Despre articolul "7 inventii criminale. la propriu!"!!! rog pe cei de la yuppy sa citeasca ce am scris aici!
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Administrativ » despre articolul "7 inventii criminale. La propriu!"!!! Rog pe cei de la yuppy sa citeasca ce am scris aici! » Pagina 1 din 1

0konny0 Avatarul lui 0konny0
Citeaza Raspunde

Postat de 0konny0 pe 22 Martie 2010 la 08:35

in acel articol la a 2-a pagina(mitraliera gatling) exact in ultima propozitie autorul articolului se exprima asa: "Imaginati-va numeroase astfel de arme indreptate impotriva unor bastinasi care nu stiau cum arata un pistol."...este gresit si va rog sa va informati ! Din cate stiu eu indienii la acea vreme stiau foarte bine cum arata pistoalele. La acea vreme indienii numai erau cu arcuri si sageti, erau cu pusti...asa ca rog sa va documentati mai bine data viitoare
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 22 Martie 2010 la 08:38

De la: 0konny0, la data 2010-03-22 08:35:02in acel articol la a 2-a pagina(mitraliera gatling) exact in ultima propozitie autorul articolului se exprima asa: "Imaginati-va numeroase astfel de arme indreptate impotriva unor bastinasi care nu stiau cum arata un pistol."...este gresit si va rog sa va informati ! Din cate stiu eu indienii la acea vreme stiau foarte bine cum arata pistoalele. La acea vreme indienii numai erau cu arcuri si sageti, erau cu pusti...asa ca rog sa va documentati mai bine data viitoare

de aici si faza cu...
priviti si pieile albe au descoperit carpa pe gura pustii :))....parca asa era..nu?

Intra in contul tau

Info
X
info