Ok! e adevarat ca suntem complicate insa...atunci cand totul e clar dc vreti voi sa complicati totul? Stiti vorba aia...furtuna intr-un pahar cu apa...
Baiatul ma iubeste...cel putin asa spune el...insa nu prea imi arata prin comportamentul lui /:)
Nu suntem din acelasi oras...insa lucreaza in orasul meu...asta implicand ca in fiecare week-end sa plece acasa...
Eu il iubesc...i-am oferit tot...si ieri...din cauza unui absurd mail de la nush ce baiat...gata s-a simtit dezamagit, si suparat...
Acum se gandeste daca mai vrea sa continuam sau nu?
Daca aveam ceva de ascuns puteam sa sterg orice conversatie cu orice baiat...dar nu...eu fata cuminte stau ca fraiera in casa si nu merg in cluburi cand e el plecat...stau si-l astept...refuz orice invitatie...si stau cuminte...
Sincer acum...vreau pareri usturatoare...nu mai inteleg nimic...ma iubesti dar...vrei sa se termine din cauza unei prostii? Credeti din cauza unui mail banal si care nici nu era ceva incriminator scris, pt ca nu am nimic de ascuns...se merita se te desparti de persoana pe care se presupune ca o iubesti?
Sunt o persoana care imi place sa mi se spuna lucrurile in fata...mie asta mi se pare un motiv absurd...daca l-as fi inselat mai spuneam...dar asa...
Voi ce credeti?
Unele persoane isi complica viata aiurea...nu uitati ca avem doar una...

Sentimentul pe care il ai e de sufocare, probabil. Tu in sinea ta stii ca nu ai facut nimic rau si chiar nu ai facut, insa el are o parere deja formata. E ca si cum te-ai lupta cu morile de vant. Ai un nod in stomac, e ca o stare rapida de enervare maxima. Nu stii cum sa-l faci sa te creada, sa te inteleaga. Si totusi.. trage aer in piept, relaxeaza-te..
Promotia zilei pe Kuponiada.ro