Casatorii din interes
Pagina 1 din 8

Toate forumurile » How to » CASATORII DIN INTERES » Pagina 1 din 8

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:
dsdraia Avatarul lui dsdraia
Citeaza Raspunde

Postat de dsdraia pe 15 Aprilie 2010 la 09:12

VREAU SA STIU DECE FEMEILE TINERE(NU POT SA LE SPUN FETE, PENTRU CA NU MAI SUNT) SE CASATORESC CU BARBATI MAI BATRANI SI SPUN CA DIN "DRAGOSTE".
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Aprilie 2010 la 11:23

dragostea de ceva ...
si poate unele chiar iubesc ... siguranta care acestia o ofera ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Aprilie 2010 la 11:31

De la: dsdraia, la data 2010-04-15 09:12:21VREAU SA STIU DECE FEMEILE TINERE(NU POT SA LE SPUN FETE, PENTRU CA NU MAI SUNT) SE CASATORESC CU BARBATI MAI BATRANI SI SPUN CA DIN "DRAGOSTE".

dragoste= iubire
unele iubesc banii
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 15 Aprilie 2010 la 13:48

mai batran = neaparat full de bani ?
...
...nu bag mana in foc , dar unele poate chiar iubesc ..
..si inca ceva...barbatii aia mai batrani nu tot din interes se casatoresc cu ele ? ...LOL ...
...sau de cazuri in care ea este mai in varsta nu s'a auzit??...de asta nu se pomeneste aici ? ...
mda.... nah topic ...
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 15 Aprilie 2010 la 14:20

De la: dsdraia, la data 2010-04-15 09:12:21VREAU SA STIU DECE FEMEILE TINERE(NU POT SA LE SPUN FETE, PENTRU CA NU MAI SUNT) SE CASATORESC CU BARBATI MAI BATRANI SI SPUN CA DIN "DRAGOSTE".

da...de ce genralizezi?

imi place mult cand vad cate unul ca a avut o zi proasta sau a avut si el o experiente si baga un topic scris la nervi fara sa gandeasca prea mult

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Aprilie 2010 la 14:25

Ce plictiseala!...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Aprilie 2010 la 14:43

De la: daria_ta, la data 2010-04-15 14:25:30Ce plictiseala!...

Plictiseala mare, ma chere!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Aprilie 2010 la 14:53

De la: canalia, la data 2010-04-15 14:43:47
De la: daria_ta, la data 2010-04-15 14:25:30Ce plictiseala!...

Plictiseala mare, ma chere!

Unde sunt vremurile de altadata? Unde sunt userii de altadata?...
apocalypse_yo Avatarul lui apocalypse_yo
Citeaza Raspunde

Postat de apocalypse_yo pe 15 Aprilie 2010 la 16:56

De la: iubarici, la data 2010-04-15 13:48:30mai batran = neaparat full de bani ?
...
..si inca ceva...barbatii aia mai batrani nu tot din interes se casatoresc cu ele ? ...LOL ...
...sau de cazuri in care ea este mai in varsta nu s'a auzit??...de asta nu se pomeneste aici ? ...
mda.... nah topic ...

corect
piubesc Avatarul lui piubesc
Citeaza Raspunde

Postat de piubesc pe 15 Aprilie 2010 la 18:55

De la: puzzle, la data 2010-04-15 14:20:26

da...de ce genralizezi?

imi place mult cand vad cate unul ca a avut o zi proasta sau a avut si el o experiente si baga un topic scris la nervi fara sa gandeasca prea mult

BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 16 Aprilie 2010 la 12:11

De la: piubesc, la data 2010-04-15 18:55:52

da...de ce genralizezi?

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Aprilie 2010 la 12:34

De la: apocalypse_yo, la data 2010-04-15 16:56:59
De la: iubarici, la data 2010-04-15 13:48:30mai batran = neaparat full de bani ?
...
mda.... nah topic ...

corect

Hei eu fac parte din categoria barbati batrani ....
ar trebui sa ma ingrijorez ? ..... A nu mi-am amintit sunt deja insurat
mihaitzu_m Avatarul lui mihaitzu_m
Citeaza Raspunde

Postat de mihaitzu_m pe 19 Aprilie 2010 la 07:01

Pentru ca 99 % din femei sunt curve
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Aprilie 2010 la 07:37

De la: mihaitzu_m, la data 2010-04-19 07:01:41Pentru ca 99 % din femei sunt curve

Trb sa recunosk ca ai dreptate :) dar dupa mn 90 % :) ...
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 19 Aprilie 2010 la 07:40

Vezi tu femeia are un foarte bine dezvoltat simt al supravietuiri, le este foarte frik sa nu moara de foame,de aceea ele la orice spun iubire, nu conteaza ce inseamna asta, nu conteaza k se umilesc in ultimul hal,faptul k au 10 lei de o cafea si ink 25 de lei de un tricou la reducere de la kenvelo sau nustiu ce magazin, asta le face sa manace un rahat ,si se si tin tari in gura k ele detin controlul la tot, apoi nu-s in stare sa-si cumpere o paine singure, mha sincer pe mine m-au dezamagit!!! complet
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Aprilie 2010 la 07:43

Ia, mai scadeti putin procentul, pt ca daca doar asta ati intalnit voi, nu inseamna ca asa si este!...
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 19 Aprilie 2010 la 08:42

Flaviu85 Avatarul lui Flaviu85
Citeaza Raspunde

Postat de Flaviu85 pe 19 Aprilie 2010 la 08:44

Salutare. Am urmarit cu interes discutile voastre si am zis sa ma alatur si eu acestei discutii din punctul meu de vedere, destul de delicata.
Am observat ca toata atentia s-a concetrat asupra femeilor ce se casatoresc din interes si mai putin a barbatilor ce o fac sub titulatura de "asa e normal" sa-ti iei o femeie care sa aiba si ceva banuti pusi deoparte si daca se paote taticul ei sa fie mare director peste nu stiu cate lanturi de hotel. Sa fim seriosi...
Domnii mei, am sa va spun un adevar care poate o sa va surprinda poate nu. Dar o femeie daca ii este dat sa aleaga intre un fraier cu bani si unul fara, clar ca il va alege pe cel cu bani. Asta daca nu a fugit de la toate orele de matematica.
Doamnelor si domnisoarelor contraziceti-ma daca nu este asa, dar o femeie alege un barbat responsabil iar motivul pentru care acel batranel are ceva banuti intr-un cont in Elvetia e pentru simplu fapt ca si-a asumat o responsabilitate si s-a hotarat sa faca ceva cu viata lui. Asa ca haideti domnilor sa facem si noi niste bani si peste cativa ani cand vom mai da peste postari de genu acesta, sa radem pe sub mustata stiind ca in cealalta camera ne asteapta un 90-60-90. V-am salutat.
Citeaza Raspunde

Postat de Flaviu85 pe 19 Aprilie 2010 la 08:44

Salutare. Am urmarit cu interes discutile voastre si am zis sa ma alatur si eu acestei discutii din punctul meu de vedere, destul de delicata.
Am observat ca toata atentia s-a concetrat asupra femeilor ce se casatoresc din interes si mai putin a barbatilor ce o fac sub titulatura de "asa e normal" sa-ti iei o femeie care sa aiba si ceva banuti pusi deoparte si daca se paote taticul ei sa fie mare director peste nu stiu cate lanturi de hotel. Sa fim seriosi...
Domnii mei, am sa va spun un adevar care poate o sa va surprinda poate nu. Dar o femeie daca ii este dat sa aleaga intre un fraier cu bani si unul fara, clar ca il va alege pe cel cu bani. Asta daca nu a fugit de la toate orele de matematica.
Doamnelor si domnisoarelor contraziceti-ma daca nu este asa, dar o femeie alege un barbat responsabil iar motivul pentru care acel batranel are ceva banuti intr-un cont in Elvetia e pentru simplu fapt ca si-a asumat o responsabilitate si s-a hotarat sa faca ceva cu viata lui. Asa ca haideti domnilor sa facem si noi niste bani si peste cativa ani cand vom mai da peste postari de genu acesta, sa radem pe sub mustata stiind ca in cealalta camera ne asteapta un 90-60-90. V-am salutat.
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 19 Aprilie 2010 la 08:46

da...de ce genralizezi?

Vai...cat esti de inteligenta !!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Aprilie 2010 la 08:53

De la: flaviu85muri, la data 2010-04-19 08:44:40Salutare. Am urmarit cu interes discutile voastre si am zis sa ma alatur si eu acestei discutii din punctul meu de vedere, destul de delicata.

Hmm...m-a distrat ultima parte a mesajului, insa nu este obligatoriu ca daca veti reusi sa faceti bani, asa cum zici, peste ani sa va astepte in camera cealalta o "90-60-90"!

Una peste alta, exista ambele variante de fraieri (femei, barbati) care se lasa folositi, dupa cum exista si ambele variante de profitori, femei, barbati, care clar nu au fugit de la orele de matematica!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Aprilie 2010 la 09:30

De la: daria_ta, la data 2010-04-19 08:53:02
De la: flaviu85muri, la data 2010-04-19 08:44:40Salutare. Am urmarit cu interes discutile voastre si am zis sa ma alatur si eu acestei discutii din punctul meu de vedere, destul de delicata.

Hmm...m-a distrat ultima parte a mesajului, insa nu este obligatoriu ca daca veti reusi sa faceti bani, asa cum zici, peste ani sa va astepte in camera cealalta o "90-60-90"!

Una peste alta, exista ambele variante de fraieri (femei, barbati) care se lasa folositi, dupa cum exista si ambele variante de profitori, femei, barbati, care clar nu au fugit de la orele de matematica!

eu as mai adauga ceva: chiar asta este visul oricarui barbat in varsta, sa aiba pe una de 90-60-90? Dar asta este o alta discutie deja ...

Citeaza Raspunde

Postat de Flaviu85 pe 19 Aprilie 2010 la 09:36

Ciao Daria. Ce am vrut eu sa sugerez prin 90-60-90 e aceea ca oamenii care poseda valori materiale, cu siguranta ca au si standarde mai ridicate in ceea ce priveste alegerile facute. Cu siguranta numarul acesta nu este un criteriu eliminator dar cum voua femeilor va place un barbat care sa ofere siguranta, atat financiara cat si afectiva) la fel si noi barbatii dorim o femeie responsabila cu corpul ei.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Aprilie 2010 la 09:51

De la: flaviu85muri, la data 2010-04-19 09:36:55Ciao Daria. Ce am vrut eu sa sugerez prin 90-60-90 e aceea ca oamenii care poseda valori materiale, cu siguranta ca au si standarde mai ridicate in ceea ce priveste alegerile facute. Cu siguranta numarul acesta nu este un criteriu eliminator dar cum voua femeilor va place un barbat care sa ofere siguranta, atat financiara cat si afectiva) la fel si noi barbatii dorim o femeie responsabila cu corpul ei.
HABAR NU AI ce ne place noua,FEMEILOR!esti planta tati!!!!mai invata!!!probabil ca ai avut lang atine numai plante disperate!!!habar nu ai ce e aia o femeie independenta si puternica!!!aaaaaah!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Aprilie 2010 la 09:52

ups!!!!acum vazui cati anisori ai!!!bebe!stai in banca ta si nu mai fa afirmatii care te depasesc!!!nu te mai juca!!te musc!!!
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 19 Aprilie 2010 la 10:03

De la: frelid, la data 2010-04-19 09:52:44ups!!!!acum vazui cati anisori ai!!!bebe!stai in banca ta si nu mai fa afirmatii care te depasesc!!!nu te mai juca!!te musc!!!
de unde il musti?de limba..de gat?..de....etc:))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Aprilie 2010 la 10:05

arekule!!go,go go!!please!
Citeaza Raspunde

Postat de Flaviu85 pe 19 Aprilie 2010 la 10:06

@frelid. Mda... ma asteptam si la genu acesta de reactii. Draga mea. Cu siguranta nu generalizez. Eu ma refeream strict la subiectu de interese. acesta e subiectu care il dezbatem. daca interesul tau nu este sportul, sanatatea pentru a ajunge la un corp frumos...este fix problema ta.
In ceea ce priveste exprimarea opiniei mele....scumpo....traim intr-o tara libera...nu iti place? muta-te pe alt forum. Si te rog nu ma musca...sunt alergic la antitetanus. O zi superba
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Aprilie 2010 la 10:10

85!fa-te mare!!! mai vb peste 10 ani!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Aprilie 2010 la 10:12

asaa!reztul unde sinteti???MARKUS!CAFEAUA!DARIA!CARLA!!AREKULE,scuza-ma mami!!!PICULEEEE!!!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info