Despartirea :(
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » How to » DESPARTIREA :( » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Martie 2010 la 08:09

Faceam 3 ani pe 24 mai 2010 :(

Nu suntem din aceeasi localitate, am fost la aceelasi liceu. Ne vedeam i fiecare zii, eu am terminat liceul vara trecuta am dat bacul totul bine si frumos am vorbit e intelegeam super, parintii mei erau in spania la munca de 4 ani si am facut greseala sa plec, am plecat pentru 5 luni aproape. Am tinut legatura, ne-am mai certat e-am despartit. Timp de 2 luni a fost cu un baiat de la ea din clasa Florin si o vreme am stat despartiti. O iubeam si n-am mai suportat prostiile ei, asa ca m-am intors acasa in decembrie 2009. Am vorbit ea era inca cu baiatu ala am incercat sa ne impacam sa salvam relatia, in cele din urma ne-am impacat. Ei bine suntem la distanta cam 100km si stam in localitati diferite, distanta nu era asa mare ca ne vedeam la sfarsit de saptamana. Totul bine si frumos pana vinerea trecuta 12 martie 2010 intre orele: 13-16:30 nu mi-a raspuns la telefon timp de 3 ore, nu il avea inchis suna telefonul doar ca nu imi raspundea. Mi-a raspuns in sfarsit pe la 16:30 si am intrebat-o ce face de nu raspude la care ea imi spune ca telefonul ei e pe silentios si era in geanta. Bine, n-am spus nimic m-am interesat de la diferite persoane prietene prieteni si am inteles ca ea se itaneste cu Florin si nu era prima data.
Eram 100% sigur ca face asta, am sunat-o vineri seara si am loat-o la intrebari si mi-a spus "ca dece sa iti raspund la telefon ca nu am chef de tine" pana la urma ne-am certat am vb tot felul de tampenii, a recunoscut ca se intanea cu Florin, am jignit-o, am suparat-o, stiti cum face omul la nervi, am rupt pozele. Mi-a spus ca nu ma mai iubeste.

Ea are planuri si imi spnuea ca nu mai vrea sa fie cu mine ca nu mai merge relatia si ca la vara se inscrie la un curs de coafeza deasta si ca nu ma mai iubeste ..

De ziua indragostitiilor i-am loat cadouri de 1 martie flori, eram asa fericit nu pot sa ii uit privirea ei cand i-am adus floriile si m-a privit :( ii stralucea fericirea in ochi.
O iubesc enorm faceam 3 ani oe 24 mai:(. Poate e si vina mea ca am sufocat-o cu telefoane dar.. nu vorbeam mult de 3-4 ori pe zi maxim, poate s-a simtit sufocata. O intrebam ce mai face ca o iubesc si cam atata..

Nu stiu ce s-a intamplat cu ea, poate nu vrea o relatie deasta la distanta, dar daca m-ar iubii cu adevarat u mi-ar face asta. Stiu ca timpul le va rezolva pe toate si poate i se va face dor de mine nu pot sta cu gandul ca se intaneste cu altcieva. Miciuna o urasc mi-e silaa.. Deci cam asta mi-e povestea, in mare..

Prieteni dak va intereseaza lasati nijte sfaturi. Scuzati-mi exprimarea poate nu e destul de correcta. Si va rog fara mishto, vreau seriozitate.
Ma voi intoarce cu alte amanunte astept sfarutile si intrebarile..

Va Multumesc !
nicu_marinel Avatarul lui nicu_marinel
Citeaza Raspunde

Postat de nicu_marinel pe 17 Martie 2010 la 07:18

intr o relatie nu este suficient sa iubeasca doar unul
darkwolfy Avatarul lui darkwolfy
Citeaza Raspunde

Postat de darkwolfy pe 17 Martie 2010 la 07:37

fara mistouri:
1 : ...nu mai scrie ca un ... (stii tu)..foloseste corect literele in cuvinte .
2 : Nicu are mare dreptate , si din povestea ta se pare ca doar tu iubesti.
3 : Treci mai departe si gaseste pe cineva care sa iti impartaseasca sentimentele.
MARCKUS Avatarul lui MARCKUS
Citeaza Raspunde

Postat de MARCKUS pe 17 Martie 2010 la 07:40

a mai fost odata topicul asta
devil6085 Avatarul lui devil6085
Citeaza Raspunde

Postat de devil6085 pe 17 Martie 2010 la 07:40

prietene nu vreau sa fiu misogin dar stii tu cum zice si Cioran "Femeia este un animal incapabil de cultura si spirit". Incearca sa o uiti. Avand in vedere ce ne-ai povestit tu ... Nu merita
hudreaadi Avatarul lui hudreaadi
Citeaza Raspunde

Postat de hudreaadi pe 17 Martie 2010 la 07:50

hai k a trecut putin din 12 martie, dar o sa iti revi, dar o sa icepi sa crezi k nu te merita.
si eu mam despartit in 8 martie, dar la mine a fost asa, un fel de plan. nu mai vroiam eu sa continui relatia, desi o iubeam, si mam schimbat unpic, asteptand sa imi dea ea papucii. tineam prea mult la ea sa ii dau eu papucii.
Si apropo, chiar la incput totul se aseamana cu fostii ei iubiti. aceleasi intamplari, cu plecatu in strainatate, cu florin ala, tot; prima data am crezut k a fos si cu tine si cu mine.
oricum, faza e k pt ati reveni, ai nevoie de mult sprijin, si multi prieteni. cal putin 1 an cat am stat cu fosta, mam izolat destul de mult de prieteni, si acum cand mam despartit, am revenit la my new old life.
si acesti prieteni mau facut sa o uit intrun fel, sa imi dau seama k era prea de tot relatia; chiar stiu k intr-o perioada ziceau k asa ne comportam in cuplu park suntem casatoriti.
anyway, iesi cu prietenii, prietenele, in cluburi, la povesti, cautativa, etc. o sa te obisnuiesti.

pt mine a facut mult chestia asta. si acum imi refac viata de cuplu.
bafta, si poate nu te merita pt tot ce ai facut; k si prin strainatate, nu teai dus k sa scapi de ea, desi cred k si asta tia ziso; k mergi, si k nu tie dor de ea, k nu vrei sa o vezi, etc.

bafta in continuare
mihaidansv Avatarul lui mihaidansv
Citeaza Raspunde

Postat de mihaidansv pe 17 Martie 2010 la 08:18

Chiar daca o sa te doara... ea nu te iubeste. O fi fost indragostita de tine... o fi tinut la tine... dar nu e acelasi lucru cu dragostea. Acum este altul care o "cordeste" :)) (cum spunem noi baietii)... poate chiar mai bine decat tine... sau nu... dar e altceva... e ceva nou... Taticule... daca nu merge tu nu ai nicio vina. Ok? Din cate ai scris se pare ca ai fi o persoana care ar face aproape orice ca relatia sa mearga, chiar daca uneori mai jignesti(la nervi) si apoi regreti etc. Dar cum spunea cineva pe aici, nu e destul ca sa iubeasca doar unul... Pastreaza relatia asta ca o amintire frumoasa si mergi mai departe la alta... permite-ti sa fii fericit. Esti tanar si poti intalni multe femei bune si frumoase care sa-ti fie mai aproape de inima decat asta... iar cu fata asta... daca se poate din cand in cand doar amor... dar niciodata o relatie stabila... pt ca vei regreta... si nu fa prostia de a te intoarce la ea dupa ce o lasa ala cum ii spui tu... Florin.

Mergi mai departe man... viata e frumoasa... si sunt atatea femei care asteapta sa vina unul care sa le ude floricica... ce-i cu tine? Esti pensionar? :))

Inca ceva... nu te mai stresa si nu te mai da peste cap facand lucrurile sa mearga intr-o relatie... doar bucura-te de timpul care il aveti impreuna... pentru ca in final... tot o sa apara despartirea... si ce mai conteaza atunci? Ce iei cu tine?

+ este f posibil sa intalnesti si femei care sa te iubeasca f mult... ai grija de ele. Nu te implica adanc decat daca esti sigur ca vrei sa te legi pe viata.

Fii bucuros acum ca esti solo si nu ai obligatii... esti disponibil pentru toate femeile din lumea asta... inclusiv cele maritate(desi nu-ti recomand) :))

;)
justM3 Avatarul lui justM3
Citeaza Raspunde

Postat de justM3 pe 17 Martie 2010 la 08:30

Sunt fel si fel de persoane...unele accepta relatii la distanta, sa fie sunate de 3-4 ori pe zi...altele nu!!! Uneori nu ai nevoie de cuvinte sa sti ca persoana de langa tine te iubeste...si daca era vorba de iubire adevarata unul dintre voi trebuia sa faca sacrificii, compromisuri...Insa, sincer...la varsta asta...o sa-ti treaca repede...vei vedea...Nu spun ca e usor...ti-e dor de ea, vrei sa o ai langa tine...insa mai bine rupe orice legatura...sterge nr de tel, id...tot ce ai...asa iti va fi mai usor sa o uiti...pt ca atata timp cat ea ti-a spus ca nu te iubeste, ca vrea sa va despartiti si mai umbla si cu alt baiat...e clar ca nu mai are rost sa speri la ceva...nu-ti face iluzii...totul s-a terminat...si nu e prima si nici ultima experienta de acest gen prin care vei trece...insa fi atent sa inveti ceva din fiecare...si sa te intaresti ca om...In zilele noastre nu se merita sa suferi...sunt o gramada de fete frumoase...si asta iti spune o fata...si tare...o sa treci peste!!!

Sper ca am fost de ajutor!!!
luminutza Avatarul lui luminutza
Citeaza Raspunde

Postat de luminutza pe 17 Martie 2010 la 09:02

De la: devil6085, la data 2010-03-17 07:40:23prietene nu vreau sa fiu misogin dar stii tu cum zice si Cioran "Femeia este un animal incapabil de cultura si spirit". Incearca sa o uiti. Avand in vedere ce ne-ai povestit tu ... Nu merita

i-auzi, ma si cu cioran asta! nu l-o fi iubit destul "animalu'" de ma-sa!!
luminutza Avatarul lui luminutza
Citeaza Raspunde

Postat de luminutza pe 17 Martie 2010 la 09:03

Strange din dinti si schimba macazul! drumul are prea multe hartoape!
toate bune iti doresc!
djhannibal Avatarul lui djhannibal
Citeaza Raspunde

Postat de djhannibal pe 17 Martie 2010 la 09:44

daca iubesti, suferi..

sincer mie imi place despartirea.....te face mai puternic ca persoana ;)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Martie 2010 la 09:49

De la: luminutza, la data 2010-03-17 09:02:23
De la: devil6085, la data 2010-03-17 07:40:23prietene nu vreau sa fiu misogin dar stii tu cum zice si Cioran "Femeia este un animal incapabil de cultura si spirit". Incearca sa o uiti. Avand in vedere ce ne-ai povestit tu ... Nu merita

i-auzi, ma si cu cioran asta! nu l-o fi iubit destul "animalu'" de ma-sa!!
luminutooooo!ce dor imi era de tine!!!!hai pe nava!!!avem carne proaspata !!!!
syly Avatarul lui syly
Citeaza Raspunde

Postat de syly pe 17 Martie 2010 la 10:28

de fiecare data cand o sunai ea se simtea bine ;),si zicea "uite prostul ce se consuma pt mine" trebuia sa no mai bagi in seama ca dak ai bagat-o tot n-ai avut niq de castigat, doar te-ai injosit pt ce? cum se zice : o pereche de..." stii tu ce.....alta ,esti f tanar...oricum nu cred ca va insurati voi ,esti prea mic sa iti dai seama acum;)
Frikazoy Avatarul lui Frikazoy
Citeaza Raspunde

Postat de Frikazoy pe 17 Martie 2010 la 10:40

Cine naiba mai crede in ziua de azi in relatiile de la distanta. Nu intelegi mosule ca din cauza la aia 100 de km tu nu poti sa ii oferi ceea ce isi doreste? Tu crezi ca daca o suni de 3-4 ori pe zi poti sa intretii o relatie? Te inseli amarnic. Tu oare cand iubesti pe cineva nu iti doresti sa fie ultima persoana pe care o vezi cand inchizi ochii seara si prima pe care o vezi atunci cand te trezesti?
Poti sa o suni si sa ii spui de 10 mii de ori ca o iubesti prin telefon, daca nu esti langa ea sa ii arati asta, nu ai nici cea mai mica sansa. Gandeste-te ca o femeie are nevoie de multa atentie, de afectiune, de dragoste, de sex.. Tu nu poti sa ii oferi toate astea. Nu ai cum sa o faci sa se simta implinita. Asa ca treci peste, pastreaza amintirea, iesi cu fruntea sus si demnitatea de barbat (daca o ai) intacta. Altfel, nu poti decat sa cazi in penibilitate!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Martie 2010 la 10:52

NU AM CHEF. nah! :)) ce taranca de 2 bani.

oricum florin ala e f tare.

sunt 100 de feluri in care sa i zici cuiva ca nu mai merge, si asta tine de respect. daca aia ti a scuipat in orgoliu, la propriu, nu inteleg cum de nu ai atata demnitate incat sa o lasi naibii. eu nici macar n as fi salutat o cat traiesc dupa.

bine, eu nu cred ca am avut vreodata a face cu taranci din astea de 2 bani care nici macar nu se stiu sa se exprime, da ma rog...
CiCo90 Avatarul lui CiCo90
Citeaza Raspunde

Postat de CiCo90 pe 17 Martie 2010 la 10:56

fratele meu ... eu unu am o relatie la distanta ... ne despart 244 de km dar am 4 ani de zile cu ea ... si uite k ink ne mai iubim nu suportam sa stam unul fara altul ... si ink ne intelegem foarte bine ... nu vorbim la telefon de 3 4 ori p zi ... ne sunam de cel oputin 9 10 ori p zi si vb cate o ora 2 ... si stai linistit k ai sa iti gasesti fata care sa simta ceea ce simti si tu ... sa fiti sa va "completati"...iti urez mult succes... si las k eu am patit mai rau k tine ;) ...si am trecut peste asta... asa ai sa faci si tu iti garantez...
Nicolle Avatarul lui Nicolle
Citeaza Raspunde

Postat de Nicolle pe 17 Martie 2010 la 10:58

De la: Frikazoy, la data 2010-03-17 10:40:31Cine naiba mai crede in ziua de azi in relatiile de la distanta. Nu intelegi mosule ca din cauza la aia 100 de km tu nu poti sa ii oferi ceea ce isi doreste? Tu crezi ca daca o suni de 3-4 ori pe zi poti sa intretii o relatie? Te inseli amarnic. Tu oare cand iubesti pe cineva nu iti doresti sa fie ultima persoana pe care o vezi cand inchizi ochii seara si prima pe care o vezi atunci cand te trezesti?
Poti sa o suni si sa ii spui de 10 mii de ori ca o iubesti prin telefon, daca nu esti langa ea sa ii arati asta, nu ai nici cea mai mica sansa. Gandeste-te ca o femeie are nevoie de multa atentie, de afectiune, de dragoste, de sex.. Tu nu poti sa ii oferi toate astea. Nu ai cum sa o faci sa se simta implinita. Asa ca treci peste, pastreaza amintirea, iesi cu fruntea sus si demnitatea de barbat (daca o ai) intacta. Altfel, nu poti decat sa cazi in penibilitate!

ai idee de cat de tare te inseli?? poti mentine o relatie la distanta, 100 de km sunt doat o scuza... eu o mentin la 6700 de km de 2 ani ... important e sa nu pierzi niciodata din vedere de ce iubesti persoana respectiva
Alinn Avatarul lui Alinn
Citeaza Raspunde

Postat de Alinn pe 17 Martie 2010 la 11:05

De la: djhannibal, la data 2010-03-17 09:44:07daca iubesti, suferi..

si daca nu iubesti tot suferi.... deci
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 17 Martie 2010 la 11:07

De la: Alinn, la data 2010-03-17 11:05:06

dar te face mai slab
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 17 Martie 2010 la 11:07

De la: Alinn, la data 2010-03-17 11:05:06

dar te face mai slab
Alinn Avatarul lui Alinn
Citeaza Raspunde

Postat de Alinn pe 17 Martie 2010 la 11:20

asta da

oricum, nici cum nu e bine, mereu vor exista suferinta si durerea.. nu stiu de ce multa lume se plange de asta, E bine sa inveti din greselile altora, sa urmaresti, sa te documentezi.. iar atunci stiind despre ce ar putea sa ti se intample incerci sa eviti chiar daca iti e greu.. chiar daca nu reusesti, ai incercat, nu le poti evita pe toate dar cele ce pot fi evitate.. evitale :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Martie 2010 la 11:23

Asa sunt fetele de varsta ei. La un moment dat se plictisesc si crede-ma ca putea sa stea si cu tine in aceeasi localitate ca tot aici se ajungea. Ar trebui sa uiti de ea, mai ales ca a fost nesimtita si te-a mintit. Bafta!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Martie 2010 la 12:04

De la: Frikazoy, la data 2010-03-17 10:40:31Cine naiba mai crede in ziua de azi in relatiile de la distanta. Nu intelegi mosule ca din cauza la aia 100 de km tu nu poti sa ii oferi ceea ce isi doreste? Tu crezi ca daca o suni de 3-4 ori pe zi poti sa intretii o relatie? Te inseli amarnic. Tu oare cand iubesti pe cineva nu iti doresti sa fie ultima persoana pe care o vezi cand inchizi ochii seara si prima pe care o vezi atunci cand te trezesti?

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Martie 2010 la 12:10

De la: Nicolle, la data 2010-03-17 10:58:28
ai idee de cat de tare te inseli?? poti mentine o relatie la distanta, 100 de km sunt doat o scuza... eu o mentin la 6700 de km de 2 ani ... important e sa nu pierzi niciodata din vedere de ce iubesti persoana respectiva

Si de cate ori pe zi iti doresti sa fie langa tine sa il saruti, sa il strangi in brate, sa il certi ca lasa telecomanda in baie, si atatea..etc..? Ori nu esti femeie, ori....
Nicolle Avatarul lui Nicolle
Citeaza Raspunde

Postat de Nicolle pe 17 Martie 2010 la 12:14

Si de cate ori pe zi iti doresti sa fie langa tine sa il saruti, sa il strangi in brate, sa il certi ca lasa telecomanda in baie, si atatea..etc..? Ori nu esti femeie, ori....

in fiecare secunda a zilei imi doresc sa-l stiu langa mine dar uneori tb sa faci sacrificii si compromisuri, ce conteaza cateva clipe de dorinta neimplinita pe langa o viata impreuna?
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 17 Martie 2010 la 12:14

De la: Greenie, la data 2010-03-17 12:10:32
De la: Nicolle, la data 2010-03-17 10:58:28

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Martie 2010 la 12:21

De la: Nicolle, la data 2010-03-17 12:14:47Si de cate ori pe zi iti doresti sa fie langa tine sa il saruti, sa il strangi in brate, sa il certi ca lasa telecomanda in baie, si atatea..etc..? Ori nu esti femeie, ori....

in fiecare secunda a zilei imi doresc sa-l stiu langa mine dar uneori tb sa faci sacrificii si compromisuri, ce conteaza cateva clipe de dorinta neimplinita pe langa o viata impreuna?

Aici sunt de acord cu tine, pt ca acei care sustin ca distanta i-a despartit (desi si ea are rolul ei), nu stiu, probabil, ca poti sta unul langa celalat si sa dispara totul...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Martie 2010 la 12:22

De la: Nicolle, la data 2010-03-17 12:14:47Si de cate ori pe zi iti doresti sa fie langa tine sa il saruti, sa il strangi in brate, sa il certi ca lasa telecomanda in baie, si atatea..etc..? Ori nu esti femeie, ori....

Sa dea Domnul sa fie asa!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Martie 2010 la 12:22

Areku, buna dimineata soare
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 17 Martie 2010 la 12:23

De la: Greenie, la data 2010-03-17 12:22:56Areku, buna dimineata soare

am venit si eu cu soarele dupa mine...de fapt..:))...topesc zapada :D
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info