De la: Constantine, la data 2010-02-23 16:07:52Anul acesta, ca in fiecare an, o noua generatie a pasit timida, cu pasi marunti pe coridoarele liceului meu... Vezi sa nu! Sa nu fabulam.
Dar, ce vreau de fapt sa spun este ca: dupa 2-3 luni de scoala am observat pe holuri o fata care mi s-a parut foarte draguta. Am aflat ca este boboaca (de aici si "povestioara" despre noua generatie
). Acum poate ca va intrebati care este problema, pai: sunt un tip normal (sa zicem
), nu consider ca ies in evidenta cu ceva anume, sunt sociabil, etc. dar desi nu-mi place sa recunosc am o maaaare problema: Timiditatea. Si ca ironia sa fie si mai mare trebuie sa spun ca pot purta discutii de orice tip cu orice fata (in general ma inteleg bine cu fetele), pot flirta fara nici o problema cu o conditie: sa nu imi placa de ea in mod special. Cand vine vorba de o fata care imi place pur si simplu ma blochez, nu stiu ce sa fac, ce sa spun, pentru ca sunt prea crispat din cauza ideii de a nu gresi. Asadar iata-ma in liceu cu fata de care imi place, cu id-il ei (de care am facut rost dar nu l-am bagat in lista)si fara nici cea mai vaga idee de a intra in vorba cu ea. Am mare nevoie de un sfat si cred ca asta e cel mai potrivit loc pentru a-l cere.
Looks like a job 4 Cupidon
here we go.
Tocmai prin timiditatea ta, sensibilitatea ta si modul tau romantic de expunere te poate apropia mult de ea. asta te va face divers fata de altii. un barbat nu trebuie sa arate ca leonardo dicaprio pentru a atrage o fata ci "trebuie" sa fie natural si imprevizibil intr-un mod dragut in momentul cand are langa el o fata draguta.
mai intai ar fi bine sa-ti dai seama care este genul ei, adica daca pitzi mica de a9a care se simte importanta daca umbla cu baieti populari sau daca e o fata boema, literata, etc. adica daca e mai pe gustul tau.
daca e pe gustul tau, atunci, use your instinct. era o carte despre cum sa cuceresti femeile scrisa de un pusti de 10 ani parca, a fost o carte destul de vanduta prin SUA, acesta a ajuns la urmatoarea concluzie: cea mai buna replica de agatat este: "Buna"
Si tind sa cred acest lucru. daca esti natural, ii spui acest "buna" urmat de ceva umoristic, un banc ceva, sau o apreciere asupra ei, dar sa fie mai distincta, atunci ai asigurata o prima intalnire cu ea daca in mintea ei nu sunt alti baieti.
Odata ma plictiseam intr-o discoteca, eram prin clasa a 9a si era cam 3 dimineata, era vara, frumos afara, in aer liber era improvizata, intr-o gradina publica, un centru de agrement. Stateam si meditam la diverse, ma plictiseam teribil, bani de bere nu mai aveam, asadar trebuia sa imi modific atentia catre alte activitati. dar nici de dansat nu aveam chef.
Accidental aveam cu mine un pachet de carti de joc. Il uitasem prin bluza mea de la o partida de whist care se desfasurase in aceeasi zi. Priveam catre un grup de fete. Era o fata blonda, ochi albastrii, parea mai mare decat mine cu ceva ani si mi-am zis: "De ce nu?"
Am asteptat sa fie singura la masa si m-am dus spre ea, fara sa ma prezint, i-am spus direct: "alege o carte", ea ma privea mirata, putin surprinsa dar nu dadea semne de retragere. Isi alege fata o carte, ii fac scamatoria, ea ramane surprinsa(nu era tocmai o high-intelectual) si pana dimineata am avut o companie placuta alaturi de o femeie potrivita pentru gusturile mele din perioada mea de adolescenta.
Talcul acestei mici povesti. E frumos sa fii spontan intr-un context, si sa fii natural. Prost nu e ala care cere sau care incearca ceva ci ala care dã sau care nu face nimic.
Asadar, fii tu. gaseste momentul potrivit, fii spontan, creativ si putin amuzant si nu uita de acest "Buna" prin care ea va intelege ca o placi.
Asteptam rezultate.
Go get her tiger.
O seara ganditoare.
L.R.