Dragostea pe net
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » Femei » dragostea pe net » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
yuppy001513 Avatarul lui yuppy001513
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001513 pe 7 Martie 2010 la 10:19

tu crezi ca te poti indragosti pe net ?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Martie 2010 la 18:50

De la: yuppy001513, la data 2010-03-07 10:19:13tu crezi ca te poti indragosti pe net ?

net? cu toate impozitele oprite? nu cred..brut insa,e o alta poveste..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Martie 2010 la 20:52

in principiu..da!dar fara principiu...mama ce vorba lu' Haps iese!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2010 la 22:43

De la: yuppy001513, la data 2010-03-07 10:19:13tu crezi ca te poti indragosti pe net ?

Da, te poti indragosti pe net! Dar dupa ce te vezi cu persoana , iti trece....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2010 la 23:48

doar daca esti constant si iti platesti mereu abonamentul la rds, poti sa continui o relatie pe net fara probleme!
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 9 Martie 2010 la 23:51

De la: carla11, la data 2010-03-09 22:43:15

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2010 la 23:52

doar daca esti constant si iti platesti mereu abonamentul la rds, poti sa continui o relatie pe net fara probleme!

beeeiii...tu faci reclama la rds???
da' de upc si altele de ce nu zici, esti platita de rds, nu?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2010 la 23:54

De la: Spyder, la data 2010-03-09 23:52:25doar daca esti constant si iti platesti mereu abonamentul la rds, poti sa continui o relatie pe net fara probleme!

beeeiii...tu faci reclama la rds???
da' de upc si altele de ce nu zici, esti platita de rds...zi drept

poi vorbesc din experienta :))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Martie 2010 la 07:06

da siiiiiiiigur ca poti. si daca inchizi ochii si strangi tare tare din dinti, si crezi mult mult, poti sa si zbori...asta pana nu ti i deschizi iara.
marian_ene Avatarul lui marian_ene
Citeaza Raspunde

Postat de marian_ene pe 15 Martie 2010 la 07:47

De la: carla11, la data 2010-03-09 22:43:15

Aici nu sunt de acord cu tine... Am incercat si eu chestia asta cu netu'. Am cunoscut o tipa si nu ne-am speriat unul de celalalt cand ne-am intalnit.

Ca n-a iesit nimic pana la urma... asta este altceva.. :p

Probabil majoritatea oamenilor isi creaza cu totul o alta imagine decat cea reala, dar sa nu generalizam ;)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Martie 2010 la 08:00

Da, te poti indragosti pe net. Si daca esti foarte norocos, poti sa ai o poveste foarte frumoasa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Martie 2010 la 08:08

Voi sunteti siguri ca numai yratzii si ciudatzii au acces la net?
Flaviu85 Avatarul lui Flaviu85
Citeaza Raspunde

Postat de Flaviu85 pe 15 Martie 2010 la 08:20

Conteaza mai putin locul unde te indragstesti, problema e alta, se mai indragosteste lumea in ziua de azi??? La cat de ocupati suntem cu propria persoana si cand apare o alta in viata noastra ne aratam cat se poate de reci nu care cumva sa creada ca suntem prea "slabi"..Unde e dragostea domnilor, domnisoarelor..pe net? pe strada,? sa-mi spuneti si mie sa ma duc sa-mi iau si eu o galeata sa am pe mai multe zile.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Martie 2010 la 08:25

De la: flaviu85muri, la data 2010-03-15 08:20:44Conteaza mai putin locul unde te indragstesti, problema e alta, se mai indragosteste lumea in ziua de azi??? La cat de ocupati suntem cu propria persoana si cand apare o alta in viata noastra ne aratam cat se poate de reci nu care cumva sa creada ca suntem prea "slabi"..Unde e dragostea domnilor, domnisoarelor..pe net? pe strada,? sa-mi spuneti si mie sa ma duc sa-mi iau si eu o galeata sa am pe mai multe zile.
iti dau eu 2 gäleti de nu le poti duce!
MARCKUS Avatarul lui MARCKUS
Citeaza Raspunde

Postat de MARCKUS pe 15 Martie 2010 la 08:30

De la: PICARD, la data 2010-03-15 08:25:46
De la: flaviu85muri, la data 2010-03-15 08:20:44Conteaza mai putin locul unde te indragstesti, problema e alta, se mai indragosteste lumea in ziua de azi??? La cat de ocupati suntem cu propria persoana si cand apare o alta in viata noastra ne aratam cat se poate de reci nu care cumva sa creada ca suntem prea "slabi"..Unde e dragostea domnilor, domnisoarelor..pe net? pe strada,? sa-mi spuneti si mie sa ma duc sa-mi iau si eu o galeata sa am pe mai multe zile.
cu cat dai galeata picard?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Martie 2010 la 08:35

daca vrei, poti !
djhannibal Avatarul lui djhannibal
Citeaza Raspunde

Postat de djhannibal pe 15 Martie 2010 la 08:53

Era o vorba, "Nu trebuie sa fii las ca sa arati ceea ce simti, ci dimpotriva iti trebuie foarte mult curaj ca sa o faci"

Pe internet oamenii sunt lasi pt ca nu au curajul sa demontreze in realitate.
Rommy Avatarul lui Rommy
Citeaza Raspunde

Postat de Rommy pe 15 Martie 2010 la 10:04

Nu cred ca te poti indragosti de o pers pe net.In cazul in care vorbesti frecvent cu ea si la un moment dat rupi legatura cu ea sau ceva de genu ii poti simti lipsa dar...atat!
PAREREA MEA...
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 15 Martie 2010 la 10:06

E posibil... dar e cu doua taisuri la intalnirea reala. :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Martie 2010 la 10:11

De la: MARCKUS, la data 2010-03-15 08:30:09
cu cat dai galeata picard?

primele 10 gratis, pe urma dublu
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Martie 2010 la 10:12

De la: carla11, la data 2010-03-15 08:35:26

daca vrei, poti !

n-are legatura vointa cu dragostea
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 15 Martie 2010 la 10:17

nu
Alinn Avatarul lui Alinn
Citeaza Raspunde

Postat de Alinn pe 15 Martie 2010 la 11:20

sunt de parere ca te poti indragosti, depinde de persoana respectiva, de cum vede lucrurile, principile lui despre o posibila relatie pe internet...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Martie 2010 la 11:21

De la: baytu, la data 2010-03-15 10:17:57nu

ba da!
nick_titi Avatarul lui nick_titi
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 15 Martie 2010 la 11:36

neata ma bucur sa va vad dinamici si saritori cum v-am lasat stiu ca nu v-a fost dor de mine dar am sitit nevoia sa mai comentez si eu cate ceva ....indragostitul pe net e ca si cum ai incerca sa te indragostesti la un balmascat unde toi poarta costume ce nu te lasa sa vezi nici o particica din calitatile fizice ale persoanei respective asa ca multi se ascund in spatele unor descrieri "tunate" urasc asta ...in concluzie poti sa ii ascunzi aspectul fizic in spatele calculatorului insa ici un provider de net nu iti poate modifica modul de gandire asa ca oameni buni nu va indragostiti de o descriere indragostitiva de comentariie unei persoane pentru ca de obicei canditi place cum gandeste iti va spune si adevarul despre cum arata
KKLLAAUUSS Avatarul lui KKLLAAUUSS
Citeaza Raspunde

Postat de KKLLAAUUSS pe 15 Martie 2010 la 11:36

in lipsa de altceva...de ce nu?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Martie 2010 la 11:43

De la: nick_titi, la data 2010-03-15 11:36:31neata ma bucur sa va vad dinamici si saritori cum v-am lasat stiu ca nu v-a fost dor de mine dar am sitit nevoia sa mai comentez si eu cate ceva ....indragostitul pe net e ca si cum ai incerca sa te indragostesti la un balmascat unde toi poarta costume ce nu te lasa sa vezi nici o particica din calitatile fizice ale persoanei respective asa ca multi se ascund in spatele unor descrieri "tunate" urasc asta ...in concluzie poti sa ii ascunzi aspectul fizic in spatele calculatorului insa ici un provider de net nu iti poate modifica modul de gandire asa ca oameni buni nu va indragostiti de o descriere indragostitiva de comentariie unei persoane pentru ca de obicei canditi place cum gandeste iti va spune si adevarul despre cum arata

adevar graita-ai tu, dar ce te faci daca te indragostesti de postarile persoanei repsective pentru ca mai apoi sa-ti dai seama ca totul a fost doar un joc de cuvinte?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Martie 2010 la 11:47

De la: Lucia38, la data 2010-03-15 11:43:58
adevar graita-ai tu, dar ce te faci daca te indragostesti de postarile persoanei repsective pentru ca mai apoi sa-ti dai seama ca totul a fost doar un joc de cuvinte?

Te trezesti si intrebi pe forum:"ce ma fac?"...
nick_titi Avatarul lui nick_titi
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 15 Martie 2010 la 11:50

imi plac jocurile de cuvinte si mai mult imi place sa citesc printre randuri si incep si eu sa scriu "incrucisat" sau ii spun direct sa scriecorect ca face greseli de semantica si ii dau un pupic sa ii treaca buza unflata
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Martie 2010 la 11:51

De la: nick_titi, la data 2010-03-15 11:50:00

imi plac jocurile de cuvinte si mai mult imi place sa citesc printre randuri si incep si eu sa scriu "incrucisat" sau ii spun direct sa scriecorect ca face greseli de semantica si ii dau un pupic sa ii treaca buza unflata

Lamureste-ma ca n-am inteles... Unde-i acea greseala de semantica?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info