Ce ar fi fost ..."daca"?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Altele » Ce ar fi fost ..."DACA"? » Pagina 1 din 1

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Aprilie 2010 la 09:56

Sunt convinsa ca fiecare dintre noi a avut un moment in care si'a pus intrebarea:
"Ce ar fi fost daca......"
Eu mi'am pus'o candva...dar acum am realizat ca indiferent ce intrebare
mi'as pune nu asi schimba nimic din ceea ce am facut....pt mine acum nu exista intrebarea :
"ce ar fi fost daca......"
pt voi exista sau a existat aceasta intrebare?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Aprilie 2010 la 10:41

DA !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Aprilie 2010 la 11:07

ce ar fi fost... daca Mutu nu ar fi ratat lovitura de pedeapsa din meciul cu Italia
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Aprilie 2010 la 11:37

ce-ar fi fost daca nu se inventa internetul?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Aprilie 2010 la 14:38

ce-ar fi fost in prezent daca sg fata pe care am iubit-o nu m-ar mintii.... :) urask k trb sa ma intreb asta zilnik
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Aprilie 2010 la 23:16

...Daca si cu Parca se plimbau pe-o barca... Parca da si Daca nu
neo_ro Avatarul lui neo_ro
Citeaza Raspunde

Postat de neo_ro pe 26 Aprilie 2010 la 10:42

mda.. bunutz subiectul... pai intrebarea asta cred ca o avem toti fara exceptie cel putin in anumite momente... eu vad asta ca fiind o problema foarte de actualitate in sensul ca foarte multi oameni se confrunta in ziua de azi cu o foarte mare lipsa de hotarare cand fac/aleg/decid ceva... multi se tem de consecinte... multi vor sa le aibe pe toate si nu se pot hotara la ceva anume.. etc... era un proverb care zicea ca mai bine sa iti para rau pentru ce ai facut decat pentru ca nu ai facut.. nici macar nu ai incercat sa vezi cum e... ei imi permit sa contrazic putin proverbul asta... prin prisma experientelor vietii de pana acum... consider ca sunt situatii in care daca gandesti asa iti dai peste cap intreaga viata... deci prefer sa am uneori intrebarea 'ce ar fi fost daca' decat sa stiu ce ar fi fost dar sa fi pierdut totul din cauza ca am mers pana la capat sa aflu asta
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 26 Aprilie 2010 la 10:44

De la: deepsky, la data 2010-04-23 23:16:41...Daca si cu Parca se plimbau pe-o barca... Parca da si Daca nu

continuarea nu o stiam =)))...super tare
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Aprilie 2010 la 10:50

Ce ar fi fost daca....ma nasteam fiica lui Bill Gates...sau ...daca aveam actiuni la Mercedes...daca conduceam Stanley&Morgan...locuiesc in Beverly Hills, am o casa de vacanta in Noua Zeelanda si fac plaja cu George Clooney...si sa nu indrazneasca sa zica careva ca e doar vis ca-l bat mar!
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 26 Aprilie 2010 la 10:56

De la: gangstergrl, la data 2010-04-26 10:50:37Ce ar fi fost daca....ma nasteam fiica lui Bill Gates...sau ...daca aveam actiuni la Mercedes...daca conduceam Stanley&Morgan...locuiesc in Beverly Hills, am o casa de vacanta in Noua Zeelanda si fac plaja cu George Clooney...si sa nu indrazneasca sa zica careva ca e doar vis ca-l bat mar!

vise....ar trebui sa te multzumesti ca te ai nascut tu...aici unde esti..;)..esti mai bogata decat tot ce ai mormait mai sus.....pacat ca nu vezi ;)...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Aprilie 2010 la 11:00

De la: areku, la data 2010-04-26 10:56:30
De la: gangstergrl, la data 2010-04-26 10:50:37Ce ar fi fost daca....ma nasteam fiica lui Bill Gates...sau ...daca aveam actiuni la Mercedes...daca conduceam Stanley&Morgan...locuiesc in Beverly Hills, am o casa de vacanta in Noua Zeelanda si fac plaja cu George Clooney...si sa nu indrazneasca sa zica careva ca e doar vis ca-l bat mar!

vise....ar trebui sa te multzumesti ca te ai nascut tu...aici unde esti..;)..esti mai bogata decat tot ce ai mormait mai sus.....pacat ca nu vezi ;)...

vezi ca te bate mar !!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Aprilie 2010 la 11:00

De la: areku, la data 2010-04-26 10:56:30

meyyyyy era vorbe de ce ar fi fost dacaaaaaa...adik pasarele fluturasi si vise taica vise
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 3 Mai 2010 la 20:17

=))))))))))
mikaela Avatarul lui mikaela
Citeaza Raspunde

Postat de mikaela pe 3 Mai 2010 la 20:20

Mda....o intrebare la care de cele mai multe ori nu avem raspuns....si cand mai este una curioasa asa ca mine, sa vezi atunci bataie de cap!!!
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 3 Mai 2010 la 21:56

Mda, am pierdut cateva trenuri in viata si ma intreb de multe ori retoric...ce ar fi fost daca?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info