Femeile scorpion
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Horoscop » Femeile Scorpion » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
dezi_kriss Avatarul lui dezi_kriss
Citeaza Raspunde

Postat de dezi_kriss pe 16 Februarie 2010 la 11:00

Salut, fiecare femeie scorpion isi lauda zodia, ca este pasionala, rea, razbunatoare, comoara la casa omului.
Eu sunt curioasa sa aflu ce parere aveti voi baieti despre femeia scorpion. Ce intamplari ati avut, cum vi s-a parut in pat, daca vi se pare ca este intradevar o femeie pe care nu o poti uita :P.
As ruga sa raspunda barbatii la acest topic
PICARD Avatarul lui PICARD
Citeaza Raspunde

Postat de PICARD pe 16 Februarie 2010 la 11:43

eu sunt berbec si n-am fost prin pat cu niciun scorpion dar asa am cunoscut cateva.cam prea enigmatice si viclene pentru mine. sa vedem ce zic altii sau poate dai tu explicatii
soviet_lips Avatarul lui soviet_lips
Citeaza Raspunde

Postat de soviet_lips pe 16 Februarie 2010 la 16:00

De la: dezi_kriss, la data 2010-02-16 11:00:02Salut, fiecare femeie scorpion isi lauda zodia, ca este pasionala, rea, razbunatoare, comoara la casa omului.
Eu sunt curioasa sa aflu ce parere aveti voi baieti despre femeia scorpion.

mai , eu nu sunt barbat insa am auzit ca sunteti grozave !
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 16 Februarie 2010 la 16:06

si eu sunt scorpie
pt noi s'a inventat vorba aia : tu imi spui te iubesc nu ma uita, eu iti spun uita'ma dac'ai putea! =)))))))))))))))))))))))))))))))

:))))))))))))))
glumesc...cred :))))))))))
Citeaza Raspunde

Postat de PICARD pe 16 Februarie 2010 la 16:24

De la: iubarici, la data 2010-02-16 16:06:49si eu sunt scorpie
pt noi s'a inventat vorba aia : tu imi spui te iubesc nu ma uita, eu iti spun uita'ma dac'ai putea! =)))))))))))))))))))))))))))))))

ahaa! deci tu esti o scorpie mica? acuma mi-e ceva mai clar!
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 16 Februarie 2010 la 16:26

De la: PICARD, la data 2010-02-16 16:24:07

ahaa! deci tu esti o scorpie mica? acuma mi-e ceva mai clar!

ce ti'e "mai clar"??
Citeaza Raspunde

Postat de PICARD pe 16 Februarie 2010 la 16:29

mi-e clar ca nu esti taur sau gemeni
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 16 Februarie 2010 la 16:30

De la: PICARD, la data 2010-02-16 16:29:32mi-e clar ca nu esti taur sau gemeni

=)))))))
Citeaza Raspunde

Postat de PICARD pe 16 Februarie 2010 la 16:34

de fapt inca nu mi-e clar nimic. nu poti sa ai 19 ani si sa ti in frau trei barbati... sau? poate sunt eu prea taran neumblat
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 16 Februarie 2010 la 22:18

De la: PICARD, la data 2010-02-16 16:34:24de fapt inca nu mi-e clar nimic. nu poti sa ai 19 ani si sa ti in frau trei barbati... sau? poate sunt eu prea taran neumblat

ha?? eu nu tin pe nimeni in frau
dezi_kriss Avatarul lui dezi_kriss
Citeaza Raspunde

Postat de dezi_kriss pe 17 Februarie 2010 la 00:21

e cam adevarata faza
interzisu Avatarul lui interzisu
Citeaza Raspunde

Postat de interzisu pe 17 Februarie 2010 la 17:40

berbec si scorpion..ce combinatie

ca si cum ai pune gheata linga o camila..

ma refeream la mine...
rotariu_stefan_lucian Avatarul lui rotariu_stefan_lucian
Citeaza Raspunde

Postat de rotariu_stefan_lucian pe 17 Februarie 2010 la 17:53

eu sunt rac dar cu toate astea nu mi s-au parut atat de minunate interactiunile cu fetele scorpion.

Hai sa zic doar partile pozitive:

- nu erau isterice, credeau in anumite valori, destul de incisive dar copilaroase pe deopotriva, romantice, de casa si fidele.
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 17 Februarie 2010 la 17:55

da sper ca nu e ceva rau in asta
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 18 Februarie 2010 la 15:51

deci te'ai lamurit da ??
Citeaza Raspunde

Postat de PICARD pe 18 Februarie 2010 la 15:54

De la: iubarici, la data 2010-02-18 15:51:24deci te'ai lamurit da ??
cine eu? da, e de bine!
Citeaza Raspunde

Postat de PICARD pe 18 Februarie 2010 la 15:55

De la: puzzle, la data 2010-02-17 17:55:43

ce si tu esti scorpioanca?
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 18 Februarie 2010 la 15:56

De la: PICARD, la data 2010-02-18 15:55:13
De la: puzzle, la data 2010-02-17 17:55:43

ce si tu esti scorpioanca?

eu cred ca e taur sau gemeni
Citeaza Raspunde

Postat de PICARD pe 18 Februarie 2010 la 15:59

aha
andoro Avatarul lui andoro
Citeaza Raspunde

Postat de andoro pe 22 Iulie 2010 la 09:36

ooo, de foarte mult timp nu m-am mai gandit, deoarece , sunt insurat de 11 ani cu o femeie din zodia scorpion , avem doi copii frumosi;( eu sunt zodia pesti)
ce sa va spun , sunt si bune si rele ca si la toti ,
nu se lasa fraierita de toti , chiar daca multi incearca , are un corp de invidiat, e desteapta, ai impresia ca, cateodata ai un copil langa tine si in loc de 2 copii ai 3 la casa, adica ramane un vesnic copil, de multe ori ma gandesc ca nu ne potrivim, dar avem ceva ce ne impreuna si ne face un intreg , poate si obisnuinta , sunt multe de zis
avis amatorilor: nu o mintiti , ca nu va iarta !!!Are o memorie foarte buna...
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 22 Iulie 2010 la 09:38

De la: andoro, la data 2010-07-22 09:36:35ooo, de foarte mult timp nu m-am mai gandit, deoarece , sunt insurat de 11 ani cu o femeie din zodia scorpion , avem doi copii frumosi;( eu sunt zodia pesti)
ce sa va spun , sunt si bune si rele ca si la toti ,
nu se lasa fraierita de toti , chiar daca multi incearca , are un corp de invidiat, e desteapta, ai impresia ca, cateodata ai un copil langa tine si in loc de 2 copii ai 3 la casa, adica ramane un vesnic copil, de multe ori ma gandesc ca nu ne potrivim, dar avem ceva ce ne impreuna si ne face un intreg , poate si obisnuinta , sunt multe de zis
avis amatorilor: nu o mintiti , ca nu va iarta !!!Are o memorie foarte buna...

Frumos si emotionant spus! Sa ramaneti mereu asa!
kameramanul Avatarul lui kameramanul
Citeaza Raspunde

Postat de kameramanul pe 14 August 2010 la 10:20

Da asa e eu am trait cu o scorpioanca 3 ani, ne-am despartit de curand, nu o sa pot vreodata sa nu o mai iubesc indiferent ce ar face, nu am putut niciodata a nu o iert indiferent cat de mult a gresit, chiar si acum as vrea sa vina inapoi dar din pacate ele scorpioancele nu stiu ce vor, sunt indecise schimbatoare, se schimba din secunda in secunda, si totusi o iubesc enorm iar viata mea fara ea nu are sens, nu mai pot sa mai iubesc vreodata pe cineva, si sunt convins de asta pt ca stiu ce simt...
Nigma Avatarul lui Nigma
Citeaza Raspunde

Postat de Nigma pe 14 August 2010 la 10:31

Femeia scorpion..hmmm ce am prins eu la scorpioance ,ele se lauda ca ar fi pline de erotism..sunt dar pana la un punct..indecise sunt clar..ahh si le place sa de-a cu acul ala cand au ocazia..;) cel putin asa facea ultima scorpioana ..Complicate femei de altfel ca toate in general
yuppy000543 Avatarul lui yuppy000543
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000543 pe 29 August 2010 la 23:41

si defectele?:D ca poate nativele scorpion nici macar nu isi dau seama ca respectivul comportament poate fi considerat defect:)
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 29 August 2010 la 23:45

De la: yuppy000543, la data 2010-08-29 23:41:04si defectele?:D ca poate nativele scorpion nici macar nu isi dau seama ca respectivul comportament poate fi considerat defect:)

dati prea multa atentie zodiacului
yuppy013957 Avatarul lui yuppy013957
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013957 pe 6 Septembrie 2010 la 01:44

Eu sunt scorpion si vb cu o fata de 6 ani..ea tot scorpion..
sincer..chiar nu-mi vine sa cred cum am reusit performanta asta de 6 ani...
intradevar...e foarte schimbatoare...niciodata nusti ce vrea..cand i se pune pata zice stop...dar dupa cateva zile vine inapoi..am patit asta de nenumarate ori...o iubesc...mi-as da viata pt ea..asta e si motivul pt care am primito inapoi si am aceptato asa cum e...cand face cate o greseala..zice k nu stie ce a fost in capu ei.. si eu am facut multe greseli...e iertatoare..dar razbunatoare :) poate m-a iertat doar pt razbunare...
la pat ar vrea sa se simnta doar ea bine :) , daca ea termina trebui sa termin si eu..imediat...ii place sa experimenteze necunoscutu in timpul sexului..dar nu prea mult..
acum relatie e pe duca..inca locuim impreuna..stiu ca trebuie sa ma impac cu ideea si sa-mi continui viata, e greu..dar la cat de schimbatoare e...numai pot sa mai acept asta...
as vrea niste pareri si sugesti..
as vrea sa cred ca mai e posibil ceva..sa nu se termine asa. pt ca o iubesc ...
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 6 Septembrie 2010 la 01:48

De la: yuppy013957, la data 2010-09-06 01:44:10Eu sunt scorpion si vb cu o fata de 6 ani..ea tot scorpion..
sincer..chiar nu-mi vine sa cred cum am reusit performanta asta de 6 ani...
intradevar...e foarte schimbatoare...niciodata nusti ce vrea..cand i se pune pata zice stop...dar dupa cateva zile vine inapoi..am patit asta de nenumarate ori...o iubesc...mi-as da viata pt ea..asta e si motivul pt care am primito inapoi si am aceptato asa cum e...cand face cate o greseala..zice k nu stie ce a fost in capu ei.. si eu am facut multe greseli...e iertatoare..dar razbunatoare :) poate m-a iertat doar pt razbunare...
la pat ar vrea sa se simnta doar ea bine :) , daca ea termina trebui sa termin si eu..imediat...ii place sa experimenteze necunoscutu in timpul sexului..dar nu prea mult..
acum relatie e pe duca..inca locuim impreuna..stiu ca trebuie sa ma impac cu ideea si sa-mi continui viata, e greu..dar la cat de schimbatoare e...numai pot sa mai acept asta...
as vrea niste pareri si sugesti..
as vrea sa cred ca mai e posibil ceva..sa nu se termine asa. pt ca o iubesc ...

o discutie face to face ai incercat? e mai valabila decat o gramada de pareri
yuppy013957 Avatarul lui yuppy013957
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013957 pe 7 Septembrie 2010 la 07:52

am incercat si asa..ajunsesem la concluzia sa ramanem prieteni,(amici) dar dupa cateva zile s-a intors la mine,sa-mi spuna ca ma iubeste..ca ii este dor de mine...ca ar vrea sa mai dam o sanse relatiei, poate se schimba ceva.am aceptat..nustiu a cata oara...acum ma aflu in aceasi situatie, am vorbit cu ea, si mi-a spus ca nustie ce vrea.ca nu e sigura de ceea ce simnte pt mine, ca tine la mine ca la un prieten,ca la un frate..de acelasi vorbe ma lovisem si inainte..am zis, ok ramanem prieteni..amici..si dupa cateva zile vine la mine , si imi zice ca vrea sa facem dragoste..e frumoasa, are un corp de invidiat.nu am putut sa refuz propunerea :), desi am incercat...dar dupa cateva imbratisari si mangaieri..am cedat...
acum stau si ma gandesc: oare si-a propus sa ma bage la balamuc??? ca numai inteleg nimic.
Nici vremea nu se schimba cum se schimba ea...
deci acum faetiva si voi o parere despre femeile scorpion..
astept si alte posturi in leg cu femeia scorpion, poate tot ce se intampla in relatia mea, sunt eu singurul vinovat..fara sa aibe vre-o legatura cu femeia scorpion...poate nu toate sunt asa..:)
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 7 Septembrie 2010 la 22:44

De la: yuppy013957, la data 2010-09-07 07:52:00am incercat si asa..ajunsesem la concluzia sa ramanem prieteni,(amici) dar dupa cateva zile s-a intors la mine,sa-mi spuna ca ma iubeste..ca ii este dor de mine...ca ar vrea sa mai dam o sanse relatiei, poate se schimba ceva.am aceptat..nustiu a cata oara...acum ma aflu in aceasi situatie, am vorbit cu ea, si mi-a spus ca nustie ce vrea.ca nu e sigura de ceea ce simnte pt mine, ca tine la mine ca la un prieten,ca la un frate..de acelasi vorbe ma lovisem si inainte..am zis, ok ramanem prieteni..amici..si dupa cateva zile vine la mine , si imi zice ca vrea sa facem dragoste..e frumoasa, are un corp de invidiat.nu am putut sa refuz propunerea :), desi am incercat...dar dupa cateva imbratisari si mangaieri..am cedat...
acum stau si ma gandesc: oare si-a propus sa ma bage la balamuc??? ca numai inteleg nimic.
Nici vremea nu se schimba cum se schimba ea...
deci acum faetiva si voi o parere despre femeile scorpion..
astept si alte posturi in leg cu femeia scorpion, poate tot ce se intampla in relatia mea, sunt eu singurul vinovat..fara sa aibe vre-o legatura cu femeia scorpion...poate nu toate sunt asa..:)

tu nu pricepi ca nu are legatura cu zodia?
cichiceanca Avatarul lui cichiceanca
Citeaza Raspunde

Postat de cichiceanca pe 7 Septembrie 2010 la 23:15

De la: soviet_lips, la data 2010-02-16 16:00:30
De la: dezi_kriss, la data 2010-02-16 11:00:02Salut, fiecare femeie scorpion isi lauda zodia, ca este pasionala, rea, razbunatoare, comoara la casa omului.
Eu sunt curioasa sa aflu ce parere aveti voi baieti despre femeia scorpion.

mai , eu nu sunt barbat insa am auzit ca sunteti grozave !

chiar suntem
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum