Bisexualitate
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » bisexualitate » Pagina 1 din 1

pomianvictoria Avatarul lui pomianvictoria
Citeaza Raspunde

Postat de pomianvictoria pe 4 Februarie 2010 la 18:16

ne lovim tot mai des de lucruri despre care se si vorbeste foarte mult ,da am sa fiu scurta si la subiect ,ce parere aveti despre o femeie care in interiorul cuplurului ,satisfacuta sexual de partener isi doreste la un moment dat o relatie ,aventura cu o femeie,ce parere aveti?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Februarie 2010 la 18:19

De la: pomianvictoria, la data 2010-02-04 18:16:17ne lovim tot mai des de lucruri despre care se si vorbeste foarte mult ,da am sa fiu scurta si la subiect ,ce parere aveti despre o femeie care in interiorul cuplurului ,satisfacuta sexual de partener isi doreste la un moment dat o relatie ,aventura cu o femeie,ce parere aveti?

unde-i femeia aia?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Februarie 2010 la 18:35

De la: pomianvictoria, la data 2010-02-04 18:16:17ne lovim tot mai des de lucruri despre care se si vorbeste foarte mult ,da am sa fiu scurta si la subiect ,ce parere aveti despre o femeie care in interiorul cuplurului ,satisfacuta sexual de partener isi doreste la un moment dat o relatie ,aventura cu o femeie,ce parere aveti?

exista un studiu despre sexualitatea din SUA de prin anii 40 facut de Alfred Kinsey in care a chestionat cam 8 mii de femei si 10 mii de barbati. conform datelor sale 1 din 4 barbati au avut relatii homosexuale(dar el nu se referea strict la sex, ci la mangaieri, masturbare reciproca etc, sau masturbare in grup) Acesta afirma ca nu exista un tip de sexualitate exclusiv masculina sau unul de tip exclusiv feminina, considerand ca oamenii se simt atrasi sexual inclusiv intre acelasi sex. Logica lui consta in: cine cunoaste cel mai bine placerile si senzatiile decat propriul sex?(aceasta afirmatie este adaptata nu apartine lui)

gandeste-te ca in grecia antica barbatii erau supusi unei fel de ritual sexual de maturizare. in jurul varstei de 14 ei erau pusi sa aibe relatii sexuale active homosexuale si pe la 16 ani pasive. ei priveau femeile(am uitat exact perioada de timp) doar ca purtatoare de copii.

exista comunitati care descriu si o situatie inversa, pe langa noua papa guinee in care femeia se duce la vanatoare si barbatul sta acasa. inclusiv relatiile lor sexuale au o alta conatatie. Margaret Mead Growing Up in New Guinea (1930)

sexul este un mecanism interesant, pe atat de intim pe atat de social conditionat de norme, valori, prejudecati si altele.

nu suntem construiti sa fim fideli ca indivizi. spermatozoizii barbatilor sunt de mai multe tipuri(aici avem nevoie de un doctor, nu am competenta in domeniu) printre care unii sunt in forma de lopatele iar rolul lor este de a gasi alti "confrati" de la alti masculi si de ai elimina.

cu toate astea fidelitatea este o chestie de incredere in zilele noastre, care leaga oameni si viitorul lor impreuna.

ca parere obiectiva, aleg informatiile prezentate anterior. ca parere subiectiva prin prisma valorilor personale, e problematic, atat timp cat nu se promoveaza aceasta activitate intr-un spatiu public si nu implica influentarea perceptiilor altora atunci conteaza ce stabileste cuplul respectiv si modul lor de placere. e de preferat sa fie o dorinta comuna si nu a unuia sau a altuia.

cu toate astea, dorintele vin si pleaca.

o seara placuta.

L.R.
MAX79 Avatarul lui MAX79
Citeaza Raspunde

Postat de MAX79 pe 4 Februarie 2010 la 18:39

victoria....am o parerea buna despre ea doar daca ma include in aventura ei...adica menage-a-trois!! altfel
cristi1407 Avatarul lui cristi1407
Citeaza Raspunde

Postat de cristi1407 pe 4 Februarie 2010 la 18:44

sa faca ce-o vrea...
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 5 Februarie 2010 la 11:36

Ori le-ai "fumat" pe toate si vrei "doze mai tari", ori dorinta asta apare in cazul unei(unor) dezamagiri din partea partenerului de sex opus sau din nesatisfacerea (in mod adecvat, dorit de tine)a actului sexual.

Imi amintesc de un caz in care sotul zicea: "facem ___ in fiecare zi , ce mai vrea???"; nu conteaza cantitatea, ci calitatea actului sexual, iar asta este perceputa diferit de la individ la individ.
pomianvictoria Avatarul lui pomianvictoria
Citeaza Raspunde

Postat de pomianvictoria pe 5 Februarie 2010 la 15:47

daca vrei pot fi eu ,esti interesata?
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 5 Februarie 2010 la 15:52

De la: pomianvictoria, la data 2010-02-05 15:47:58daca vrei pot fi eu ,esti interesata?

deci despre tine era vorba?? :)
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 5 Februarie 2010 la 15:56

Nu te lua dupa domnul doctor...lasa-mi numarul de telefon si-ti spun parerea mea.Prietena mea se intreaba acelasi lucru ca si tine...cred avem multe sa ne spunem in 3!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info