Doare tare
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Femei » Doare tare » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
teo_iulya Avatarul lui teo_iulya
Citeaza Raspunde

Postat de teo_iulya pe 9 Martie 2010 la 10:47

am crezut ca exista fat frumos si dupa trei relati de 2 , 3 si un an jumatate am avut norocul sa gasesc un print exact cum mi-am dorit.
Dupa doi ani de relatie su un an de locuit inpreuna s-a ajuns la violenta , mi-am luat bagajul si m-am intors la ai mei. A doua zi ma sunat sa imi zica ca ii pare rau , ma iubeste , ca nu vroia sa se ajunga aici . Ce as putea sa fac in conditiile in care el a zis ca este vina mea ca sa ajuns aici ca nu am o preocupare, mai exact ca nu lucrez si certurile noastre sunt numai de la prostii nimic exact . De exemplu ca i-am incarcat telefonul ( l-am bagat la incarcat dar mufa s-a desprins cand am pus tel pe masa ) de aici ca nu sunt in stare de nimic si ca sunt vai de capul meu nu a mai fost mult, iar eu m-am cam saturat de reprosuri si jigniri .
Ce sa fac?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2010 la 10:53

De la: teo_iulya, la data 2010-03-09 10:47:09. Ce as putea sa fac in conditiile in care el a zis ca este vina mea ca sa ajuns aici ca nu am o preocupare, mai exact ca nu lucrez si certurile noastre sunt numai de la prostii nimic exact . De exemplu ca i-am incarcat telefonul ( l-am bagat la incarcat dar mufa s-a desprins cand am pus tel pe masa ) de aici ca nu sunt in stare de nimic si ca sunt vai de capul meu nu a mai fost mult, iar eu m-am cam saturat de reprosuri si jigniri .
Ce sa fac?

Da...intr-adevar doare...dar ar durea si mai mult daca te-ai intoarce si s-ar repeta scena...si fi sigura ca s-ar repeta...Exista atatia Feti Frumosi ca ai nevoie de trei vieti cel putin sa-i cunosti pe toti...
Cat despre tine...sa fi mai atenta si mai responsabila...scuze, e doar un sfat...
harlequin Avatarul lui harlequin
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 9 Martie 2010 la 11:14

Daca omu ti-a spus ca "esti vai de capul tau", tu ce mai astepti? Sa-ti si demonstreze? Daca nu il crezi, mai asteapta, o sa vezi ca are dreptate. Insa daca stii deja ca are dreptate, ce vrei? Nu-nteleeeeg!! Tu intelegi? Oricum, imi plac barbatii care stiu ce vor si vorbesc asa cu femeile lor...si se si potrivesc cu cele care accepta. Corect? Pai daca va potriviti, de ce sa va despartiti? Sa dea d9racu...cate silogisme am facut, chiar ca nu mai inteleg. Asta e...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2010 la 12:30

De la: harlequin, la data 2010-03-09 11:14:54Daca omu ti-a spus ca "esti vai de capul tau", tu ce mai astepti? Sa-ti si demonstreze? Daca nu il crezi, mai asteapta, o sa vezi ca are dreptate. Insa daca stii deja ca are dreptate, ce vrei? Nu-nteleeeeg!! Tu intelegi? Oricum, imi plac barbatii care stiu ce vor si vorbesc asa cu femeile lor...si se si potrivesc cu cele care accepta. Corect? Pai daca va potriviti, de ce sa va despartiti? Sa dea d9racu...cate silogisme am facut, chiar ca nu mai inteleg. Asta e...

N-am vedenii, nu?!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2010 la 12:40

De la: canalia, la data 2010-03-09 12:30:50
De la: harlequin, la data 2010-03-09 11:14:54Daca omu ti-a spus ca "esti vai de capul tau", tu ce mai astepti? Sa-ti si demonstreze? Daca nu il crezi, mai asteapta, o sa vezi ca are dreptate. Insa daca stii deja ca are dreptate, ce vrei? Nu-nteleeeeg!! Tu intelegi? Oricum, imi plac barbatii care stiu ce vor si vorbesc asa cu femeile lor...si se si potrivesc cu cele care accepta. Corect? Pai daca va potriviti, de ce sa va despartiti? Sa dea d9racu...cate silogisme am facut, chiar ca nu mai inteleg. Asta e...

N-am vedenii, nu?![/quote

eu am vedenii!! canalia?? aici? cu sfaturi?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2010 la 13:01

De la: PICARD, la data 2010-03-09 12:40:17

Io mi-s pe aici, dar fara sfaturi... :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2010 la 13:04

De la: canalia, la data 2010-03-09 13:01:37

aaaa
stai in umbra!si räzi doar
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 9 Martie 2010 la 21:33

ia vezi poate esti si la mine acasa, tot fara sfaturi
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2010 la 22:06

De la: Haps, la data 2010-03-09 21:33:27

Dar cu ce? Cu un furazolidon si un topor?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 9 Martie 2010 la 22:10

De la: canalia, la data 2010-03-09 22:06:04

atat de multa perversitate iti trezesc ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2010 la 22:20

De la: Haps, la data 2010-03-09 22:10:21

Nuuuuu! Doar te fac bucati... pentru ca asta este umanismul unui canibal - pentru el toti oamenii sunt buni!
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 9 Martie 2010 la 22:30

Haps, fratioare, fara suparare, ca tu esti bland, dar nici macar unei pustoaice de "gradi" nu i-ai trezi perversitate, de fapt,ce zic eu, pentru tine cuvintele care incep cu perv...nu exista!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 9 Martie 2010 la 22:34

De la: canalia, la data 2010-03-09 22:20:12
De la: Haps, la data 2010-03-09 22:10:21

Nuuuuu! Doar te fac bucati... pentru ca asta este umanismul unui canibal - pentru el toti oamenii sunt buni!

deci ma vrei bucata cu bucata
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2010 la 22:36

Perversule!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2010 la 22:39

Nu, ca si eu cred ca am vedenii!...
Voi, toti, aici?!
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 9 Martie 2010 la 22:40

Scuze Haps, m-am inselat!
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 9 Martie 2010 la 22:41

Si cand te gandesti ca unii vad voci si sunt luati in deridere...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Martie 2010 la 09:02

De la: teo_iulya, la data 2010-03-09 10:47:09am crezut ca exista fat frumos si dupa trei relati de 2 , 3 si un an jumatate am avut norocul sa gasesc un print exact cum mi-am dorit.
Dupa doi ani de relatie su un an de locuit inpreuna s-a ajuns la violenta , mi-am luat bagajul si m-am intors la ai mei. A doua zi ma sunat sa imi zica ca ii pare rau , ma iubeste , ca nu vroia sa se ajunga aici . Ce as putea sa fac in conditiile in care el a zis ca este vina mea ca sa ajuns aici ca nu am o preocupare, mai exact ca nu lucrez si certurile noastre sunt numai de la prostii nimic exact . De exemplu ca i-am incarcat telefonul ( l-am bagat la incarcat dar mufa s-a desprins cand am pus tel pe masa ) de aici ca nu sunt in stare de nimic si ca sunt vai de capul meu nu a mai fost mult, iar eu m-am cam saturat de reprosuri si jigniri .
Ce sa fac?

Te-ai saturat de reprosuri si jigniri ? Atunci fa ceva pt asta, angajeaza-te, fa ceva pt tine, asa o sa impui respect.
Se comporta asa cu tine pt ca ii permiti.
just_meflory Avatarul lui just_meflory
Citeaza Raspunde

Postat de just_meflory pe 12 Martie 2010 la 09:27

daca s-a ajuns la violenta si nu doar verbala ci si fizica..ce anume ai putea astepta de la el?daca a facut-o inainte ce crezi ca l-ar retine sa o faca si aqm sau....poate ar trebui sa iti iei viata in propriile maini,sa te angajezi si sa lasi lucrurile mai usor..poate ca o anumita perioada singura iti va fi de folos...good luck
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Martie 2010 la 09:33

De la: just_meflory, la data 2010-03-12 09:27:10daca s-a ajuns la violenta si nu doar verbala ci si fizica..ce anume ai putea astepta de la el?daca a facut-o inainte ce crezi ca l-ar retine sa o faca si aqm sau....poate ar trebui sa iti iei viata in propriile maini,sa te angajezi si sa lasi lucrurile mai usor..poate ca o anumita perioada singura iti va fi de folos...good luck

ai dreptate! odata prins gustul bätäii si al scandalului nu mai dispare...exact ca un rechin care prinde gustul cärnii de om, si dä tärcoale plajei tot timpul sa väneze ceva
allen17 Avatarul lui allen17
Citeaza Raspunde

Postat de allen17 pe 12 Martie 2010 la 09:39

parerea mea este ca trebui sa iti vezi de viata ta, fara el. daca nue capabil sa vada ce ai tu mai bun in tine e klar ca nu te merita.

paraseste-l!!!
aly_a Avatarul lui aly_a
Citeaza Raspunde

Postat de aly_a pe 12 Martie 2010 la 09:40

Fi sigura k dak a dat o data, va mai da... Violenta verbala doare poate mai tare k cea fizica si sunt sigura k nu meriti nici una nici cealalta.. am si eu un caz concret si crede-ma k e abia incepututl.... asta dak ii vei permite... Cum adik din vina ta te-a lovit? kiar trebuie sa existe un vinovat? Prin asta imi dovedesti k se disculpa si s-a spalat pe maini... Mult succes, dar crede-ma,... Nu Merita Sa Suporti!!!
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 12 Martie 2010 la 09:46

te-ai gandit ca poate sunte-ti vinovati amandoi sau ca poate chiar tu ai facut lucrurile sa degenereze pana in punctul asta? poate ca ar trebui sa te lase el pe tine ,nu tu pe el. Daca tu nu faci nimic si nici serviciu nu ai ,ce ai vrea sa zica?Bravo!? e normal sa zica ca nu esti buna de nimc, pt ca nu faci nimic...
chandramuki Avatarul lui chandramuki
Citeaza Raspunde

Postat de chandramuki pe 12 Martie 2010 la 09:47

iulia, poate ca ar trebui sa nu-l mai cauti pe fat-frumos si sa te multumesti cu un barbat normal care-si doreste tot o femeie normala. stii vorba, decat sa mananc o felie de tort cu prietenii mai bine mananc o prajitura singur.
parerea mea este ca indiferent cat de tare doare despartirea este de preferat decat sa te doara corpul. nu accepta o viata amara alaturi de un om rau. fii mai buna cu tine.
singuratatea in doi e infinit mai dureroasa.
capul sus si mergi mai departe singura, daca asta e soarta ta. dar nu cred asta...EL e undeva si te asteapta.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 12 Martie 2010 la 09:54

"iulia, poate ca ar trebui sa nu-l mai cauti pe fat-frumos si sa te multumesti cu un barbat normal care-si doreste tot o femeie normala"

poate ar trebui sa renunte la ideea de "barbat normal" si sa ma caute pe mine
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 12 Martie 2010 la 09:56

i-mi par un pic penibile femeile care fac o tragedie si transforma totul intr-un macel dintr-o umbra de palma, o imbranceala necontrolata sau ceva de genul asta......v-ati gandit voi ca poate vinovate de starea in care a ajunss respectivul, in momenrul ala necontrolat , sunte-ti si voi printre altele. am vazut oameni de treaba i foarte calmi care provocati la maxim si cu nervii daramati au facut gesturi necontrolate. eu cred ca uneori mai primesti si ce meriti sau ce dai la schimb, pana la urma daca provoci la violenta la un moment dat o sa ai parte de ea, si barbatul de langa tine draga mea tu l-ai ales din diferite motive pe care nici tu nu cred ca le stii daca ai incerca sa ti-le amintesti acum. si nu uitati un lucru, sunt si femei care agreseaza barbati fizic, insa nici una nu face-ti din asta o tragedie, doar reversul medaliei nu va convine
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Martie 2010 la 09:56

De la: Haps, la data 2010-03-12 09:54:22"iulia, poate ca ar trebui sa nu-l mai cauti pe fat-frumos si sa te multumesti cu un barbat normal care-si doreste tot o femeie normala"

unde sa te caute?
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 12 Martie 2010 la 10:00

pai o sa-l caute in continuare ca vad ca asta e a patra relatie si nimic, eu zic sa mai incerce vreo 100-200 de barbati si pana la urma se va multumii diva cu vreunul, exista fat frumos cu palosul gros doar ca inca nu l-a gasit ea draga..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Martie 2010 la 10:03

poate il gaseste pe viorel lis cel mai frumos fät
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 12 Martie 2010 la 10:08

De la: PICARD, la data 2010-03-12 09:56:24
De la: Haps, la data 2010-03-12 09:54:22"iulia, poate ca ar trebui sa nu-l mai cauti pe fat-frumos si sa te multumesti cu un barbat normal care-si doreste tot o femeie normala"

unde sa te caute?

la mine acasa, evident
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info