Am si eu nevoie de un sfat... 2,3, cat mai multe cu atat mai bine
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » Femei » Am si eu nevoie de un sfat... 2,3, cat mai multe cu atat mai bine » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
Constantine Avatarul lui Constantine
Citeaza Raspunde

Postat de Constantine pe 23 Februarie 2010 la 16:07

Anul acesta, ca in fiecare an, o noua generatie a pasit timida, cu pasi marunti pe coridoarele liceului meu... Vezi sa nu! Sa nu fabulam. Dar, ce vreau de fapt sa spun este ca: dupa 2-3 luni de scoala am observat pe holuri o fata care mi s-a parut foarte draguta. Am aflat ca este boboaca (de aici si "povestioara" despre noua generatie ). Acum poate ca va intrebati care este problema, pai: sunt un tip normal (sa zicem ), nu consider ca ies in evidenta cu ceva anume, sunt sociabil, etc. dar desi nu-mi place sa recunosc am o maaaare problema: Timiditatea. Si ca ironia sa fie si mai mare trebuie sa spun ca pot purta discutii de orice tip cu orice fata (in general ma inteleg bine cu fetele), pot flirta fara nici o problema cu o conditie: sa nu imi placa de ea in mod special. Cand vine vorba de o fata care imi place pur si simplu ma blochez, nu stiu ce sa fac, ce sa spun, pentru ca sunt prea crispat din cauza ideii de a nu gresi. Asadar iata-ma in liceu cu fata de care imi place, cu id-il ei (de care am facut rost dar nu l-am bagat in lista)si fara nici cea mai vaga idee de a intra in vorba cu ea. Am mare nevoie de un sfat si cred ca asta e cel mai potrivit loc pentru a-l cere.
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 23 Februarie 2010 la 18:13

si daca vei face o greseala ce? daca e isteata va aprecia dulceata momentului :)
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 23 Februarie 2010 la 20:36

inainte sa te bagi in vorba cu ea, baga o portie zdravana de laxative.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 21:38

constantine..as da orice sa fiu iar in liceu si in situatia asta...momentele astea o sa te faca sa zambesti atunci cand viata te va strange cu usa..

make the move..curaj....use your balls and brain..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 21:40

De la: interzisu, la data 2010-02-23 21:38:18constantine..as da orice sa fiu iar in liceu si in situatia asta...momentele astea o sa te faca sa zambesti atunci cand viata te va strange cu usa..

Sau poate sa lacrimeze...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 21:47

De la: googoodoll, la data 2010-02-23 18:13:31si daca vei face o greseala ce? daca e isteata va aprecia dulceata momentului :)

Nemaivorbind de faptul ca, boboaca fiind, i se va parea extraordinar sa fie abordata de un tip mai mare! Parca ieri eram si noi "boboace"!...
Citeaza Raspunde

Postat de Constantine pe 23 Februarie 2010 la 21:48

De la: Haps, la data 2010-02-23 20:36:26inainte sa te bagi in vorba cu ea, baga o portie zdravana de laxative.

Nu e cea mai buna idee , cred ca asta m-ar face si mai crispat, doar ca nu din cauza emotiilor
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 21:49

De la: daria_ta, la data 2010-02-23 21:47:30
De la: googoodoll, la data 2010-02-23 18:13:31si daca vei face o greseala ce? daca e isteata va aprecia dulceata momentului :)

Nemaivorbind de faptul ca, boboaca fiind, i se va parea extraordinar sa fie abordata de un tip mai mare! Parca ieri eram si noi "boboace"!...

Mie imi placeau aia mai tineri...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 23 Februarie 2010 la 21:50

De la: Constantine, la data 2010-02-23 21:48:47
De la: Haps, la data 2010-02-23 20:36:26inainte sa te bagi in vorba cu ea, baga o portie zdravana de laxative.

Nu e cea mai buna idee , cred ca asta m-ar face si mai crispat, doar ca nu din cauza emotiilor

atunci da-mi id-ul ei, ca iti pun o vorba buna
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 21:53

De la: HoneyBunny, la data 2010-02-23 21:49:16

Adica in anul I de liceu, boboaca fiind, iti placeau copiii?
Citeaza Raspunde

Postat de Constantine pe 23 Februarie 2010 la 21:54

De la: Haps, la data 2010-02-23 21:50:22
De la: Constantine, la data 2010-02-23 21:48:47

atunci da-mi id-ul ei, ca iti pun o vorba buna

Nu stiu de ce dar ceva nu-mi da voie sa te cred
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 21:55

De la: daria_ta, la data 2010-02-23 21:53:46
De la: HoneyBunny, la data 2010-02-23 21:49:16

Adica in anul I de liceu, boboaca fiind, iti placeau copiii?

An 1 liceu...eram copil cuminte....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 22:05

constantine daca as fi in locul tau as suna-o chiar acum...

sa stii ca m-am abtinut cu greu sa nu fac caterinca,dar pari atat de dulce si naiv..ai inmuiat inima asta de magar...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 22:07

De la: Constantine, la data 2010-02-23 16:07:52Anul acesta, ca in fiecare an, o noua generatie a pasit timida, cu pasi marunti pe coridoarele liceului meu... Vezi sa nu! Sa nu fabulam. Dar, ce vreau de fapt sa spun este ca: dupa 2-3 luni de scoala am observat pe holuri o fata care mi s-a parut foarte draguta. Am aflat ca este boboaca (de aici si "povestioara" despre noua generatie ). Acum poate ca va intrebati care este problema, pai: sunt un tip normal (sa zicem ), nu consider ca ies in evidenta cu ceva anume, sunt sociabil, etc. dar desi nu-mi place sa recunosc am o maaaare problema: Timiditatea. Si ca ironia sa fie si mai mare trebuie sa spun ca pot purta discutii de orice tip cu orice fata (in general ma inteleg bine cu fetele), pot flirta fara nici o problema cu o conditie: sa nu imi placa de ea in mod special. Cand vine vorba de o fata care imi place pur si simplu ma blochez, nu stiu ce sa fac, ce sa spun, pentru ca sunt prea crispat din cauza ideii de a nu gresi. Asadar iata-ma in liceu cu fata de care imi place, cu id-il ei (de care am facut rost dar nu l-am bagat in lista)si fara nici cea mai vaga idee de a intra in vorba cu ea. Am mare nevoie de un sfat si cred ca asta e cel mai potrivit loc pentru a-l cere.

Looks like a job 4 Cupidon

here we go.

Tocmai prin timiditatea ta, sensibilitatea ta si modul tau romantic de expunere te poate apropia mult de ea. asta te va face divers fata de altii. un barbat nu trebuie sa arate ca leonardo dicaprio pentru a atrage o fata ci "trebuie" sa fie natural si imprevizibil intr-un mod dragut in momentul cand are langa el o fata draguta.

mai intai ar fi bine sa-ti dai seama care este genul ei, adica daca pitzi mica de a9a care se simte importanta daca umbla cu baieti populari sau daca e o fata boema, literata, etc. adica daca e mai pe gustul tau.

daca e pe gustul tau, atunci, use your instinct. era o carte despre cum sa cuceresti femeile scrisa de un pusti de 10 ani parca, a fost o carte destul de vanduta prin SUA, acesta a ajuns la urmatoarea concluzie: cea mai buna replica de agatat este: "Buna"

Si tind sa cred acest lucru. daca esti natural, ii spui acest "buna" urmat de ceva umoristic, un banc ceva, sau o apreciere asupra ei, dar sa fie mai distincta, atunci ai asigurata o prima intalnire cu ea daca in mintea ei nu sunt alti baieti.

Odata ma plictiseam intr-o discoteca, eram prin clasa a 9a si era cam 3 dimineata, era vara, frumos afara, in aer liber era improvizata, intr-o gradina publica, un centru de agrement. Stateam si meditam la diverse, ma plictiseam teribil, bani de bere nu mai aveam, asadar trebuia sa imi modific atentia catre alte activitati. dar nici de dansat nu aveam chef.

Accidental aveam cu mine un pachet de carti de joc. Il uitasem prin bluza mea de la o partida de whist care se desfasurase in aceeasi zi. Priveam catre un grup de fete. Era o fata blonda, ochi albastrii, parea mai mare decat mine cu ceva ani si mi-am zis: "De ce nu?"

Am asteptat sa fie singura la masa si m-am dus spre ea, fara sa ma prezint, i-am spus direct: "alege o carte", ea ma privea mirata, putin surprinsa dar nu dadea semne de retragere. Isi alege fata o carte, ii fac scamatoria, ea ramane surprinsa(nu era tocmai o high-intelectual) si pana dimineata am avut o companie placuta alaturi de o femeie potrivita pentru gusturile mele din perioada mea de adolescenta.

Talcul acestei mici povesti. E frumos sa fii spontan intr-un context, si sa fii natural. Prost nu e ala care cere sau care incearca ceva ci ala care dã sau care nu face nimic.

Asadar, fii tu. gaseste momentul potrivit, fii spontan, creativ si putin amuzant si nu uita de acest "Buna" prin care ea va intelege ca o placi.

Asteptam rezultate.

Go get her tiger.

O seara ganditoare.

L.R.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 22:09

De la: interzisu, la data 2010-02-23 22:05:36constantine daca as fi in locul tau as suna-o chiar acum...

sa stii ca m-am abtinut cu greu sa nu fac caterinca,dar pari atat de dulce si naiv..ai inmuiat inima asta de magar...

Ideea este ca nu stie ce sa ii spuna, si aici are nevoie de sfaturi! Cum sa o faca, hai, ca voi sunteti mai tineri!
Ca sa nu spun muuult mai tineri!

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 22:12

De la: daria_ta, la data 2010-02-23 22:09:02
De la: interzisu, la data 2010-02-23 22:05:36constantine daca as fi in locul tau as suna-o chiar acum...

Ideea este ca nu stie ce sa ii spuna, si aici are nevoie de sfaturi! Cum sa o faca, hai, ca voi sunteti mai tineri!

DARIA..AM UITAT SA-TI ZIC LA MULTI ANI! cu ocazia celor 10000 DE POSTARI....

constantine..improvizeaza..nu te duce la ea cu texte invatate..ca o sa te pierzi...desi s-ar putea sa ii para dragut...

just go with the flow man....
Citeaza Raspunde

Postat de Constantine pe 23 Februarie 2010 la 22:15

Iti multumesc si tin sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care mi-au raspuns. Este primul topic pe care il deschid si am facut-o pentru ca este un moment in care chiar nu stiu ce sa fac si eram convins ca aici voi gasi raspunsul, ca dovada ca nu m-am inselat. Multumesc inca o data tuturor si astept parerile voastre in continuare.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 22:16

De la: interzisu, la data 2010-02-23 22:12:45

constantine..improvizeaza..nu te duce la ea cu texte invatate..ca o sa te pierzi...desi s-ar putea sa ii para dragut...

Multumesc!
Va urez sa ma ajungeti din urma, si sa ma si intreceti! Hai, sa vad, puteti?!
Citeaza Raspunde

Postat de Constantine pe 23 Februarie 2010 la 22:17

De la: daria_ta, la data 2010-02-23 22:09:02

Nici nu intentionam, nu imi sta in fire, imi place sa fiu spontan dar cum spuneam nu prea imi iese pentru ca ma blochez daca imi place fata respectiva.
Momentan sunt 60-70% (and going up) hotarat sa intru in vorba cu ea maine
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 22:19

De la: Constantine, la data 2010-02-23 22:15:19

Iti multumesc si tin sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care mi-au raspuns. Este primul topic pe care il deschid si am facut-o pentru ca este un moment in care chiar nu stiu ce sa fac si eram convins ca aici voi gasi raspunsul, ca dovada ca nu m-am inselat. Multumesc inca o data tuturor si astept parerile voastre in continuare.

Doamneee...mi se face dor de liceu!
A fost perioada cea mai fericita din viata mea: fara griji, indragostita pana peste urechi, iubita...
Citeaza Raspunde

Postat de Constantine pe 23 Februarie 2010 la 22:20

De la: daria_ta, la data 2010-02-23 22:16:57

Multumesc!

daca tot veni vorba, vreau si eu sa-ti urez La multi ani!
Sper sa te ajung
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 22:22

Auzi la el...cine face caterinca de aia mici...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 22:22

De la: Constantine, la data 2010-02-23 22:17:59
Nici nu intentionam, nu imi sta in fire, imi place sa fiu spontan dar cum spuneam nu prea imi iese pentru ca ma blochez daca imi place fata respectiva.
Momentan sunt 60-70% (and going up) hotarat sa intru in vorba cu ea maine

Fii atent aici! Abia astept sa ne spui ca ai reusit sa iti invingi emotiile si ca ...la naiba, cum sa nu iti placa de un asemenea tanar?!

Hei, pe seara sa intri pe forum si sa ne tii la curent cu evenimentele, ok?!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 22:23

eu cred ca e mai greu pana deschizi gura , dupa aceea sunt sigur ca te descurci de minune. (cred ca imi dati dreptate, un "limitat" il recunosti din 3 cuvinte iar aici chiar nu incape discutie de asa ceva)

un sfat: lasa mesengheru', fii altfel, fii special! si poti incepe, exact asa cum a spus si L.R. , cu un "Buna!"

"walking down the street with my nike's on - just do it!"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 22:24

De la: Constantine, la data 2010-02-23 22:20:05
De la: daria_ta, la data 2010-02-23 22:16:57

daca tot veni vorba, vreau si eu sa-ti urez La multi ani!
Sper sa te ajung

Bravo, imi place atitudinea!
Vino incoace, ca tare dulce esti!
Citeaza Raspunde

Postat de Constantine pe 23 Februarie 2010 la 22:24

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-02-23 22:07:49
De la: Constantine, la data 2010-02-23 16:07:52Anul acesta, ca in fiecare an, o noua generatie a pasit timida, cu pasi marunti pe coridoarele liceului meu... Vezi sa nu! Sa nu fabulam. Dar, ce vreau de fapt sa spun este ca: dupa 2-3 luni de scoala am observat pe holuri o fata care mi s-a parut foarte draguta. Am aflat ca este boboaca (de aici si "povestioara" despre noua generatie ). Acum poate ca va intrebati care este problema, pai: sunt un tip normal (sa zicem ), nu consider ca ies in evidenta cu ceva anume, sunt sociabil, etc. dar desi nu-mi place sa recunosc am o maaaare problema: Timiditatea. Si ca ironia sa fie si mai mare trebuie sa spun ca pot purta discutii de orice tip cu orice fata (in general ma inteleg bine cu fetele), pot flirta fara nici o problema cu o conditie: sa nu imi placa de ea in mod special. Cand vine vorba de o fata care imi place pur si simplu ma blochez, nu stiu ce sa fac, ce sa spun, pentru ca sunt prea crispat din cauza ideii de a nu gresi. Asadar iata-ma in liceu cu fata de care imi place, cu id-il ei (de care am facut rost dar nu l-am bagat in lista)si fara nici cea mai vaga idee de a intra in vorba cu ea. Am mare nevoie de un sfat si cred ca asta e cel mai potrivit loc pentru a-l cere.

Looks like a job 4 Cupidon

here we go.

Tocmai prin timiditatea ta, sensibilitatea ta si modul tau romantic de expunere te poate apropia mult de ea. asta te va face divers fata de altii. un barbat nu trebuie sa arate ca leonardo dicaprio pentru a atrage o fata ci "trebuie" sa fie natural si imprevizibil intr-un mod dragut in momentul cand are langa el o fata draguta.

mai intai ar fi bine sa-ti dai seama care este genul ei, adica daca pitzi mica de a9a care se simte importanta daca umbla cu baieti populari sau daca e o fata boema, literata, etc. adica daca e mai pe gustul tau.

daca e pe gustul tau, atunci, use your instinct. era o carte despre cum sa cuceresti femeile scrisa de un pusti de 10 ani parca, a fost o carte destul de vanduta prin SUA, acesta a ajuns la urmatoarea concluzie: cea mai buna replica de agatat este: "Buna"

Si tind sa cred acest lucru. daca esti natural, ii spui acest "buna" urmat de ceva umoristic, un banc ceva, sau o apreciere asupra ei, dar sa fie mai distincta, atunci ai asigurata o prima intalnire cu ea daca in mintea ei nu sunt alti baieti.

Odata ma plictiseam intr-o discoteca, eram prin clasa a 9a si era cam 3 dimineata, era vara, frumos afara, in aer liber era improvizata, intr-o gradina publica, un centru de agrement. Stateam si meditam la diverse, ma plictiseam teribil, bani de bere nu mai aveam, asadar trebuia sa imi modific atentia catre alte activitati. dar nici de dansat nu aveam chef.

Accidental aveam cu mine un pachet de carti de joc. Il uitasem prin bluza mea de la o partida de whist care se desfasurase in aceeasi zi. Priveam catre un grup de fete. Era o fata blonda, ochi albastrii, parea mai mare decat mine cu ceva ani si mi-am zis: "De ce nu?"

Am asteptat sa fie singura la masa si m-am dus spre ea, fara sa ma prezint, i-am spus direct: "alege o carte", ea ma privea mirata, putin surprinsa dar nu dadea semne de retragere. Isi alege fata o carte, ii fac scamatoria, ea ramane surprinsa(nu era tocmai o high-intelectual) si pana dimineata am avut o companie placuta alaturi de o femeie potrivita pentru gusturile mele din perioada mea de adolescenta.

Talcul acestei mici povesti. E frumos sa fii spontan intr-un context, si sa fii natural. Prost nu e ala care cere sau care incearca ceva ci ala care dã sau care nu face nimic.

Asadar, fii tu. gaseste momentul potrivit, fii spontan, creativ si putin amuzant si nu uita de acest "Buna" prin care ea va intelege ca o placi.

Asteptam rezultate.

Go get her tiger.

O seara ganditoare.

L.R.

Ma ajuta foarte mult tot ce ai spus aici si chiar fara sa-mi dau seama mi-a adus un zambet placut pe buze. Nu m-am gandit niciodata cat de folositor poate fi acest "Buna"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 22:29

De la: selwe, la data 2010-02-23 22:23:31eu cred ca e mai greu pana deschizi gura , dupa aceea sunt sigur ca te descurci de minune. (cred ca imi dati dreptate, un "limitat" il recunosti din 3 cuvinte iar aici chiar nu incape discutie de asa ceva)

un sfat: lasa mesengheru', fii altfel, fii special! si poti incepe, exact asa cum a spus si L.R. , cu un "Buna!"

parca nu mai foloseam citate...

scuze..nu puteam sa nu fiu rautacios....
Citeaza Raspunde

Postat de Constantine pe 23 Februarie 2010 la 22:32

De la: daria_ta, la data 2010-02-23 22:22:46
De la: Constantine, la data 2010-02-23 22:17:59

Fii atent aici! Abia astept sa ne spui ca ai reusit sa iti invingi emotiile si ca ...la naiba, cum sa nu iti placa de un asemenea tanar?!

Hei, pe seara sa intri pe forum si sa ne tii la curent cu evenimentele, ok?!

Promit ca maine imediat ce pot intru pe forum si va zic ce am facut . Cu ocazia asta macar stiu ca nu pot sa dau inapoi si astfel sunt nevoit sa-mi infrang emotiile.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 22:34

De la: interzisu, la data 2010-02-23 22:29:02
De la: selwe, la data 2010-02-23 22:23:31eu cred ca e mai greu pana deschizi gura , dupa aceea sunt sigur ca te descurci de minune. (cred ca imi dati dreptate, un "limitat" il recunosti din 3 cuvinte iar aici chiar nu incape discutie de asa ceva)

parca nu mai foloseam citate...

scuze..nu puteam sa nu fiu rautacios....

long story, am putea face un roman din asta, o lasam asa, nu o inflorim. sa stii ca apreciez "micul rautacism".

hai sa il urmarim cu interes pe tanarul nostru! (vorbrea mosul de mine)

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2010 la 22:35

De la: Constantine, la data 2010-02-23 22:24:52
Nu m-am gandit niciodata cat de folositor poate fi acest "Buna"

Depinde ce tip de personalitate are ea , dar cu "Buna!" ... s-ar putea sa ramai unul din multime
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info