Pareri legate de c15h25n5 fungicid folosit in agricultura !!!
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Health » Alimentatie » Pareri legate de C15H25N5 fungicid folosit in agricultura !!! » Pagina 1 din 1

LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 29 Ianuarie 2010 la 17:36

Din 31 decembrie 2009 România este membra Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a stârnit multe discuții contradictorii cu privire la faptul că în acest an, conform Codexului, țara noastră va trebui să experimenteze un fungicid al companiei germane BASF, fungicid care conține un produs chimic extrem de toxic, INITIUM folosit în culturile de vie, cartofi, roșii, castraveți și ceapă. Gheorghe Mincinicopski, directorul Institutului de cercetări alimentare, a declarat că un gram de INITIUM care este îngurgitat odată în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Dacă îngurgitarea se face zilnic atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodată din organism. De ce România s-a oferit să facă aceste teste care au fost programate să fie făcute în alte țări din Asia și Africa deocamdată doar actualii guvernanți pot să ne spună. România a avut o șansă enormă, aceea a agriculturii bio pe care însă se pare că a pierdut-o în tot felul de tratate și tratative de preaderare, aderare sau postaderare. Dar să ne întoarcem puțin în istorie și să vedem cine este acest Codex Alimentarius și ce vrea el- Denumirea Codex Alimentarius provine din limba latină și se traduce prin legea produselor alimentare sau codul produselor alimentare."

SURSA " http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=631638 "

POFTA BUNA !!!
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 29 Ianuarie 2010 la 17:41

eu m'am resemnat
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 29 Ianuarie 2010 la 17:47

E belea fungicidul asta...am o parere foarte buna.Cred ca o sa se ajunga la 45 de pagini de dezbateri pe subiectul asta,stai sa vina si doamnele de pe Kudica si Garbo si sa vezi ce ne balacarim si aici.Eu am vrut sa deschid un topic despre izotopi si izopropilena...sper ca am scris corect desi mi-au sarit 2 taste si nu le mai gasesc,dar mi-a fost tirsha sincer sa fiu ca e multa lume care n-are de munca si s-au scumpit si tigarile...e greu frate!Dar e original subiectul...

Intra in contul tau

Info
X
info