mai citesc si eu pe ici, pe colo, si mai trag concluzii personale...

am inteles de pilda ca in etnia rroma, famlia baiatului dicteaza ...
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 30 Ianuarie 2010 la 10:30

UFFF..ma speriasem...

Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 30 Ianuarie 2010 la 12:17

De la: monaco, la data 2010-01-30 10:30:09UFFF..ma speriasem...

de ce?

esti de rasa?
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 31 Ianuarie 2010 la 18:55

Bucuresteanca get-beget cu gene ardelenesti... Atat.
bocaloca Avatarul lui bocaloca
Citeaza Raspunde

Postat de bocaloca pe 4 Februarie 2010 la 07:56

eu cred ca treci doar printr-un moment de ratacire...cum ti s-a mai zis deja....in orice relatie, oricat de mare ar fi relatia, vinmomente in care ai impresia ca nu mai simti nimic, ca au disparut sentimentele...si ca a ramas doar obisnuinta...uneori se intampla sa fie si adevarat, dar nu mereu...De exemplu..incearca sa stai cateva zile fara ea...vezi daca ii simti lipsa....gandeste-te daca de maine nu mai nici o legatura cu ea, cum ar fi? si nu te gandi fdoar din perspectiva lucrurilor pe care le faceti de obicei impreuna, pt k va fi normal sa simti nevoia sa le faci in continuare cu ea...aici chiar intervine obisnuinta dupa un anumit timp...gandeste-te la toate aspectele relatiei...la incredere, sprijin reciproc...In toate relatiile, chiar daca cei doi se iubesc mult, eu cred ca la un momentdat flacara nu mai e aceeasi.....nu mai ai cum sa ai sentimentul ala care te arde, de la inceput...dar apare altul mult mai frumos...e vorba de iubire profunda, care are un fundament solid, care a fost construita in timp...daca nu mai simti nimic din toate astea si simti ca de maine viata ta ar fi la fel sau chiar mai buna fara ea, atunci nu mai are sens sa continui....
player_22_br Avatarul lui player_22_br
Citeaza Raspunde

Postat de player_22_br pe 4 Februarie 2010 la 08:29

leon are dreptate...am trecut si eu prin asa ceva...am fost cu o fata pe care nimeni din familia sau cercul de prieteni nu o accepta si cand am reusit sa-i fac sa o vada asa cum vroiam eu m-am plictisit si ne-am despartit...
ceea ce trebuie sa faci e sa te maturizezi si sa-ti dai seama ce vrei si care e diferenta intre o fata de la care nu vrei decat o aventura...si o fata care ar merita mult mai mult...
si inca ceva...nu confunda iubirea cu ambitia...ce a fost la tine a fost ambitie sa le dai peste nas tuturor...sa arati ca esti matrur si ca stii ce vrei...dar pana la urma tot ei au avut dreptate...crede-ma lucrul asta nu se va schimba niciodata....majoritatea invinge...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Februarie 2010 la 08:29

daca nu simti nimic, fii barbat si zi i ei, nu posta pe forum cerand sfaturi de la niste straini.

apropo, da cati ani ai ca sa ai nevoie de aprobarea familiei tale? 3?

ca dupa 18 cica tre sa fii barbat... sa fugi la MATA sa i ceri s o accepte pe "dansa" e cam un comportament de papa lapte, bleg, "no cojones".

Megapuls Avatarul lui Megapuls
Citeaza Raspunde

Postat de Megapuls pe 4 Februarie 2010 la 08:39

INCEARCA SA IEI O PAUZA DE O LUNA SI OSA ITI DAI SEAMA DACA O IUBESTI CU ADEVARAT ...
PRIMA SAPTAMANA NU OSA II DUCI DORUL DAR DACA INCEPI SA TE GANDESTI LA EA SA TE INTERESEZI DE EA ISEAMNA CA O IUBESTI..
NUSH DACA INTELEGI CE VREAU SA SPUN DAR INTR-UN CUVANT ASTA E CEA MAI BUNA INCERCARE CREDE-MA
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Februarie 2010 la 08:55

nu te desparti daca ai sange in instalatie. daca tu o vrei si ea te vrea nu se concepe despartirea.
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 4 Februarie 2010 la 09:15

Fa ce crezi tu ca-i mai bine!!!!
teufelssohn Avatarul lui teufelssohn
Citeaza Raspunde

Postat de teufelssohn pe 4 Februarie 2010 la 09:26

De la: andrei_24k, la data 2010-01-23 23:37:47 nu inteleg de ce s-a intamplat asa pt ca eu atat m-am zbatut ca sa nu distruga nimeni relatia asta si acum eu snt cel care cedeaza asa din proprie initiativa.astept un sfat urgent de la voi daca ma puteti ajuta

Mai stiu pe cineva care a patit la fel, un amic de-al meu. Precis ti-a facut maica-ta farmece sa te desparta de fata asta care ei nu-i place. Multi nu cred in de atea, dar ele exista pe bune. Mergi la vrajitoare sa-ti desfaca facatura. Dar trebuie sa gasesti una autentica, intr-adevar cu har si cu pricepere, ca acuma sunt o gramada de sarlatance care iti iau banii degeaba.
justM3 Avatarul lui justM3
Citeaza Raspunde

Postat de justM3 pe 4 Februarie 2010 la 09:27

Sti cum se spune...timpul le decide pe toate....dar si viata e prea scurta la fel ca si timpul....esti sigur ca nu mai simti nimic pt ea...daca ai iubit-o...unde a fost foc...poate reusesti sa reaprinzi flacara ;) ...daca nu-ti doresti asta ...atunci in viata trebuie sa fi putin mai egoist...asa ca...gandeste-te la tine...daca te desparti de ea...si tie ti-ei bine e totul ok...da! va suferi....dar ...trece ;) stai linistit...important e sa sti tu ce vrei...sa fi sigur de ce simti...Viata merge doar inainte ;)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Februarie 2010 la 09:34

Stii cartea "Dragostea dureaza 3 ani"? Poate ar fii bine sa o citesti.
Imi pare si mie ca a fost mai mult ambitie si faptul ca familia nu v-a acceptat v-a apropiat f mult pe voi 2 si v-a facut sa va credeti indragostiti. Faptul ca ai nevoie de aprobarea familiei pt a fii cu cineva nu imi lasa o impresie f buna.

Pe de alta parte, poate fii doar o criza, care sa treaca, incearca sa te distantezi putin si o sa vezi daca mai vrei sau nu. Sfatul meu, lasa sa treaca putin timp, nu te desparti asa, pe nepusa masa dintr-un impuls. Daca in timp tot nu simti nimic, atunci, da, nu are rost sa continui.
uca2 Avatarul lui uca2
Citeaza Raspunde

Postat de uca2 pe 4 Februarie 2010 la 09:37

Nu face nimic pripit...intai trebuie sa identifici cauza din care te simti asa...ceva nu e in regula ..
descopera...Daca nu vei face asta s-ar putea mai tarziu sa-ti dai pumni in cap sa vrei sa te intorci la ea si ea sa nu te mai primeasca...Succes
chrisssy Avatarul lui chrisssy
Citeaza Raspunde

Postat de chrisssy pe 4 Februarie 2010 la 10:41

Man sfatul meu este sa nu o parasesti, este doar o chestie de moment, ai sa realizezi cat de mult o iubesti doar atunci cand nu o sa mai fie langa tine. Incet, incet poti sa construiesti tot ce a fost intre voi, si chir mai mult, doar de tine depinde, si tu si ea aveti o dragoste de dat nu de inhiriat. BAFTA
patrik334 Avatarul lui patrik334
Citeaza Raspunde

Postat de patrik334 pe 4 Februarie 2010 la 11:13

obisnuinta zici tu ? desparte-te de ea sa vezi ce mai jelesti tu dupaia :)) iti spun sigur
patrik334 Avatarul lui patrik334
Citeaza Raspunde

Postat de patrik334 pe 4 Februarie 2010 la 11:16

De la: Rockk, la data 2010-02-04 08:29:54

daca nu simti nimic, fii barbat si zi i ei, nu posta pe forum cerand sfaturi de la niste straini.

apropo, da cati ani ai ca sa ai nevoie de aprobarea familiei tale? 3?

ca dupa 18 cica tre sa fii barbat... sa fugi la MATA sa i ceri s o accepte pe "dansa" e cam un comportament de papa lapte, bleg, "no cojones".

The_KID Avatarul lui The_KID
Citeaza Raspunde

Postat de The_KID pe 4 Februarie 2010 la 12:44

eu zic sa luati o pauza...mi se pare ciudat sa te lupti cu toata lumea pentru ca apoi sa renunti...suna a "pas inapoi"...
Alinn Avatarul lui Alinn
Citeaza Raspunde

Postat de Alinn pe 4 Februarie 2010 la 13:26

cam aceleasi sfaturi din partea tuturor inafara de LeonKing, care ma rog fiecare cu parerea lui.. acelas sfat ti-l dau si eu, ia o pauza, relaxeaza-te , fa ceea ce simti fara ea.. si dupaia iti va veni doru' de ea din ce in ce mai mult, nu o parasi ca iti va parea rau mai incolo !

si vorba lu rotariu :) asteptam invitatiile la nunta

Numai Bine
zaharof2791 Avatarul lui zaharof2791
Citeaza Raspunde

Postat de zaharof2791 pe 4 Februarie 2010 la 13:32

NU TE MAI LOA DUPA UNUL SI ALTUL IATE DUPA CE ATI DICTEAZA INIMA SI CREERUL TAU LASA PARINTI CA TOTI SANT LA FEL NU VAD CU OCHI BUNI NICI O RELATIE LE E FRICA SA NU TE PIARDA DE SUP ARIPA DE PARINTE OCROTITOR DA LAS CA LE TRECE AN TIMP CAND VEDE CA ATI MERGE BINE E O VORBA DIN BATRANI CAINI LATRA URSUL MERGE .
AN ZIUA DE AZI GREU MAI CREEZI O LEGATURA SUFLETEASCA ADEVARATA FARA INTERESE DIN PARTEA EI SAU LUI NU TE LASA PACALIT DE VORBELE NIMANUI
ASA ANVETI CE E VIATA ADEVARATA CU BUNE SI RELE
lucishadow2000 Avatarul lui lucishadow2000
Citeaza Raspunde

Postat de lucishadow2000 pe 4 Februarie 2010 la 14:13

Cum spunea si Megapuls cred ca ai nevoie de un pic de pauza si o sa vezi mult mai limpede starea ta de fapt:daca o mai iubesti sau nu.Oricit de perfecta ar fi o relatie exista momente de cotitura sau ratacire cind nu mai esti sigur pe tine.Multa bafta si gindeste limpede.
piubesc Avatarul lui piubesc
Citeaza Raspunde

Postat de piubesc pe 4 Februarie 2010 la 19:40

Sa stii ca eu am trecut cam prin ce ai trecut tu... diferenta a fost ca a renuntat el, dupa ce am reusit eu sa ii conving pe ai mei sa il accepte, ca fiind persoana potrivita pentru mine. A durat aproape un an jumatate si atunci cand ma asteptam mai putin, am ajuns la despartire... nu mi-a fost usor, cum nu ii va fi nici ei, asta este sigur, dar nu se moare din asta, trebuie sa discutati, dar mai intai sa fii tu sigur de ceea ce iti doresti si vei vedea ca va fi bine, chiar daca veti continua pe drumuri separate... ai grija de tine!
podaris Avatarul lui podaris
Citeaza Raspunde

Postat de podaris pe 4 Februarie 2010 la 20:20

las-o! esti tanar! esti inca la varsta cand trebuie sa mai cauti. asta nu e iubire. nu te impiedica de acum.
succes si .... fara regrete
afix Avatarul lui afix
Citeaza Raspunde

Postat de afix pe 4 Februarie 2010 la 23:38

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info