Parerea ta cu privire la existenta!
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » Parerea ta cu privire la existenta! » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
apa Avatarul lui apa
Citeaza Raspunde

Postat de apa pe 12 Aprilie 2010 la 22:57

Nu poti gãsi o semnificatie cosmicã unui eveniment pãmântesc, coincidentã, asta e totul. Nu existã asa ceva numit soarta, nimic nu este predestinat.
Preluat din filmul 500.Days.Of.Summer
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 12 Aprilie 2010 la 22:58

da' un topic cu sex si alcool nu puteai sa deschizi ?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Aprilie 2010 la 23:01

De la: Haps, la data 2010-04-12 22:58:47da' un topic cu sex si alcool nu puteai sa deschizi ?

avem asteptari mari de la tine...Hapsule !
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 12 Aprilie 2010 la 23:03

De la: carla11, la data 2010-04-12 23:01:22
De la: Haps, la data 2010-04-12 22:58:47da' un topic cu sex si alcool nu puteai sa deschizi ?

adica si mai mult alcool si sex ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Aprilie 2010 la 23:12

De la: Haps, la data 2010-04-12 23:03:32

alcool, sex si sa deschizi tu acel topic, iar lumea sa intre cu taxa (eu vand biletele, ca am fost cu ideea)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Aprilie 2010 la 13:23

Altii ne explica cum sunt asezate planetele.Pai sincer sa fim,ne doare-n p**a prietene...
al3xcjc Avatarul lui al3xcjc
Citeaza Raspunde

Postat de al3xcjc pe 14 Aprilie 2010 la 07:51

CRED CA VETI GASI AICI MULTE DIN RASPUNSURILE LA INTREBARILE VOASTRE http://aerosoul.computerica.ro/nassim-haramein-teoria-unificata-a-campului/
Dominus Avatarul lui Dominus
Citeaza Raspunde

Postat de Dominus pe 14 Aprilie 2010 la 10:53

Pararea mea nu ? Ei bine pentru mine nu e primordial sa aflu de cand, cum si de ce... daca aceste intrebari se refera la trecut... ma intereseaza mai mult prezentul si viiitorul. Mi se pare nasol sa iti petreci prezenta viata traind si analizand trecutul in mod excesiv. Exist si cu asta-basta. Asi vrea sa profit de asta si sa traiesc ! Coincidente ?
Daca ne intoarcem in timp...sa zic acum 2000 de ani...gasim o lume ce intelegea si implicit intreba mult prea putin. Deci coincidentele erau f rare si daca ele erau fericite lumea le numea miracole iar daca erau mai putin fericite - lucrearea
Soarta ?
Iar un daca... Daca urmaresti sa faci ceea ce iti place in viata si esti gata sa risti pentru telul tau, ai mari sanse de reusita. Indiferent de domeniu. Iar cand reusesti lumea iti va cataloga reusita astfel : "Asta s-a nascut pentru a face asta ! Ii era scris in stele". (Poate deaceea Planeta asa are parte de o Istorie plina de cuceriri, curent electric, becuri, chirurgi, avioane, trenuri, calculatoare etc..)
Cand vine vb de Cosmos si Big-Bang, maimute sau religie cu totii stim ca nu vom afla adevarul prea curand sau niciodata. Live your life
irinnel28 Avatarul lui irinnel28
Citeaza Raspunde

Postat de irinnel28 pe 14 Aprilie 2010 la 14:24

Sal la toti ! Cu privire la existenta tind sa cred ca este un cuvant 'nepotrivit' totusi ganditi-va la un organ care este extraordinar....ochiul, ochiul daca nu ar fi fost parte din trupul omului nu ar fi fost nimic....asa dar existenta se regaseste in tot ce vrei sa fie existent incepand cu vederea.
yuppy005438 Avatarul lui yuppy005438
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy005438 pe 14 Aprilie 2010 la 16:25

De la: Haps, la data 2010-04-12 23:03:32

Si cu drogurile cum ramane ?
earth_node Avatarul lui earth_node
Citeaza Raspunde

Postat de earth_node pe 14 Aprilie 2010 la 17:52

EXISTENTA sau DESTIN ? la ce voiai sa te referi ?
Daca pui problema dpdv astrologic, la nasterea fiecaruia exista particularitati ale pozitiilor lor. Se considera ca aceste particularitati ne marcheaza, dar fara a ne conduce. Influentele exista, nu e necesar sa le constientizati si nici sa va bazati doar pe ele, ca sa reusiti, sau sa aveti succes in tot ce faceti.
Destin ? ceea ce ti se intampla, tot ce faci e dictat de tine, pentru ca asa vrei sa faci ! Adica, poti schimba oricand, orice - poti nega ca e doar vointa proprie ? poti nega ca destinul te-a facut sa alegi, sa vrei sa...?
vali_atanasiu Avatarul lui vali_atanasiu
Citeaza Raspunde

Postat de vali_atanasiu pe 14 Aprilie 2010 la 20:46

Frumos pseudonim - apa!!!
In realitatea convenita (consensuala) conteaza parerea despre existenta in masura in care relationezi ... conventional sau nu!
Coincidenta (termen care acopera lipsa de informatie si ignorarea factorilor perceptibili) este aparenta fiind un termen inventat, menita sa "inchida" subiectul de analiza sau cercetat; daca este coincidenta (am ... "decretat"!?!) atunci ce rost are sa inteleg ce se afla in "spatele" evenimentelor suprapuse (spatial, temporal, determinist, etc.).
Daca insa te intereseaza - sa zic - mai mult (ultima realitate, adevarul adevarat, adevarul subtil, etc.), atunci ai o posibilitate rezultata din mesajul Postat de al3xcjc pe 14 Aprilie 2010 la 07:51!
Eu nu l-am putut accesa de unde sint localizat (la vreo 10.000 km de Bucuresti) dar te informez despre alte (similare)link-uri:
(partea intai)
http://video.google.com/videoplay?docid=2362758657384449741&q=sou#
si (partea a doua)
http://video.google.com/videoplay?docid=-307198015401224128&hl=en&emb=1#
Ambele au subtitrare in limba Romana.
----
Daca totusi ai ajuns la citarea filmului ca o parere personala, atunci observ:
a) ceva ti se pare in neregula dar nu ai argumente suficiente de sustinere (si ai "curajul" sa consulti reteaua sociala...)
b) doresti sa "incalzesti", sa "animi" putin mai mult (si mai divers) forumul...

Nu comentez a doua optiune.
Prima optiune (caz pe care il comentez!) insa este serioasa, nu numai ca initiativa in acest forum!
Daca vei dori sa urmaresti documentarele (fiecare parte are putin peste 4 ore... nu este sint clipuri distractive!!) trebuie sa iti planifici timp pentru vizionare.
Daca insa "simti" ca nu sint chestii cu care esti (oarecum) "in tema" - las-o balta ca poti sa suferi foarte mult.
Succes in desoperirea raspunsului prin propria intelegere!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Aprilie 2010 la 23:31

Pai in primul rand se pune problema: despre existenta cui vorbim?
Eu cred ca numai eu exist, existenta voastra o pot nega foarte usor, pur si simplu voi, lumea, toata materia nu existati, nimic nu exista inafara de mine. Existenta mea nu o pot nega, pentru a o nega trebuie sa exist si lucrul acesta este valabil din punctul de vedere al fiecaruia.
Virgilius68 Avatarul lui Virgilius68
Citeaza Raspunde

Postat de Virgilius68 pe 15 Aprilie 2010 la 18:35

sintem materie ,praf de stele si in acelasi timp o combinatie mai mult sau mai putin reusita .
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 17 Aprilie 2010 la 11:20

hm...interesant...f.pe scurt..ca totusi...lenea ma domina la ora asta ...o data ...candva..am dat peste un mare scriitor si psiholog...evident...pe net..nu live :))...si cand a venit vorba despre existenta..din ce am spicuit (din lucrarile lui)...pot spune ca am dat peste o definitie partiala...traim ca sa daruim...atat...nimic mai mult sau mai putin...ca tine de obiecte...de sentimente...etc...nu are imp...cert e ca...tot ce putem face e sa oferim...tipul...era atat de sigur pe teoria lui ca spunea ca si atunci cand primeste scrisori de la diverse pers.interesate de cartile lui...el se simte dator...asta pana nu le trimite gratis chiar el cartile ...poate e amuzant sau nu...but...it is true...in lumea asta ..oricum am venit...simpli...si plecam la fel...nu luam nimic cu noi...deci trebuie sa oferim...tot ce i mai bun celor din jur......sper ca am spus ceva in kilometrajul de litere intinse pe foaie...
Citeaza Raspunde

Postat de earth_node pe 17 Aprilie 2010 la 17:30

DA, Areku are dreptate, traim ca sa oferim. In fond, transformam ceea ce primim in ceea ce oferim, trecand prin filtrul afectivitatii, cu cativa catalizatori ce tempereaza sau accelereaza reactia. Cu un pic de indrazneala, as afirma ca existenta e tocmai aceasta transformare prin care trecem din momentul initial si pana la final. Important e ca transformarea sa fie pozitiva, ascensionala, sa imbogateasca spiritul. Cred ca e simplu sa treci prin viata simplu, fara complicatiile date de responsabilitati, etica, si mai completati si voi, ca eu mai trag o fuga la iahnia de fasole...O lume mai buna se compune din spiritualitati de nivel ridicat, cei care nu evolueaza ascendent o determina sa regreseze. Gata si fasolea, cine vine la o portie cu carnaciori si praz inabusit cu usturoi ? !
Citeaza Raspunde

Postat de earth_node pe 17 Aprilie 2010 la 17:30

DA, Areku are dreptate, traim ca sa oferim. In fond, transformam ceea ce primim in ceea ce oferim, trecand prin filtrul afectivitatii, cu cativa catalizatori ce tempereaza sau accelereaza reactia. Cu un pic de indrazneala, as afirma ca existenta e tocmai aceasta transformare prin care trecem din momentul initial si pana la final. Important e ca transformarea sa fie pozitiva, ascensionala, sa imbogateasca spiritul. Cred ca e simplu sa treci prin viata simplu, fara complicatiile date de responsabilitati, etica, si mai completati si voi, ca eu mai trag o fuga la iahnia de fasole...O lume mai buna se compune din spiritualitati de nivel ridicat, cei care nu evolueaza ascendent o determina sa regreseze. Gata si fasolea, cine vine la o portie cu carnaciori si praz inabusit cu usturoi ? !
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 18 Aprilie 2010 la 00:21

De la: earth_node, la data 2010-04-17 17:30:08DA, Areku are dreptate, traim ca sa oferim. In fond, transformam ceea ce primim in ceea ce oferim, trecand prin filtrul afectivitatii, cu cativa catalizatori ce tempereaza sau accelereaza reactia. Cu un pic de indrazneala, as afirma ca existenta e tocmai aceasta transformare prin care trecem din momentul initial si pana la final. Important e ca transformarea sa fie pozitiva, ascensionala, sa imbogateasca spiritul. Cred ca e simplu sa treci prin viata simplu, fara complicatiile date de responsabilitati, etica, si mai completati si voi, ca eu mai trag o fuga la iahnia de fasole...O lume mai buna se compune din spiritualitati de nivel ridicat, cei care nu evolueaza ascendent o determina sa regreseze. Gata si fasolea, cine vine la o portie cu carnaciori si praz inabusit cu usturoi ? !

eh..oricum...momentan...populatia glopului...doarme..si nimeni nu se mai trezeste la realitate...sunt toti prinsi in acest sistem apocaliptic...oricum...ma uitam acum 10 ani la oameni ca la niste robotzei...de acum trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca o sa ma uit la niste sclavi...
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 18 Aprilie 2010 la 10:55

De la: areku, la data 2010-04-18 00:21:01

eh..oricum...momentan...populatia glopului...doarme..si nimeni nu se mai trezeste la realitate...sunt toti prinsi in acest sistem apocaliptic...oricum...ma uitam acum 10 ani la oameni ca la niste robotzei...de acum trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca o sa ma uit la niste sclavi...

eu cred ca mai degraba se complac in situatia data...vad ce se intampla insa nu reusesc sa se mobilizeze in niciun fel.
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 18 Aprilie 2010 la 14:28

De la: puzzle, la data 2010-04-18 10:55:26

eu cred ca mai degraba se complac in situatia data...vad ce se intampla insa nu reusesc sa se mobilizeze in niciun fel.

poi au fost facuti docili...si cauzele sunt ...multe..in fine...trecem peste...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 18 Aprilie 2010 la 14:33

De la: areku, la data 2010-04-18 14:28:05

poate tu sa treci peste. eu ma opresc la puzzle
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 18 Aprilie 2010 la 18:18

De la: Haps, la data 2010-04-18 14:33:20
De la: areku, la data 2010-04-18 14:28:05

poate tu sa treci peste. eu ma opresc la puzzle

vezi ca o iesa din puzzle lipseste..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Aprilie 2010 la 22:20

"Nu uita niciodată că pielea se încrețește, părul încărunțește, iar zilele se transformă în ani... dar ce e mai important se conservă; forța și determinarea ta nu au vârstă. Spiritul tău este cel care îndepărtează pânzele de păianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reușită e o altă încercare. Cât timp trăiești, simte-te viu. Dacă ți-e dor de ce făceai înainte, fă-o din nou. Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp... mergi mai departe atunci când toți se așteaptă să renunți. Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă astfel ca în loc de milă să impui respect.
Când nu mai poti să alergi, ia-o la trap.
Când nu poți nici asta, ia-o la pas.
Când nu poți să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată..."
..."cerceteaza viata ta si traieste-o"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Aprilie 2010 la 22:27

De la: deepsky, la data 2010-04-19 22:20:01
Dacă ți-e dor de ce făceai înainte, fă-o din nou.

Ce bine ar fi sa se poata...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Aprilie 2010 la 22:29

De la: daria_ta, la data 2010-04-19 22:27:17

stiu, insa... uneori se poate...
2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 19 Aprilie 2010 la 22:37

apa asta miroase a admin neeee
sebilik Avatarul lui sebilik
Citeaza Raspunde

Postat de sebilik pe 27 Aprilie 2010 la 21:24

va rog frumos,imi dati si mie un click? http://gbx.ro/member_page.php?id=43
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 09:17

De la: daria_ta, la data 2010-04-19 22:27:17

Ooff...Daria...cata dreptate ai....cat de mult mi-as dori sa se poata....
spider_on2001 Avatarul lui spider_on2001
Citeaza Raspunde

Postat de spider_on2001 pe 28 Aprilie 2010 la 20:47

nush frate sincer sunt de parere k viata ar trebui pretuita buna rea k urcusuri si coborasuri asa km este ea tot ce conteaza e sa te bucuri din plic de toate trairile care ti le ofera viatza si sa nu cezezi niciodata indiiferent de problema...sa lupti pana la ultima suflare
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Aprilie 2010 la 09:49

De la: apa, la data 2010-04-12 22:57:38Nu poti gãsi o semnificatie cosmicã unui eveniment pãmântesc, coincidentã, asta e totul. Nu existã asa ceva numit soarta, nimic nu este predestinat.
Preluat din filmul 500.Days.Of.Summer

N-am vazut filmul asta, dar v-as recomanda o carte: "Scurta istorie a timpului" - Stephen Hawkins.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info