Ce sfat imi daty si voi?am ramas gravida cu prietenul meu eu am 20 si el 14 ce sa ma fac din gresala ca am fost cam turmentata
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Sfaturi utile » ce sfat imi daty si voi?am ramas gravida cu prietenul meu eu am 20 si el 14 ce sa ma fac din gresala ca am fost cam turmentata » Pagina 1 din 1

yuppy008706 Avatarul lui yuppy008706
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy008706 pe 6 Aprilie 2010 la 21:12

intr-o sera am fost la niste prieteni de familie,sa ne distram si noy putyn cum am baut mult mam inbatat si am facut dragoste cu un copil de numa i 14ani,spunetimi ce sa fac acum am 3luni si jumate nu mai pot face avort.dati acest mesaj si la nora pentru mama sa fie vb intre orel;e 18 sera cind incepe sa fiu si eu acasa.va rog un sfat?
yuppy008706 Avatarul lui yuppy008706
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy008706 pe 6 Aprilie 2010 la 21:17

De la: yuppy008706, la data 2010-04-06 21:12:53intr-o sera am fost la niste prieteni de familie,sa ne distram si noy putyn cum am baut mult mam inbatat si am facut dragoste cu un copil de numa i 14ani,spunetimi ce sa fac acum am 3luni si jumate nu mai pot face avort.dati acest mesaj si la nora pentru mama sa fie vb intre orel;e 18 sera cind incepe sa fiu si eu acasa.va rog un sfat?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Aprilie 2010 la 11:39

De la: yuppy008706, la data 2010-04-06 21:12:53intr-o sera am fost la niste prieteni de familie,sa ne distram si noy putyn cum am baut mult mam inbatat si am facut dragoste cu un copil de numa i 14ani,spunetimi ce sa fac acum am 3luni si jumate nu mai pot face avort.dati acest mesaj si la nora pentru mama sa fie vb intre orel;e 18 sera cind incepe sa fiu si eu acasa.va rog un sfat?

Tu esti intreaga ?????? :| sau asta ii o gluma proasta??

in primu rand nush cum ai putut face sex cu cnv fara sa te gandesti la consecinte ??

bun ai facut,banuiesc ca si pustiu ala saracu de el si-a facut toata trb...daca ma intelegi...nu stiai ca exista riscu de a ramane gravida ??

cnd ai vaz ca nu-ti mai vine ciclu frate nu ti-ai pus semne de ????????????

Nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla caci te asigur ca un viitor cu acel baiat nu prea vei avea :( .... sa fim realisti :) desi din partea mea iti doresc numa bine,dar mi-e mila de bietul prunc daca va fi sa fie...

Ai postat msg acum 3 saptamanii...deci ai facut 4 lunii :| burtiva va incepe sa se vada :) ai tai ce zic ??
adita47 Avatarul lui adita47
Citeaza Raspunde

Postat de adita47 pe 28 Aprilie 2010 la 11:30

dar de ce ai baut asa mult? acum suporta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 11:33

prieteni de familia... cui?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 16:32

:))) asta ajunge la puscarie maaa sex cu un minor:)))asta e o gluma proasta ca si tipa mai mult ca sigur :))))vai vai vai
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 16:34

:))
deci daca vrei sa faci avort fata draga poti sa`l faci si la 5 luni :))) cunosc cazuri la 6 luni (tragic) dar dupa ce poza ai la avatar esti genul; ala de femeie pe care`l stie toata lumea si astea asa merita;) cum dracu sa te culci cu un copil de 14 ani
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 16:36

nastere usoara!o sa ai doi copii daca il iei si de barbat
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 16:37

De la: amazing, la data 2010-06-03 16:34:10:))
deci daca vrei sa faci avort fata draga poti sa`l faci si la 5 luni :))) cunosc cazuri la 6 luni (tragic) dar dupa ce poza ai la avatar esti genul; ala de femeie pe care`l stie toata lumea si astea asa merita;) cum dracu sa te culci cu un copil de 14 ani

incearca si tu daca nu stii dar nu uita sai stergi mucii intai de la nas
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 3 Iunie 2010 la 16:38

eu zic sa-l nasti si sa i-l dai lui spre crestere...caci ce poate fi mai frumos decat doi copii crescandu-se unul pe celalalt?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 16:40

De la: miss_darine, la data 2010-06-03 16:38:57 eu zic sa-l nasti si sa i-l dai lui spre crestere...caci ce poate fi mai frumos decat doi copii crescandu-se unul pe celalalt?

si ea sa mai faca unul cu octogenar sa fie si un bunic acolo
molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 3 Iunie 2010 la 16:41

De la: amazing, la data 2010-06-03 16:32:25:))) asta ajunge la puscarie maaa sex cu un minor:)))asta e o gluma proasta ca si tipa mai mult ca sigur :))))vai vai vai

Dar daca e adevarat? stiu o fata care a facut intrerupere de sarcina si la 4 luni si cateva zile ...cu interventii adica spaga dar a reusit asa ca...nu mai sta pe ganduri strici viitorul si al tau si al baiatului pt ca mai tarziu va realiza , si va fi curios sa'si vada copilul
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Iunie 2010 la 10:51

Dar daca e adevarat? stiu o fata care a facut intrerupere de sarcina si la 4 luni si cateva zile ...cu interventii adica spaga dar a reusit asa ca...nu mai sta pe ganduri strici viitorul si al tau si al baiatului pt ca mai tarziu va realiza , si va fi curios sa'si vada copilul

deci inchipuie`ti ce viitor are asta daca se culca cu copiii....mie mi`ar fi rusina sa apar cu un subiect din asta fe forumuri...rusineee huaaa
yuppy013193 Avatarul lui yuppy013193
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013193 pe 5 Iunie 2010 la 10:56

Dupa poza imi dau seam ce fata esti. Nu cred ca erai atat de beata incat sa nu realizezi ce faci ;) Trebuia sa faci un test de sarcina sau sa iei pilula de a 2-a zi ;) akuma pastrezi copilul..n`ai ce sa faci ;)
Dita Avatarul lui Dita
Citeaza Raspunde

Postat de Dita pe 5 Iunie 2010 la 10:58

hai-hai, plimba ursu' si lasa minciunile. Observ ca din ce in ce mai multi oameni nu au ce face si inventeaza povesti pe net. Iesiti oameni buni din casa, plimbati-va, petreceti-va altfel viata, nu scornind minciuni.
yuppy013193 Avatarul lui yuppy013193
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013193 pe 5 Iunie 2010 la 10:58

Si nu face avort cnd ai trecut d 3 luni ;) poti sa mori ;) Si nu cred ca cnv iti face la 4 luni :P
yuppy013113 Avatarul lui yuppy013113
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013113 pe 5 Iunie 2010 la 11:13

atentiune natiune

tare mi-e teama ca profilul acestui user va avea pozele sau vreun link cu surprize gen backdoor sau troian.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Iunie 2010 la 11:19

deci,google translate imi spune:

intr-o seara romantica de primavara,am vizitat cateva rude mai indepartate ca nu le-am vazut de mult,timp in care am consumat bauturi alcoolice in exces si am intretinut relatii sexuale (sigur?) cu un baiat care a doua zi trebuia sa isi ia bulletinul de la politie..si baiatul a fost atat de viril incat un spermatozoid de-al lui a gasit cararea buna spre ovulul meu...asta era acum 3 luni si jumatate..

pai felicitari...ori o sa ai un copil,ori un omor in familie..oricum ar fi,schimba-ti naibii avatarul ca ne facem o impresie gresita..nu ca nu o avem deja..
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info