Tipuri de joburi si sarcinile fiecaruia
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » tipuri de joburi si sarcinile fiecaruia » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
cristi1407 Avatarul lui cristi1407
Citeaza Raspunde

Postat de cristi1407 pe 27 Ianuarie 2010 la 00:43

acest topic a fost creat la cererea lui Greenie.

Acum sa va vad!

Eu sunt propriul meu sef
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Ianuarie 2010 la 00:59

esti "freeLanCer"?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Ianuarie 2010 la 00:59

Multumesc pt interes. Erau prea multe toampice cu numele Greenie la baza...
Alice_in_Orasul_Minunilor Avatarul lui Alice_in_Orasul_Minunilor
Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 27 Ianuarie 2010 la 01:01

De la: Greenie, la data 2010-01-27 00:59:43Multumesc pt interes. Erau prea multe toampice cu numele Greenie la baza...

:))

Si tu nu ai raspuns...
Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 27 Ianuarie 2010 la 01:02

Vorba lunga...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Ianuarie 2010 la 01:06

Eu nu indeplinesc sarcinile nimanui! Si asta e un job ce-mi aduce numai mie satisfactii! Upsi!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Ianuarie 2010 la 01:06

De la: Alice_in_Orasul_Minunilor, la data 2010-01-27 01:02:26Vorba lunga...

Miau! Watch It!
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 27 Ianuarie 2010 la 08:48

eu trebuie sa insarcinez pe unii cu sarcini...

Citeaza Raspunde

Postat de cristi1407 pe 27 Ianuarie 2010 la 11:00

De la: Greenie, la data 2010-01-27 00:59:12esti "freeLanCer"?

am putea spune si asa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Ianuarie 2010 la 14:18

numa' sefi p'aici?

...la varsta mea, poate ca ar fi trebuit sa fiu deja un soi de sef...nu-i timpul trecut.

...pe mine ma auziti la 08008 CLICK, intai calmam spiritele si apoi rezolvam impreuna.

si inca ceava, sefii, astept o oferta buna, cv-ul meu incepe asa: "omul sa merite, apoi sa vrea..." (cu referire la partea financiara)
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 27 Ianuarie 2010 la 14:24

mmmm, ce de sefi si sefuletzi pe aici!

nu are nimeni nevoie de un contabil
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Ianuarie 2010 la 14:27

eu sunt subaltern de profesie. caut sefa
cineva Avatarul lui cineva
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 27 Ianuarie 2010 la 14:29

De la: LeonKing, la data 2010-01-27 08:48:36 eu trebuie sa insarcinez pe unii cu sarcini...

Pe `unii`...sau pe `unele`?!?!

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Ianuarie 2010 la 22:09

De la: cineva, la data 2010-01-27 14:29:49
De la: LeonKing, la data 2010-01-27 08:48:36 eu trebuie sa insarcinez pe unii cu sarcini...

Pe cineva.....
( )
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 27 Ianuarie 2010 la 22:13

pe cineva?
Citeaza Raspunde

Postat de cristi1407 pe 27 Ianuarie 2010 la 22:13

De la: Greenie, la data 2010-01-27 22:09:29

Pe cineva.....
( )

un/o martian/a ?
cineva Avatarul lui cineva
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 29 Ianuarie 2010 la 00:23

De la: Greenie, la data 2010-01-27 22:09:29

Pe cineva.....
( )

Pe orcine altcineva!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 30 Ianuarie 2010 la 02:53

eu ma fac ca muncesc
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 30 Ianuarie 2010 la 20:40

De la: Haps, la data 2010-01-30 02:53:07eu ma fac ca muncesc

si sefu` se face ca te plateste?
Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 30 Ianuarie 2010 la 20:41

De la: puzzle, la data 2010-01-30 20:40:00
De la: Haps, la data 2010-01-30 02:53:07eu ma fac ca muncesc

si sefu` se face ca te plateste?

Asta e cea mai tare faza! Da sa vezi ca eu am primit un funny mail de la fosta sefa. Morala mail-ului era : Nu te obosi muncind, oricum nimeni nu observa !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Ianuarie 2010 la 20:59

De la: selwe, la data 2010-01-27 14:18:17numa' sefi p'aici?

si inca ceava, sefii, astept o oferta buna, cv-ul meu incepe asa: "omul sa merite, apoi sa vrea..." (cu referire la partea financiara)

Subscriu.

Cu toate ca meritul il vad uneori mai mult ca o chestiune de vizibilitate, perceptie, estetica, oratorie si ceva ambitie. E greu de masurat si de crezut in sisteme meritocratice.

toate cele bune.

L.R.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Ianuarie 2010 la 21:04

Un sociolog care, in timpul liber, isi exteriorizeaza latura artistica. Astfel el va fi prins intotdeauna intre pragmatismul unei gandiri obiective, poate meschina uneori prin ratiunea sa rece si calculata, si intre creativitatea muzicalitatii liricii.

Poseda o fire practica, boema, romantica, inzestrata parca de o poveste continua ce seduce cititorii prin punerea lor in cele mai sensibile roluri. Intotdeauna acestia vor avea rolul principal, in timp ce poetul va sta rabdator, captand emotii in cercuri de fum din ultimul rand.

Va promova valori indecente de corectitudine bazate pe sanse… si nu posibilitati. Va cauta sa atinga idealuri in intelegerea ta stimate si rabdator cititor. Va gandi mult…se va distruge in critica…pana cand va lasa un cuvant sa evadeze in imaginatia sunetelui unei poezii.

- De ce poezie?
- "Poezia este un comportament, un mod de a gandi, un altfel de a ne privi pe noi insine, un sentiment nobil, pur, ce nu va putea jigni nici cel mai derutat spectator. Ea nu va apartine niciodata poetului, ci unui spectacol nemuritor prin care oamenii devin eroi prin emotiile si trairile lor..." [...]

O seara placuta.

L.R.
Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 30 Ianuarie 2010 la 21:13

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-01-30 21:04:07 Un sociolog care, in timpul liber, isi exteriorizeaza latura artistica. Astfel el va fi prins intotdeauna intre pragmatismul unei gandiri obiective, poate meschina uneori prin ratiunea sa rece si calculata, si intre creativitatea muzicalitatii liricii.

Poseda o fire practica, boema, romantica, inzestrata parca de o poveste continua ce seduce cititorii prin punerea lor in cele mai sensibile roluri. Intotdeauna acestia vor avea rolul principal, in timp ce poetul va sta rabdator, captand emotii in cercuri de fum din ultimul rand.

Va promova valori indecente de corectitudine bazate pe sanse… si nu posibilitati. Va cauta sa atinga idealuri in intelegerea ta stimate si rabdator cititor. Va gandi mult…se va distruge in critica…pana cand va lasa un cuvant sa evadeze in imaginatia sunetelui unei poezii.

- De ce poezie?
- "Poezia este un comportament, un mod de a gandi, un altfel de a ne privi pe noi insine, un sentiment nobil, pur, ce nu va putea jigni nici cel mai derutat spectator. Ea nu va apartine niciodata poetului, ci unui spectacol nemuritor prin care oamenii devin eroi prin emotiile si trairile lor..." [...]

O seara placuta.

L.R.

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Ianuarie 2010 la 21:20

De la: Alice_in_Orasul_Minunilor, la data 2010-01-30 21:13:54
De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-01-30 21:04:07 Un sociolog care, in timpul liber, isi exteriorizeaza latura artistica. Astfel el va fi prins intotdeauna intre pragmatismul unei gandiri obiective, poate meschina uneori prin ratiunea sa rece si calculata, si intre creativitatea muzicalitatii liricii.

- De ce poezie?

O seara placuta.

L.R.

draga alice, cautam un emoticon care sa reprezinte intimidare si imbujorare. pentru ca nu am gasit te las sa ti-l imaginezi.

o seara placuta. L.R.
Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 30 Ianuarie 2010 la 21:21

O seara placuta.

L.R.

draga alice, cautam un emoticon care sa reprezinte intimidare si imbujorare. pentru ca nu am gasit te las sa ti-l imaginezi.

o seara placuta. L.R.
-asta cumva?
Anathaema Avatarul lui Anathaema
Citeaza Raspunde

Postat de Anathaema pe 1 Februarie 2010 la 07:58

Eu dau credite de luni pana vineri.
Iar sambata si/sau duminica sunt fotograf.

Celestio Avatarul lui Celestio
Citeaza Raspunde

Postat de Celestio pe 1 Februarie 2010 la 11:35

eu sunt sergent in armata romana , sunt de arma infanterist , am fost pregatit in Baghdad ca lunetist , am 11 oameni ucisi la activ ,am fost decorat cu medalia de aur in grad de cavaler , si inima purpurie de catre armata americana , care sincer am aruncata-o , pentru ca nu valoareaza nimic pentru mine .... asa e viata unui soldat roman.
aditzus Avatarul lui aditzus
Citeaza Raspunde

Postat de aditzus pe 1 Februarie 2010 la 12:33

Freelancer . Te trezesti la ce ora vrei , dormi la ce ora vrei , ai liber tot timpul si poti munci din orice colt al lumii.

tre321dsa Avatarul lui tre321dsa
Citeaza Raspunde

Postat de tre321dsa pe 1 Februarie 2010 la 14:38

cat ai dat spaga sa te duci in misiune...
nu esti soldat ci esti mercenar, asta cel putin in opinia mea. nui asa ca vrei sa te mai duci..!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Februarie 2010 la 14:52

sarcina mea e sa scap de sarcini/greutati/chestii inutile populatia...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info