Ptr emo deci voi aveti depresi anumite chesti cum pot deveni si eu unul dintr-e voi unde pot gsi un club sa vb sa ma adaptez sa imi fac noi prieteni
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » ejaculare » ptr Emo Deci Voi aveti depresi Anumite chesti Cum pot deveni Si eu Unul dintr-e Voi unde pot gsi un Club sa Vb sa ma adaptez Sa imi fac noi prieteni » Pagina 1 din 1

alindanielx Avatarul lui alindanielx
Citeaza Raspunde

Postat de alindanielx pe 30 Ianuarie 2010 la 05:41

dE LA UN Timp sunt Super depresiv,,, si vreau sa imi schimb anturajul, Si vreau prieteni noi Emo uite Alindanielx Este id ,meu
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Ianuarie 2010 la 12:36

De la: alindanielx, la data 2010-01-30 05:41:41dE LA UN Timp sunt Super depresiv,,, si vreau sa imi schimb anturajul, Si vreau prieteni noi Emo uite Alindanielx Este id ,meu

poti sa experimentezi actiuni religioase. nu cred ca un colectiv de pokemoni te va scapa de depresie ci te vor afunda mai mult.
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 30 Ianuarie 2010 la 20:27

De la: alindanielx, la data 2010-01-30 05:41:41dE LA UN Timp sunt Super depresiv,,, si vreau sa imi schimb anturajul, Si vreau prieteni noi Emo uite Alindanielx Este id ,meu

toti suntem depresivi din cand in cand...ca doar suntem in plina criza economica, si neah, mai avem si epidemii de gripe porcino-aviaro-caprine(mai de nou), dar inca nu a venit nici sfarsitul lumii(ca mai este pana in 2012), si trebuie sa te bucuri de cat mai ai de trait...ca de taiat cu lama te poti tu taia si singur, nu iti trebuie indicatii de la persoane "specializate" pt asa ceva

blaa Avatarul lui blaa
Citeaza Raspunde

Postat de blaa pe 30 Ianuarie 2010 la 21:47

eo cred esti deja emo !
ai o problema mai baiatule !cu sigurantza ... ce tombicuri..."interesante" ...ai deschis ...
pfff
Alice_in_Orasul_Minunilor Avatarul lui Alice_in_Orasul_Minunilor
Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 30 Ianuarie 2010 la 21:49

http://www.youtube.com/watch?v=rV8NHsmVMPE&feature=channel
Citeaza Raspunde

Postat de alindanielx pe 31 Ianuarie 2010 la 06:54

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-01-30 12:36:52

poti sa experimentezi actiuni religioase. nu cred ca un colectiv de pokemoni te va scapa de depresie ci te vor afunda mai mult.

Este vb ca toti prieteni Mei buni Mau Lasat Balta la nevoie unii mau tradat Chiar Nu ma asteptam, etc, Numai dau din casa, ca Nu isi are rostul Eu nu vreau Decat sa incerc Un nou grup de prieteni dece Nu ? Am o singura viata dece vreau sa vad sa experimentez, cum, se distreaza ei unde se duc sa intru putin in viata Lor in gandirea Lor dece nu >? Poate eu am o mica depresis nu stiu prea CLAR dar NU IMI VINE SA MA TAI , CU LAMA, CI CU CU BRICIUL,,, bine tot lama, este, :* va-m pupat ms, ptr ca atii scris ptr timpul acordat Si data Viitoare jigniti MAI PUTIN MS
Citeaza Raspunde

Postat de alindanielx pe 31 Ianuarie 2010 la 06:57

DECI nu sunt Emo intelege, Si u dca Sigur ai fii tradata de prietena ta Cea mai buna care atii mancat din aceasi Farfurie si care te-ai sacrificat ptr ea Sar putea Si u sa ai putina depresie suparare presupun, asta in cazul in care stii ce inseamna, sa tii la un prieten Bun decand aveam 4 ani ne cunoastem, fa si tu socoteala, Din 1988 pana in 2010? Stii sa Numeri Nu ms, E si ptr ce Ptr o tarfa Da ptr o femeie, Ca si tine Sa vandut ai fii fst si tu deprimata DATA VIITOARE JIGNESTE MAI PUTIN
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 31 Ianuarie 2010 la 12:24

De la: alindanielx, la data 2010-01-31 06:54:39

Este vb ca toti prieteni Mei buni Mau Lasat Balta la nevoie unii mau tradat Chiar Nu ma asteptam, etc, Numai dau din casa, ca Nu isi are rostul Eu nu vreau Decat sa incerc Un nou grup de prieteni dece Nu ? Am o singura viata dece vreau sa vad sa experimentez, cum, se distreaza ei unde se duc sa intru putin in viata Lor in gandirea Lor dece nu >? Poate eu am o mica depresis nu stiu prea CLAR dar NU IMI VINE SA MA TAI , CU LAMA, CI CU CU BRICIUL,,, bine tot lama, este, :* va-m pupat ms, ptr ca atii scris ptr timpul acordat Si data Viitoare jigniti MAI PUTIN MS

eu totusi sunt deacord cu Lucian, un colectiv de persoane deprimate cu siguranat nu te vor ajuta sa scapi de depresii, ba mai mult, vei ajunge sa te simti izgonit si neinteles.
daca vrei sa treci "on the darck side" mai bine fa-te roacher , they`re more fun

tin sa mentionez ca in mintea mea roacher nu este tot una cu emo
blaa Avatarul lui blaa
Citeaza Raspunde

Postat de blaa pe 31 Ianuarie 2010 la 12:49

De la: alindanielx, la data 2010-01-31 06:57:14DECI nu sunt Emo intelege, Si u dca Sigur ai fii tradata de prietena ta Cea mai buna care atii mancat din aceasi Farfurie si care te-ai sacrificat ptr ea Sar putea Si u sa ai putina depresie suparare presupun, asta in cazul in care stii ce inseamna, sa tii la un prieten Bun decand aveam 4 ani ne cunoastem, fa si tu socoteala, Din 1988 pana in 2010? Stii sa Numeri Nu ms, E si ptr ce Ptr o tarfa Da ptr o femeie, Ca si tine Sa vandut ai fii fst si tu deprimata DATA VIITOARE JIGNESTE MAI PUTIN

mi scusi dk te'am jignit ...
pai uite ca ex .prietena mea cea mai buna a ajuns in patu' lu ex'ul meu ...cu el am terminat-o ..pe ea am caftit-o de cateva ori ...si gata!nu se merita sa iti bati capu cu genu' asta de persoane ....i-a viata asa cum e ...nu te ma increde in oricine....si cu asta basta !
si multe alte chestii,prin care am trecut .... nu stau sa imi etalez viatza aici ...
asa ca ..move on !
ramses Avatarul lui ramses
Citeaza Raspunde

Postat de ramses pe 23 Mai 2010 la 01:04

Din cate stiam eu, emo reprezinta un stil de viata, un concept, si o atitudine. Daca incerci sa iti schimbi ce te defineste pe tine de fapt, nu crezi ca ai sa iti pierzi din personalitate? Si pana la urma, si ei is tot oameni ca restul, nu inseamna ca nu te vor dezamagi.
ramses Avatarul lui ramses
Citeaza Raspunde

Postat de ramses pe 23 Mai 2010 la 01:04

Din cate stiam eu, emo reprezinta un stil de viata, un concept, si o atitudine. Daca incerci sa iti schimbi ce te defineste pe tine de fapt, nu crezi ca ai sa iti pierzi din personalitate? Si pana la urma, si ei is tot oameni ca restul, nu inseamna ca nu te vor dezamagi.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Mai 2010 la 12:05

De la: blaa, la data 2010-01-31 12:49:35
De la: alindanielx, la data 2010-01-31 06:57:14DECI nu sunt Emo intelege, Si u dca Sigur ai fii tradata de prietena ta Cea mai buna care atii mancat din aceasi Farfurie si care te-ai sacrificat ptr ea Sar putea Si u sa ai putina depresie suparare presupun, asta in cazul in care stii ce inseamna, sa tii la un prieten Bun decand aveam 4 ani ne cunoastem, fa si tu socoteala, Din 1988 pana in 2010? Stii sa Numeri Nu ms, E si ptr ce Ptr o tarfa Da ptr o femeie, Ca si tine Sa vandut ai fii fst si tu deprimata DATA VIITOARE JIGNESTE MAI PUTIN

mi scusi dk te'am jignit ...
pai uite ca ex .prietena mea cea mai buna a ajuns in patu' lu ex'ul meu ...cu el am terminat-o ..pe ea am caftit-o de cateva ori ...si gata!nu se merita sa iti bati capu cu genu' asta de persoane ....i-a viata asa cum e ...nu te ma increde in oricine....si cu asta basta !
si multe alte chestii,prin care am trecut .... nu stau sa imi etalez viatza aici ...
asa ca ..move on !

de craciun poti sa vii sa ma bati pe mine....
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 29 Mai 2010 la 06:57

Bine bine, dar de ce ai postat la "Ejaculare"??
purple Avatarul lui purple
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 30 Iunie 2010 la 14:00

De la: berila, la data 2010-05-29 06:57:24Bine bine, dar de ce ai postat la "Ejaculare"??

asta ma intrebam si eu acum
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iunie 2010 la 14:10

De la: berila, la data 2010-05-29 06:57:24Bine bine, dar de ce ai postat la "Ejaculare"??

da' ce? emo= eunuc castrat?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iunie 2010 la 14:13

De la: PICARD, la data 2010-06-30 14:10:09

Pfooaaa...ai auzit de pleonasm?...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iunie 2010 la 15:14

De la: daria_ta, la data 2010-06-30 14:13:16

ce te-am prins! ai luat momeala
molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 30 Iunie 2010 la 15:22

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iunie 2010 la 22:12

De la: PICARD, la data 2010-06-30 15:14:25
De la: daria_ta, la data 2010-06-30 14:13:16

ce te-am prins! ai luat momeala

Ce stil "elegant" de a arunca pisica...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Iulie 2010 la 12:59

uite eu nu sunt nu am fost si nici nu vreau sa fiu emo dasta de al tau. dar daca tot vrei eu te pot ajuta. decat sa ii cauti pe ei mai bine hai la mine! eu te ascult iti intaresc depresia ca doar ma pricep si cand trebuie (simti tu) sa te automutilezi ma lasi pe mine. si uite asa facem treaba in echipa iar eu devin un bun chirurg. hmmm operatii pe viu
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Iunie 2011 la 19:44

sinucide te intr-un mod nou...mananca popusoi cu bere si cola pana explodezi...asa da ...demonstrezi k esti emo
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 12 Iunie 2011 la 19:49

De la: dasca7727, la data 2011-06-12 19:44:26

sinucide te intr-un mod nou...mananca popusoi cu bere si cola pana explodezi...asa da ...demonstrezi k esti emo

vrei sa il trezesti din morti?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Iunie 2011 la 20:19

sadicilor...tare ma intristati
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info