Cum se obtine alcool etilic din porumb!
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » Cum se obtine alcool etilic din porumb! » Pagina 1 din 2

Voteaza:
*****
Rating curent Cum se obtine alcool etilic din porumb!: (2.6 din 7 voturi)


Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
marinica Avatarul lui marinica
Citeaza Raspunde

Postat de marinica pe 18 Februarie 2010 la 02:29


Sal!
Astazi stateam de vorba cu taica-miu si alti vreo 2 prieteni in jurul unui pahar de tuica.Si cica in Ardeal si nu numai se facce alcool din amidon de porumb.Noi aici in sudul Moldovei nu prea le avem cu de astea.Am apelat la Google da nimeni nu vrea sa zica nica'.Voi care stiti care cum se obtine alcoolul acasa,pt consum propriu spuneti si noua ca e vreme de criza si..,na tre sa supravertuim si noi.Mai ales ardelenii ii rog sa dezvaluie secretele ca acolo am baut cele mai bune licori.
Multam anticipat.Eu si toticei putini interesati de asemenea metode!
Hai sa mai tragem un paharel in cinstea noastra a romanilor.





Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Februarie 2010 la 07:31

bunicu meu avea pe vremuri la casa in afara orasului un distilor sau cum se numea de lemn, din care facea tuica de prune de 70-80 de grade.

acuma cum se obtine, iti tre o chestie din aia de aluminiu, iti trebuie fructe din alea puse in bidoane mari, tinute vara vreo 3-4 saptamani pana se strica de tot, si dupa il pui in distiloru ala (seamana cu un clopot).

aveam 10 ani mai mult nu tin minte , dar stiu ca era f mandru de "puritatea" rezultata si nici nu prea mergea acasa la bunica mea vreo 3 zile pe sapt
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Februarie 2010 la 10:07

imi faceti pofta! ia sa caut p-aci ca parca adusese colegu meu din cluj o sticla de palinca sa iau un gat din ea ca pana diseara o elimin cand plec cu masina acasa
luminutza Avatarul lui luminutza
Citeaza Raspunde

Postat de luminutza pe 21 Februarie 2010 la 12:49

bag de seama ca lumea are pb serioase!!
cris78 Avatarul lui cris78
Citeaza Raspunde

Postat de cris78 pe 5 Decembrie 2011 la 15:17

salutare
fratilor am gasit o reteta undeva (nu-mi mai aduc aminte unde) de tuica din grau care era asa:
intr-un butoi de 200 l pui grau si apa si 2 pachete de drojdie si lasi 2 saptamani la fermentat.
zis si facut si cand am ajuns la fiert in cazan s-a prins tot de peretii cazanului de era sa-l stric. mentionez ca graul pus la fermentat l-am macinat inainte la o moara cu ciocanele.
deci rugamintea mea este daca se poate ,de ceva retete detaliate de tuica(rachiu) din cereale si chiar vin din cereale ca am auzit ca este bun.
astept raspuns cu retete aici sau direct pe adresa mea de mail : crys_log@yahoo.com
va multumesc.
cristian
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 5 Decembrie 2011 la 18:44

De la: Rockk, la data 2010-02-18 07:31:05bunicu meu avea pe vremuri la casa in afara orasului un distilor sau cum se numea de lemn, din care facea tuica de prune de 70-80 de grade.

acuma cum se obtine, iti tre o chestie din aia de aluminiu, iti trebuie fructe din alea puse in bidoane mari, tinute vara vreo 3-4 saptamani pana se strica de tot, si dupa il pui in distiloru ala (seamana cu un clopot).

aveam 10 ani mai mult nu tin minte , dar stiu ca era f mandru de "puritatea" rezultata si nici nu prea mergea acasa la bunica mea vreo 3 zile pe sapt


e la 52-56 de grade, plus ca ala e din arama
nico_tnt Avatarul lui nico_tnt
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 5 Decembrie 2011 la 23:31

De la: cris78, la data 2011-12-05 15:17:36salutare
fratilor am gasit o reteta undeva (nu-mi mai aduc aminte unde) de tuica din grau care era asa:
intr-un butoi de 200 l pui grau si apa si 2 pachete de drojdie si lasi 2 saptamani la fermentat.
zis si facut si cand am ajuns la fiert in cazan s-a prins tot de peretii cazanului de era sa-l stric. mentionez ca graul pus la fermentat l-am macinat inainte la o moara cu ciocanele.
deci rugamintea mea este daca se poate ,de ceva retete detaliate de tuica(rachiu) din cereale si chiar vin din cereale ca am auzit ca este bun.
astept raspuns cu retete aici sau direct pe adresa mea de mail : crys_log@yahoo.com
va multumesc.
cristian

ai vrut sa faci cozonac?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Decembrie 2011 la 11:51

Palinca de cucuruz vreti voi,ha? Ce dreac sa faceti cu ea , ca nu o puteti duce...pe picioare! Te pomeni ca sunteti raciti si vreti sa o fierbeti cu piper negru? Dupa aia sigur KO technic total!
Adevar vorbind acum, da, se face palinca din porumb, dar nu cred ca cineva va divulga secretul fabricatiei Acum ori din cauza clauzelor de confidentialitate din contract, ori pur tinand cont de technicile de concurenta...de ce sa iti tai craca de sub picioare?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Decembrie 2011 la 16:15

De la: gellosu, la data 2011-12-06 14:53:43Salut...fost mare consumator de rachiuri de casa.Am facut rachiu din fructe,mere pere, prune,flori de salcim,tesovina.Din cereale nu am facut...dar stiu ca cerealele nu se macina,ci se pun la germinat,si dupa citeva zile in apa calduta,rasar germenii si impreuna se pun la fermentat10-14 zile...din aceasta compozitie pusa in cazan de cupru,iese alcoolul..


Se macina boabele de porumb ;) Altfel cum rezulta la sfarsitul procesului de fabricare ...borhotul? ...care ajunge hrana la animalele domestice...Ehehei
nico_tnt Avatarul lui nico_tnt
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 6 Decembrie 2011 la 17:12

De la: daphne1772, la data 2011-12-06 16:15:29
De la: gellosu, la data 2011-12-06 14:53:43Salut...fost mare consumator de rachiuri de casa.Am facut rachiu din fructe,mere pere, prune,flori de salcim,tesovina.Din cereale nu am facut...dar stiu ca cerealele nu se macina,ci se pun la germinat,si dupa citeva zile in apa calduta,rasar germenii si impreuna se pun la fermentat10-14 zile...din aceasta compozitie pusa in cazan de cupru,iese alcoolul..


Se macina boabele de porumb ;) Altfel cum rezulta la sfarsitul procesului de fabricare ...borhotul? ...care ajunge hrana la animalele domestice...Ehehei


cred ca ai incurcat procesul de productie!aici...nu-i treaba de femeie!nu vezi ca ai de-a face cu profesionisti?
asa ca ...hai sa bem
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Decembrie 2011 la 09:31

De la: nico_tnt, la data 2011-12-06 17:12:25
De la: daphne1772, la data 2011-12-06 16:15:29
De la: gellosu, la data 2011-12-06 14:53:43Salut...fost mare consumator de rachiuri de casa.Am facut rachiu din fructe,mere pere, prune,flori de salcim,tesovina.Din cereale nu am facut...dar stiu ca cerealele nu se macina,ci se pun la germinat,si dupa citeva zile in apa calduta,rasar germenii si impreuna se pun la fermentat10-14 zile...din aceasta compozitie pusa in cazan de cupru,iese alcoolul..


Se macina boabele de porumb ;) Altfel cum rezulta la sfarsitul procesului de fabricare ...borhotul? ...care ajunge hrana la animalele domestice...Ehehei


cred ca ai incurcat procesul de productie!aici...nu-i treaba de femeie!nu vezi ca ai de-a face cu profesionisti?
asa ca ...hai sa bem


amgiN Avatarul lui amgiN
Citeaza Raspunde

Postat de amgiN pe 11 Decembrie 2011 la 23:07

E bestial topicul asta ,nu imi vine sa cred ca l-am pierdut.Topicul acesta intra sub incidenta legii de incitare la spionaj industrial, adica voi moldoveni vreti noua ardelenilor sa ne furati retele de palinci si rachie?? pai domnle asea is secrete de stat o fi sau nu criza da reteta nu se da.Si apropos da la tarie aka da spirt aka the spirits aka alcoolul etilic daca ii spune de porumb ,grau,secara si alte minuni inseamna ca din alea se fac nu din faina rezultata din ele asta ca pont pentru distilarii amatori de prin garaje. Ahh si ficiori mai lasati metilicu acolo in sticlele lui nu de alta sa nu va produca eticheta tulburari grave de vedere..in rest amatorilor de licori home made dati un ochi pe "how it;s made" ca din ardeal sigur vreun secret nu-l aflati.
Sincer din retetele ce le-am aflat eu de prin batrani una singura am preparato e cu pelin si alte cela si e al draq de verde zana "aka the green fairy" dupa preparare asta e pasiunea mea,doar ca atentie mare ca micuta tinkerbell la cantitati industriale ingurgitate poate sa se transforme intr-o zana horror si sa nu faceti vreo boacana.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Decembrie 2011 la 10:58

De la: amgiN, la data 2011-12-11 23:07:55E bestial topicul asta ,nu imi vine sa cred ca l-am pierdut.Topicul acesta intra sub incidenta legii de incitare la spionaj industrial, adica voi moldoveni vreti noua ardelenilor sa ne furati retele de palinci si rachie?? pai domnle asea is secrete de stat o fi sau nu criza da reteta nu se da.Si apropos da la tarie aka da spirt aka the spirits aka alcoolul etilic daca ii spune de porumb ,grau,secara si alte minuni inseamna ca din alea se fac nu din faina rezultata din ele asta ca pont pentru distilarii amatori de prin garaje. Ahh si ficiori mai lasati metilicu acolo in sticlele lui nu de alta sa nu va produca eticheta tulburari grave de vedere..in rest amatorilor de licori home made dati un ochi pe "how it;s made" ca din ardeal sigur vreun secret nu-l aflati.
Sincer din retetele ce le-am aflat eu de prin batrani una singura am preparato e cu pelin si alte cela si e al draq de verde zana "aka the green fairy" dupa preparare asta e pasiunea mea,doar ca atentie mare ca micuta tinkerbell la cantitati industriale ingurgitate poate sa se transforme intr-o zana horror si sa nu faceti vreo boacana.



Lion...Tu ai vrut sa ii induci pe astia in eroare,asa-i? (Oare sa te intreb sau nu? ...Iaca scriu, ca asa imi sopteste constiinta )

Io tot sustin ca kukoritzo ala tat sufera o oarecare modificare la nivel de forma inainte de a-l pune la fermentat...Probabil tu si eu detinem secretul in variante diferite, ca doar adevarul are si el mai multe fete,nu?
amgiN Avatarul lui amgiN
Citeaza Raspunde

Postat de amgiN pe 12 Decembrie 2011 la 22:25

De la: daphne1772, la data 2011-12-12 10:58:27
De la: amgiN, la data 2011-12-11 23:07:55E bestial topicul asta ,nu imi vine sa cred ca l-am pierdut.Topicul acesta intra sub incidenta legii de incitare la spionaj industrial, adica voi moldoveni vreti noua ardelenilor sa ne furati retele de palinci si rachie?? pai domnle asea is secrete de stat o fi sau nu criza da reteta nu se da.Si apropos da la tarie aka da spirt aka the spirits aka alcoolul etilic daca ii spune de porumb ,grau,secara si alte minuni inseamna ca din alea se fac nu din faina rezultata din ele asta ca pont pentru distilarii amatori de prin garaje. Ahh si ficiori mai lasati metilicu acolo in sticlele lui nu de alta sa nu va produca eticheta tulburari grave de vedere..in rest amatorilor de licori home made dati un ochi pe "how it;s made" ca din ardeal sigur vreun secret nu-l aflati.
Sincer din retetele ce le-am aflat eu de prin batrani una singura am preparato e cu pelin si alte cela si e al draq de verde zana "aka the green fairy" dupa preparare asta e pasiunea mea,doar ca atentie mare ca micuta tinkerbell la cantitati industriale ingurgitate poate sa se transforme intr-o zana horror si sa nu faceti vreo boacana.



Lion...Tu ai vrut sa ii induci pe astia in eroare,asa-i? (Oare sa te intreb sau nu? ...Iaca scriu, ca asa imi sopteste constiinta )

Io tot sustin ca kukoritzo ala tat sufera o oarecare modificare la nivel de forma inainte de a-l pune la fermentat...Probabil tu si eu detinem secretul in variante diferite, ca doar adevarul are si el mai multe fete,nu?

Dafinule kukoritzo se sfarma un pic mai mare ca pasatu da clar faina nu se face ..si iti zic cum ii cu apa calda,cu drojdia si o leaca de zahara da nu cum o facut ficioru cela
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Decembrie 2011 la 14:47

De la: amgiN, la data 2011-12-12 22:25:39
De la: daphne1772, la data 2011-12-12 10:58:27
De la: amgiN, la data 2011-12-11 23:07:55E bestial topicul asta ,nu imi vine sa cred ca l-am pierdut.Topicul acesta intra sub incidenta legii de incitare la spionaj industrial, adica voi moldoveni vreti noua ardelenilor sa ne furati retele de palinci si rachie?? pai domnle asea is secrete de stat o fi sau nu criza da reteta nu se da.Si apropos da la tarie aka da spirt aka the spirits aka alcoolul etilic daca ii spune de porumb ,grau,secara si alte minuni inseamna ca din alea se fac nu din faina rezultata din ele asta ca pont pentru distilarii amatori de prin garaje. Ahh si ficiori mai lasati metilicu acolo in sticlele lui nu de alta sa nu va produca eticheta tulburari grave de vedere..in rest amatorilor de licori home made dati un ochi pe "how it;s made" ca din ardeal sigur vreun secret nu-l aflati.
Sincer din retetele ce le-am aflat eu de prin batrani una singura am preparato e cu pelin si alte cela si e al draq de verde zana "aka the green fairy" dupa preparare asta e pasiunea mea,doar ca atentie mare ca micuta tinkerbell la cantitati industriale ingurgitate poate sa se transforme intr-o zana horror si sa nu faceti vreo boacana.



Lion...Tu ai vrut sa ii induci pe astia in eroare,asa-i? (Oare sa te intreb sau nu? ...Iaca scriu, ca asa imi sopteste constiinta )

Io tot sustin ca kukoritzo ala tat sufera o oarecare modificare la nivel de forma inainte de a-l pune la fermentat...Probabil tu si eu detinem secretul in variante diferite, ca doar adevarul are si el mai multe fete,nu?

Dafinule kukoritzo se sfarma un pic mai mare ca pasatu da clar faina nu se face ..si iti zic cum ii cu apa calda,cu drojdia si o leaca de zahara da nu cum o facut ficioru cela



SSSttttt, nu mai zice, ca topicul are urechi de auzit si ochi de privit
Cunosc strategia
yuppy_314 Avatarul lui yuppy_314
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy_314 pe 9 Septembrie 2012 la 13:30

MA DA NIMENI NU DA O RETETA DE RACHIU DIN BUCATE????SNOBILOR NU VA FAC CONCURENTA
Eumi Avatarul lui Eumi
Citeaza Raspunde

Postat de Eumi pe 11 Septembrie 2012 la 07:30

Am eu toata tehnologia.
yuppy009808 Avatarul lui yuppy009808
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy009808 pe 11 Septembrie 2012 la 13:27

cu cerealele nu prea stiu cum este dar un alcool fff bun se face din cartofi! se curata cartofi[cam 2 kg],se taie in doua,se pun intr'un vas care se inchide cu capac,se adauga apa cat sa ii acopere si putin peste,se pun cam500 g de zahar si un bob de drojdie. se lasa la macerat cam 10 zile[depinde de temperatura] dupa care se face rachiul..
este f tare! iese cam un litru si ceva..
daca vrei poti pune un pliculet de ceai intr'un pahar cu alcool sa il colorezi si apoi il adaugi peste celalalt sa para wisky...
Eumi Avatarul lui Eumi
Citeaza Raspunde

Postat de Eumi pe 11 Septembrie 2012 la 16:19

Am in amanunt tehnologia de fabricare, dar sunt aproape 80 de pagini.
yuppy_514 Avatarul lui yuppy_514
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy_514 pe 14 Ianuarie 2013 la 20:31

buna seara
dupa seri intrgi de documentari am gasit ceva retete de alcool din cereale si din cartofi
Experimental am facut ambele retete ....
RETETA 1 .
2kg porumb 0.5 kg griu olingurita de drojdie 5kg zahar 30 litri apa
cerealele au fost date prin uruitor
dupa 14 zile de fermentat la temp camerei ampus DOAR lichidul la distilat si am scos 6,5 l de alcool la40' .daca se pune si borhotu la fiert care contine amidon se transforma intr-un mare terci si se lipeste.tin sa specific seamana la gust cu whisky. pe perioada fermentatiei nici nu simti mirosul in casa de borhot
yuppy_514 Avatarul lui yuppy_514
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy_514 pe 14 Ianuarie 2013 la 21:12

rachiul din cartofi ??????
cam naspa la gust naspa rau dar in comparatie cu cel de cereale iese cam dublu cantitativ la aceeasi tarie
Iata si reteta ce am facuto ;
5 kg de cartofi spalati, fierti ,taiati in patru si ne curatati
6 kg de zahar
o lingurita de drojdie
20 litri apa
am produs 8 litri dealcool de 45'
mi-sa zis innainte sa fac ca pute a c..at dar nu am crezut!!! dar asa e!!! nu merge ....poate daca esti un consumator de alcool si nu mai conteaza gustu si damful seamana la miros si gust cu un gin de proasta calitate
nelu2135 Avatarul lui nelu2135
Citeaza Raspunde

Postat de nelu2135 pe 15 Ianuarie 2013 la 07:25

In functie de cazanul de distilare iti aranjezi cantitatile respective. Se pune la fermentat farimitata mamaliga facuta in ceauane mari sau dupa posibilitati mamaliga normal fiarta se farimizeaza cu apa calduta nu chiar viscoaza la 50 l de amestec se pune 500 gr drojdie de bere se pune la fiermentat intre 7 zile sau mai mult in functie de temperatura am bianta . Inainte de fermentare se pune la incoltit la 50 l de amestec ccca o galeata de porumb la incoltit intrun vas deci porum umed tinut vasul la intuneric si temperatura peste 15 grade dupa 5 zile daca din cind in cind il mai amesteci ii da coltul dupa cei da coltul il puni in amestecul de bors de mamaliga cu drojdie porumbu incoltit are rol de a tempera fermentarea sa nu dea spre acru ca si cel pus in zeama de varza cind amestecul pus la fermentat miroase alcool si da putin spre acru il puni la distilat. atentie la foc temperat se poate lipi la foc puternic sau bufni pe teava de distilare.
florea_crstn Avatarul lui florea_crstn
Citeaza Raspunde

Postat de florea_crstn pe 16 Ianuarie 2013 la 05:50

Malaiul sau mamaliga nu fermenteaza, doar unor prezenta unor fermenti. La o cantitate de 10 kg malai, e nevoie de minim 1 kg porumb boabe, puse in apa la incoltit. Dupa ce incep sa incolteasca, cam dupa 10 zile, se usca si se macina. In acest porumb sint fermentii. Din cei 10 kg de malai se face o mamaliga foarte moale. In final amestecul trebuie sa fie curgator, moale. Dupa ce se raceste se pune porumbul incoltit si macinat si ceva drojjdie. Se poate adauga si faina de griu, la mamaliga, cam 1 kg. Amidonul, in prezenta fermentilor se transforma in glucoza, care fermenteaza si se transforma in alcool. Dupa circa 2 saptamini, e indicat ca sa se separe lichidul de malai prin filtrare. La distilat se pune numai lichidul. Rezulta cam 1 l de rachie la 3 kg de malai. Foarte asemanator cu whisky.
yuppy018026 Avatarul lui yuppy018026
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy018026 pe 16 Ianuarie 2013 la 06:39

salut.....nu trebuia sa macini graul...sa-l lasi intreg dar trebuia sa adaugi si zahar...astfel...nu iese nimic...cam 1-1,5kg zahar la 10kg apa..astfelnu iese nimic...fermenteaza si-l pui in cazan..sa contina si zeama...astfel se prinde de cazan[distilator]. fermentat este cand se ridica sus...in timpul fermentarii face spume...cand este fermentat...nu mai are spume...si devine o masa compacta...zeama este jos......sa aveti grije sa inlaturati stratul acela negru...maroniu de deasupra...astfel iese acra tuica....bafta.
ALEX-MARIUS Avatarul lui ALEX-MARIUS
Citeaza Raspunde

Postat de ALEX-MARIUS pe 16 Ianuarie 2013 la 10:46

Atentie, daca distilati in recipiente de aluminiu va veti imbolnavi, degaje ceva substante toxice, au murit oameni intoxicati pentru ca au folosit aluminiu.
yuppy014232 Avatarul lui yuppy014232
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014232 pe 16 Ianuarie 2013 la 22:06

Da-mi telefon la 0723.382979 si pregatestete sa scri.

Stancu
Stepan_Lavric_1 Avatarul lui Stepan_Lavric_1
Citeaza Raspunde

Postat de Stepan_Lavric_1 pe 11 Decembrie 2013 la 20:26

Rachiu din grîu se face foarte simplu - se face sold,adică grîu încolțit 0,5 kg în timp de 5-7 zile, se macină. Se opărește 3 kg de făină de grîu în 12 l de apă fierbinte de 65 grade C, se mestică cu mixer, se primește o masă cristalizată ...și se toarnă soldul, masa cristalizată se preface ca o supă...se învălește bidonul de 40 l cu ceva călduros pe 10-12 ore...să se ține 65 grade...peurmă se răcește pînă la 22-28 grade și se toarnă 100 gm drojdie...fermentarea se petrece în 3-4 zile la 25-30 grade...se strecoară...la fiert se pune numai faza lichidă cîte 6 l...în cazan de distilare se pune disk de aliuminiu (care se pune la fiert laptele să nu se ardă pe fundul castrulei sau să nu dee laptele în foc...)pentru ca se nu se prindă-ardă pe fundul ambalicului. Din rețeta respectivă am scos 2 l de rachiu de 52 % tărime... La ambalic îi instalat 2 filtre (сухопарники...) din inox... răcitorul 45 l apă rece cu țiavă de cupru diametru 8mm, lunjimea de 1m...Dacă ceva nu-i clar întrebați... Scuzare, poate ceva nu am scris pe înțeles.
Stepan_Lavric_1 Avatarul lui Stepan_Lavric_1
Citeaza Raspunde

Postat de Stepan_Lavric_1 pe 13 Decembrie 2013 la 16:17

Dl. Marinică, dacă nu ai găsit rețeta cum se face alcool din cereale de grîu, pot să-ți trimit și să răspund la multe întrebări. Din 1kg grîu se obține cel mai mult alcool,real circa 800-850 ml.de 52 grade. Rețeta îi foarte simplă...și fără nici un gram de zahar
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 28 Decembrie 2013 la 11:28

cred ca ar fi bine sa-l folosim in loc de benzina...
yuppy_175351 Avatarul lui yuppy_175351
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy_175351 pe 29 Decembrie 2013 la 11:23

De la: yuppy_514, la data 2013-01-14 21:12:02rachiul din cartofi ??????
cam naspa la gust naspa rau dar in comparatie cu cel de cereale iese cam dublu cantitativ la aceeasi tarie
Iata si reteta ce am facuto ;
5 kg de cartofi spalati, fierti ,taiati in patru si ne curatati
6 kg de zahar
o lingurita de drojdie
20 litri apa
am produs 8 litri dealcool de 45'
mi-sa zis innainte sa fac ca pute a c..at dar nu am crezut!!! dar asa e!!! nu merge ....poate daca esti un consumator de alcool si nu mai conteaza gustu si damful seamana la miros si gust cu un gin de proasta calitate


concluzia finala care reteta este mai buna ? sa ne apucam de treaba,asa de sarbatori
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info