Ce sa fac?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Sfaturi utile » ce sa fac? » Pagina 1 din 1

yuppy008706 Avatarul lui yuppy008706
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy008706 pe 6 Aprilie 2010 la 21:47

povesteaa mea incepe cu un vecin el are doar 14ani,am fost plecata cu prieteni la el acasa ca era ziua lui.si sa inimplat o nare nenorocire,am facut dragoste cu el,dar nu arta a 14ani ca rata bine e dezvoltat calumia,si am ramas insarcinata cu el,si nu stiu ce sa ma fac?as vrea un sfta de la voi ca sami refac viata dar vreu sa stau cu el.styu ca e o nebuniie dar asta e.am 3luni jumate am aflat tirzui de sarcina ;si nu mai pot face avort.vreu sa ma ajutaty ,cazul asta poate fi trimis si la stiirile prt.sau la alte styri da sa fie publicat si la nora pt.mama sa fie discutat cazul acesta cind incepe nora pt .mamam sera ca sa aud si eu ce sfaturi imi dau si ei.va multumesc mult
blaa Avatarul lui blaa
Citeaza Raspunde

Postat de blaa pe 7 Aprilie 2010 la 00:19

OH GIZAS!!!!!!!!!!!
sper k e gluma.........
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Aprilie 2010 la 00:20

una de prost gust
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Aprilie 2010 la 08:57

ce-i tampenia asta?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Aprilie 2010 la 08:58

De la: carla11, la data 2010-04-07 08:57:15ce-i tampenia asta?

si isi mai baga posteriorul si in alte discutii...Decat la nora pt mama, mai bine la ...898989
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 7 Aprilie 2010 la 11:43

pe bune, cred ca e o gluma proasta, insa daca e asa, fiecare doarme cum isi asterne
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info